# Andrey Arshavin

Cevap: # Andrey Arshavin

Forvet arkası olarak mı düşünülüyo acaba?

[video=youtube;i3KzsuVdYTY]https://www.youtube.com/watch?v=i3KzsuVdYTY&feature=related[/video]

reyesten en az 1 gömlek daha iyi futbolcu .

Kesinlikle katılmıyorum..Reyesteki görülen fiziksel ve mental düşüş yaşanmasaydı Arsavin dediğin adan bu adamın yanına yaklaşamazdı..Mesela ben ikisinide istemem.Bize kanatlarda daha çok atletik,delici bir oyuncu lazım..Oyun sıkıştığında atletik yapısıyla ,hızıyla bizi ileriye taşıyacak adam lazım..

Hem Arsavin hem Reyes genç olmalarına rağmen fizik olarak düşüşte olan oyuncular..Bu durum biraz fizik yapılarından kaynaklanıyor..Heleki 15 falan çok çok abartı rakamlar..En fazla 7 eder..

Muthis futbolcu ama 14 milyon euro ya$indan dolayi etmez, 8-9 milyon'a alinabilirdiye du$unuyorum ama Rus kulupleri bize yar etmez

Kesinlikle katılmıyorum..Reyesteki görülen fiziksel ve mental düşüş yaşanmasaydı Arsavin dediğin adan bu adamın yanına yaklaşamazdı..Mesela ben ikisinide istemem.Bize kanatlarda daha çok atletik,delici bir oyuncu lazım..Oyun sıkıştığında atletik yapısıyla ,hızıyla bizi ileriye taşıyacak adam lazım..

Hem Arsavin hem Reyes genç olmalarına rağmen fizik olarak düşüşte olan oyuncular..Bu durum biraz fizik yapılarından kaynaklanıyor..Heleki 15 falan çok çok abartı rakamlar..En fazla 7 eder..

En fazla 7 mi eder :SS:

arshavin her sene üstüne koyarak daha büyüyen bir futbolcu... ayrıca güçlü bir adam...

reyes ise aksine "hadi gel köyümüze geri dönelim fadime'nin düğününde halay çekelim" tarzi bir oyuncu... adam ingiltere'de bile mutlu olamadı!

ayrıca ruslar Türkiye'yi sever, arshavin çok daha çabuk adapte olur...

reyes mi arshavin mi deseler, 1 sn değil salise düşünmem...

Arshavin ile ilgilenmemiz için Arda'nın gitmesi veya gitmek üzere olması gerekiyor. Eğer Arshavin'e bir temasımız olduysa, bu iyiye değil kötüye işarettir. Çünkü Arda gidiyor demektir. Ve bizim orta saha veya sol beke harcayacağımız kontenjan boşuna sol kanata gidecektir.

En fazla 7 mi eder :SS:

Simao'nun 900 bin euro ettiği piyasada, Arshavin'e 14 milyon vermek akıl karı değil. Bu iki futbolcuyu aynı kefeye koymuyorum. Yalnızca yaş olarak pek farkları olmayan, aynı tip oyuncular. Vereceği katkılar bakımından aralarında uçurum olacağını da sanmıyorum.

Bana kalırsa Arshavin'in piyasadaki ederi en fazla 6-7 milyondur. Joaquin 4 milyona Malaga'ya gitti, Bjk Fernandes'i 2,5 milyon euroya kapattı. Artık bonservis bedellerine çok para dökülmüyor anlayacağın. Bu yüzden böyle deniyor. Arshavin küçümsendiğinden değil.

Oldu,Rosicky Arshavin bir arada transferine gidelim bu sefer, 3'ü bir arada olmasın ,bu sefer diyet yapanlar için böyle şekersiz olsun :D

Haydi bir jette Rusya'ya kaldırın dicem ama jetin dolu dönme ihtimalii cok az gibi geliyor,şu jet inmeden Muslerayı getirse bari

Simao'nun 900 bin euro ettiği piyasada, Arshavin'e 14 milyon vermek akıl karı değil. Bu iki futbolcuyu aynı kefeye koymuyorum. Yalnızca yaş olarak pek farkları olmayan, aynı tip oyuncular. Vereceği katkılar bakımından aralarında uçurum olacağını da sanmıyorum.

Bana kalırsa Arshavin'in piyasadaki ederi en fazla 6-7 milyondur. Joaquin 4 milyona Malaga'ya gitti, Bjk Fernandes'i 2,5 milyon euroya kapattı. Artık bonservis bedellerine çok para dökülmüyor anlayacağın. Bu yüzden böyle deniyor. Arshavin küçümsendiğinden değil.

Simao sözleşmesinin son senesiydi bedava gitmesindense öyle bir fiyata gitti diğer yazdığın isimlerle arshavin'i yan yana yazmaya gerek bile yok

Biraz abartarak "Elbette ki fena degil ancak kaliteli bir kaleci transferi yapilmadan önce her kimin adi gecse farkli mevkiler icin, Mustafa Sarp'in birakin takimda kalmasini, kendisiyle kontrat yenilenmis gibi birsey sayarim."

Sayarim mi? Sanirim :|

13.5 milyon Sterlin yazmışlar.Yahu biz o kadar parayı verecek olsak gider Gökhan İnler'i alırız orta sahaya.Bu gazeteye güven olmaz diyorlar zaten.Rakamı sallamışlar belli ki.

Arshavin iyi futbolcu fakat 14 milyon avro verilmez en fazla 5 milyon avro ederi var.

arshavin her sene üstüne koyarak daha büyüyen bir futbolcu... ayrıca güçlü bir adam...

reyes ise aksine "hadi gel köyümüze geri dönelim fadime'nin düğününde halay çekelim" tarzi bir oyuncu... adam ingiltere'de bile mutlu olamadı!

ayrıca ruslar Türkiye'yi sever, arshavin çok daha çabuk adapte olur...

reyes mi arshavin mi deseler, 1 sn değil salise düşünmem...

30 Yaşında olan bir adam'dan gelecek mi bekliyorsun anlamadım. ?

Geri
Üst Alt