Ahmet Karadag
Kırmızı Üye
- 18 Temmuz 2010
- 2.048
- 1
- 1.148
Cevap: # Andrey Arshavin
Arshavin, ilaç olur ilaç..
Arshavin, ilaç olur ilaç..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reyesten en az 1 gömlek daha iyi futbolcu .
Kesinlikle katılmıyorum..Reyesteki görülen fiziksel ve mental düşüş yaşanmasaydı Arsavin dediğin adan bu adamın yanına yaklaşamazdı..Mesela ben ikisinide istemem.Bize kanatlarda daha çok atletik,delici bir oyuncu lazım..Oyun sıkıştığında atletik yapısıyla ,hızıyla bizi ileriye taşıyacak adam lazım..
Hem Arsavin hem Reyes genç olmalarına rağmen fizik olarak düşüşte olan oyuncular..Bu durum biraz fizik yapılarından kaynaklanıyor..Heleki 15 falan çok çok abartı rakamlar..En fazla 7 eder..
Muthis futbolcu ama 14 milyon euro ya$indan dolayi etmez, 8-9 milyon'a alinabilirdiye du$unuyorum ama Rus kulupleri bize yar etmez
En fazla 7 mi eder :SS:
Simao'nun 900 bin euro ettiği piyasada, Arshavin'e 14 milyon vermek akıl karı değil. Bu iki futbolcuyu aynı kefeye koymuyorum. Yalnızca yaş olarak pek farkları olmayan, aynı tip oyuncular. Vereceği katkılar bakımından aralarında uçurum olacağını da sanmıyorum.
Bana kalırsa Arshavin'in piyasadaki ederi en fazla 6-7 milyondur. Joaquin 4 milyona Malaga'ya gitti, Bjk Fernandes'i 2,5 milyon euroya kapattı. Artık bonservis bedellerine çok para dökülmüyor anlayacağın. Bu yüzden böyle deniyor. Arshavin küçümsendiğinden değil.
arshavin her sene üstüne koyarak daha büyüyen bir futbolcu... ayrıca güçlü bir adam...
reyes ise aksine "hadi gel köyümüze geri dönelim fadime'nin düğününde halay çekelim" tarzi bir oyuncu... adam ingiltere'de bile mutlu olamadı!
ayrıca ruslar Türkiye'yi sever, arshavin çok daha çabuk adapte olur...
reyes mi arshavin mi deseler, 1 sn değil salise düşünmem...