# Andrey Arshavin

Cevap: # Andrey Arshavin

sen bari deme profil resmindeki takımın oyuncusu :D

Adam maclari izliyor ki konusuyor. Mustafa Sarp'da bizim takimda, koruyormuyuz? Hayir, cünkü kötü oyuncu. Arshavin suanda Arsenal'de Kewell gibi. Durumu daha kötü hatta.

Bu Serhat değilmiydi Mustafa Sarp'a tam 4-3-32ün ideal oyuncusu diyen?

bakın beyler açık konuşuyorum arshavin topçu felan değil iyi oyuncu olsaydı arsenali şampiyon yapardı.

bknz: Ahmet Çakar

Galatasaray taraftarının yıldız futbolcu sevdası ne zaman son bulucak acaba, çok merak ediyorum.

Arshavin eğer oynamaya gelirse kavurur bu ligi ama eğer elano gibi yattığı yerden para kazanmaya gelecekse BAM oynasın ona bile razıyım

-------Drogba-------

Arshavin--------Kalou

=20 milyon € :D

arshavin de elano olma potansiyeli var ama yanındakiler sağlam olursa oynarlar yanında drogba olupta oynamayacak adammı var

Arkasını BAM 3'lüsü ile kurdukmu tadından yenmez arka 5'lide zapata balta,servet,zan,serkan oooo ligi domine ederiz :D

Yanında şu olsa muhabetti kadar saçma bir muhabbet yok.Küme düşen takımlarda bile parlayan oyuncular var.Oyuncu iyi olduktan sonra hertürlü kendini gösterir

Yanında şu olsa muhabetti kadar saçma bir muhabbet yok.Küme düşen takımlarda bile parlayan oyuncular var.Oyuncu iyi olduktan sonra hertürlü kendini gösterir

He Elano kötü oyuncuydu yani. Kusura bakmayın ama futbolu bu kadar kolay bir oyun zannettiğimiz sürece daha cok yıldız kaybederiz biz.

Bir işi yaptınmı tam yapacaksın bunun lamı cimi yok. Atıyorum Elanoyu alacaksan veya Arshavin'i alacaksan yanına-arkasına Mustafayı, Barısı, Hakanı, Serkanı koymayacaksın ki o oyuncunun ayağına top gelebilsin.

Anlatabilmişimdir umarım.

Elano nereeee Arshavin nereeeeeeee

Birisi temposuyla oynuyor birisi sırf pas kabiliyetiyle kıyas bile kabul etmez

İsmi yine medyada dolanmaya başladı..

Sene sonunda Arsenal'den ayrılmak istiyormuş.Eski kulübü Zenit'e dönebilirmiş.Hayırlısı bakalım neler olcak acaba.Çok zor ama imkansız değil...

Geri
Üst Alt