yuh ya arshavin i beğenmeyen adama ne denirki,hala yok pahalı bilmem ne yok daha az paraya bir sürü adam var,var daha az para ya pino var ,stancu var cluio var cana var var oğlu var bi dünya adam var hatta daha azına carrusca var,he yaşı 22 olsunda ne oynadığı önemli değil genç ya topu yaşı oynuyor nasılsa sahada,isterse 35 yaşında olsunda adam aldığı paranın hakkını oynayarak versin,fatih terimin allahtan böyle yaş takıntısı yok,ujfa ya geldiğinde bu moruğu niye aldık diyenler şimdi ortalarda yoklar,hadi hagiyi saymayım bile,şurası kesin ki fatih terim ne oynuyor bu adam diye bakıyor,en büyük örnek yekta aslında taraftara alınsın diye o kadar kıymaet koparılan adam şu anda kadrodaysa sırf verilen bonservisin hatrınadır aslında,çünki bu fizik gücüyle 16 yı bile girmesi mucizedir aslında,işte potansiyeli olan bi adam yarın öbür gün patlama yapabilirmi yapabilir ama 3 sene daha aydın gibi her an çıkış yapabilir diye beklenecek bir klüp değildir gs,böyle klüplerde çok fazla şans gelmez çünki hep başarı hedeflenir şans geldimi hazır olup kendini gösterecdeksin yoksa gözden çabuk düşersin,arshavin mi bu sene gelirse bütün transferlerden daha çok sevineceğim adamdır,bize gelebilecek olması ihtimali bile rüya gibi bir şey,
felipe melo,arshavin bu adamlar geçen sene bize gelme ihtimali bile yüzde sıfır olan adamlardı yaw,ben hala olabilitesi varmıdır bilmiyorum arshavin transferin ama hagi ve lincoln den sonra ilk defa adam gibi bir ofansif bir adam gelecek olamsına ise hayranlıkla bakıyorum,