# Andrey Arshavin

Cevap: Galatasaray'da hedef Forlan ve Arshavin

Biz bi adamı 1 ay uğraştık almak için adamlar geldi Arda'yı 1 günde aldılar götürdüler.Ne biçim bi futbol ülkesiysek artık.

Yönetim tüyo aldı yabancı sınırı serbest mi kalacak anlamadım arkadaş.

Yönetim tüyo aldı yabancı sınırı serbest mi kalacak anlamadım arkadaş.
Kalabilir. Orduspor başkanıda dün açıklama yaptı. Mevzuyu tam anlamadım önce temizlik yapılacak dedi. 2,3 sene sonra yabancı sınırı Uefa'nın kuralına göre olacak demişdi.

gkmnozdmir Gökmen Özdemir

G.Saray'ın muhtemel 3 yeni transferi.. Arshavin, Eboue, Engin Baytar..

gkmnozdmir

Yiğit Gökoğlan ve 2 gurbetçi ayrı bir paket olacak..

Birisi Mervandır.

Kalabilir. Orduspor başkanıda dün açıklama yaptı. Mevzuyu tam anlamadım önce temizlik yapılacak dedi. 2,3 sene sonra yabancı sınırı Uefa'nın kuralına göre olacak demişdi.

gkmnozdmir Gökmen Özdemir

G.Saray'ın muhtemel 3 yeni transferi.. Arshavin, Eboue, Engin Baytar..

gkmnozdmir

Yiğit Gökoğlan ve 2 gurbetçi ayrı bir paket olacak..

Birisi Mervandır.

arshavin ile eboue iyi ama yerli olarak mutlaka antep den olcan alınmalı tabii makul bir bonservis fiyatına.

Cevap: # Andrey Arshavin

Umarım gerçekleşmez.Bu mudur vizyon? 15 milyon verip Arshavini almak mı? Çok mu zor 22-23 yaşında yetenekli isimleri ucuza getirmek?Git Marvin Martini al Arshavine vereceğin paranın dörtte birine.Daha fazla katkı vereceğine eminim

Umarım gerçekleşmez.Bu mudur vizyon? 15 milyon verip Arshavini almak mı? Çok mu zor 22-23 yaşında yetenekli isimleri ucuza getirmek?Git Marvin Martini al Arshavine vereceğin paranın dörtte birine.Daha fazla katkı vereceğine eminim

Dediğinin şuan olması çok zor. Herşeyi geçtim taraftar bilmez Marvin Martin'i, almaz onun formasını, gitmez onu izlemeye. Ama Arshavin için yapar ;)

Onu bunu bilmem. Hayırlı olsun diyorum şimdiden. Duyumum yok. Bilgim de yok. Gidişat ve bu acele ayrıca mevkii-tarz bu adamı işaret ediyor bir süpriz olmazsa 1-2 güne açıklanır muhtemelen Cuma'ya kadar.

dediğin doğruda marvini o fiyata alamazsın:D

Dediğinin şuan olması çok zor. Herşeyi geçtim taraftar bilmez Marvin Martin'i, almaz onun formasını, gitmez onu izlemeye. Ama Arshavin için yapar ;)
Taraftarın bundan vazgeçmesi lazım öncelikle.Kagawayı şu an alsak herkes sevinçten çılgına döner.Ama 2 yıl önce alsak klüp binasını ateşe verirlerdi. Arjantin Liginde,Fransa Liginde 2-3 milyona alınabilecek o kadar büyük yetenekler var ki.

Martin Marvin için taş çatlasa 7-8 isterler, Arshavin yerine onun alınması taraftarıyım.

olurmu

becerirlermi

Martin Marvin için taş çatlasa 7-8 isterler, Arshavin yerine onun alınması taraftarıyım.
Arsenal etiketini gören hem tav oluyor.Şimdi Martini istemezler.3-4 yıl sonra o Arsenal ayarı bir takıma gidince şimdi vereceğimiz paranın 4 katını verip almak için bir tarafımızı yırtarız.O dönemde oynayn bir genci almayız ondan 4 yıl sonra şöhretlenince onu almak için çırpınırız.Bu bir döngü

yuh ya arshavin i beğenmeyen adama ne denirki,hala yok pahalı bilmem ne yok daha az paraya bir sürü adam var,var daha az para ya pino var ,stancu var cluio var cana var var oğlu var bi dünya adam var hatta daha azına carrusca var,he yaşı 22 olsunda ne oynadığı önemli değil genç ya topu yaşı oynuyor nasılsa sahada,isterse 35 yaşında olsunda adam aldığı paranın hakkını oynayarak versin,fatih terimin allahtan böyle yaş takıntısı yok,ujfa ya geldiğinde bu moruğu niye aldık diyenler şimdi ortalarda yoklar,hadi hagiyi saymayım bile,şurası kesin ki fatih terim ne oynuyor bu adam diye bakıyor,en büyük örnek yekta aslında taraftara alınsın diye o kadar kıymaet koparılan adam şu anda kadrodaysa sırf verilen bonservisin hatrınadır aslında,çünki bu fizik gücüyle 16 yı bile girmesi mucizedir aslında,işte potansiyeli olan bi adam yarın öbür gün patlama yapabilirmi yapabilir ama 3 sene daha aydın gibi her an çıkış yapabilir diye beklenecek bir klüp değildir gs,böyle klüplerde çok fazla şans gelmez çünki hep başarı hedeflenir şans geldimi hazır olup kendini gösterecdeksin yoksa gözden çabuk düşersin,arshavin mi bu sene gelirse bütün transferlerden daha çok sevineceğim adamdır,bize gelebilecek olması ihtimali bile rüya gibi bir şey,

felipe melo,arshavin bu adamlar geçen sene bize gelme ihtimali bile yüzde sıfır olan adamlardı yaw,ben hala olabilitesi varmıdır bilmiyorum arshavin transferin ama hagi ve lincoln den sonra ilk defa adam gibi bir ofansif bir adam gelecek olamsına ise hayranlıkla bakıyorum,

yuh ya arshavin i beğenmeyen adama ne denirki,hala yok pahalı bilmem ne yok daha az paraya bir sürü adam var,var daha az para ya pino var ,stancu var cluio var cana var var oğlu var bi dünya adam var hatta daha azına carrusca var,he yaşı 22 olsunda ne oynadığı önemli değil genç ya topu yaşı oynuyor nasılsa sahada,isterse 35 yaşında olsunda adam aldığı paranın hakkını oynayarak versin,fatih terimin allahtan böyle yaş takıntısı yok,ujfa ya geldiğinde bu moruğu niye aldık diyenler şimdi ortalarda yoklar,hadi hagiyi saymayım bile,şurası kesin ki fatih terim ne oynuyor bu adam diye bakıyor,en büyük örnek yekta aslında taraftara alınsın diye o kadar kıymaet koparılan adam şu anda kadrodaysa sırf verilen bonservisin hatrınadır aslında,çünki bu fizik gücüyle 16 yı bile girmesi mucizedir aslında,işte potansiyeli olan bi adam yarın öbür gün patlama yapabilirmi yapabilir ama 3 sene daha aydın gibi her an çıkış yapabilir diye beklenecek bir klüp değildir gs,böyle klüplerde çok fazla şans gelmez çünki hep başarı hedeflenir şans geldimi hazır olup kendini gösterecdeksin yoksa gözden çabuk düşersin,arshavin mi bu sene gelirse bütün transferlerden daha çok sevineceğim adamdır,bize gelebilecek olması ihtimali bile rüya gibi bir şey,

felipe melo,arshavin bu adamlar geçen sene bize gelme ihtimali bile yüzde sıfır olan adamlardı yaw,ben hala olabilitesi varmıdır bilmiyorum arshavin transferin ama hagi ve lincoln den sonra ilk defa adam gibi bir ofansif bir adam gelecek olamsına ise hayranlıkla bakıyorum,
Daha ucuza Carrusca mı var? Porto kapatıp gitsin o zaman.Arshavinde bundan 5 yıl önce 3-4 milyonluk topçuydu.O zaman alacaktın.Şimdi Arsenal etiketi binip değeri 3 katına çıkınca değil.Unutmaki hala bu etiket fiyatının binmediği bir sürü oyuncu var

Naçizane fikrimdir, önce bir şampiyonlar ligine kapak atalım da uzun yıllar sonra, bir işimizi garantiye alalım yani bu sene; ondan sonra gelecek vaad edenlerle ilgilenelim.

Parayı da bulduğumuza göre, Rus'a gitmenin tam zamanı...

Geri
Üst Alt