# Andrey Arshavin

Cevap: # Andrey Arshavin

Arshavin iyidir! 30 yaşda o kadar aman aman yaşlı değil! İş yapar! İnşallah alabiliriz.Veya Türkiye'yi tercih eder.

30'un nesi yasli yahu?

Arshavin gibi bi oyuncu icin özellikle.

2-3 sene üst düzey oynar ve büyük ihtimal efsane olur.

Arda varken kesinlikle ne kadar iyi olursa olsun gereksiz bir transfer olurdu fakat şu anda en az o derece gerekli oldu.. Formsuz değil hiçbir zaman fakat formsuz olsa dahi gerçekleşmesi gereken bir transfer.. İnşallah olur.. Bekliyoruz reyizi..

Arda varken kesinlikle ne kadar iyi olursa olsun gereksiz bir transfer olurdu fakat şu anda en az o derece gerekli oldu.. Formsuz değil hiçbir zaman fakat formsuz olsa dahi gerçekleşmesi gereken bir transfer.. İnşallah olur.. Bekliyoruz reyizi..

Asil Arda varken iyi olurdu yahu ne gereksizi.

Arda--Baros--Arshavin

Kötü mü?

Arda gittiğine göre artık gelecek isimlerin ayarı budur..

Arshavin, Diego, Ronaldinho ve Reyes bunlar gönlümdeki isimler. Herhangi biri bizi çok rahat taşır..

Reyes transferi olabilir.Arda turanı aldılar nasıl olsa,sözde taraftar baskısından kurtulurlar.

Asil Arda varken iyi olurdu yahu ne gereksizi.

Arda--Baros--Arshavin

Kötü mü?

Bence ikisi de sağ açıkta oynayabilecek kapasitedeyken sol açıkta dünyada sayılı oyunculardan.. O yüzden ikisinden birinin performansı kesinlikle düşerdi bir arada oynadıklarında.. Bence Arda yokken daha iyi olur.. Arshavin sol kanatta tek başına kral olur daha hoş olur :)

Arda gidince canım niyeyse hiç transfer falan istemiyo. kötü oldum ya bu akşam çok duygusallaştım :)

Arshavin'in geleceğine inanıyorum abi..

Haydii Arshavinnnn sen ayağa kaldırırsın bizi!

Arshavin yalnız kalmasın yanında bir tane de sağlam orta saha alalım ya da en azından sağlam bir sağ açık alalım.Çok mu şey istiyorum diye düşündüm ama şart be abi.

Malesef orta saha isi yatar.

Eboue ile arsshavin gelse ilk 11 de zaten tam 6 yabanci oluyor.

arshavin gelsin de sabriyi izleyelim orta sahada, ataklar hep sol taraftan gelişir selçuk-arshavin üzerinden :)

bende Arshavin'in geleceğine inananlardanım ama gelmesini istemeyenlerdenim.Gelirse ikinci bir elano vakası görülebilir.

Arshavin yalnız kalmasın yanında bir tane de sağlam orta saha alalım ya da en azından sağlam bir sağ açık alalım.Çok mu şey istiyorum diye düşündüm ama şart be abi.

Sağ kanat bu durumda lüks kaçabilir ancak Arshavin + Ofansif Orta Saha gerekli bence de. Çok şey istemiş olmayız, zaten eldeki bütçeyle alınması gündemde olan santrafor transferi yerine Arshavin'i yine alınması gündemde olan Eboue yerine de ofansif bir orta saha -mesela Diego- almış oluruz, Arda'dan gelecek parayla da uygun maliyete anlaşılabilinirse 1-2 tane yerli oyuncu, gurbetçi alınabilir. Kendisini beğenmeme rağmen zaten çok gerekli görmediğim Eboue transferinin de önceliği kalmamaıştır bana kalırsa, Arda'nın gidişinden sonra tamamen rafa kalkmalı artık.

bende Arshavin'in geleceğine inananlardanım ama gelmesini istemeyenlerdenim.Gelirse ikinci bir elano vakası görülebilir.

:D

Elanoyla ne alakası var hocam Arshavin'in..

Arshavin pire gibi adam ve dikine oynamayı en çok seven oyunculardan..

Cidden Arda'dan çok çok iyi oyuncu..

Yani geldiğinde iyi ki gelmiş dersin..

10 numara boşluğunu doldurabilir,bakalım bizim başkan getirirmi bu adamı?

24 yaşındaki en önemli oyuncunu sat gelen parayla 30 yaşında artık son transferini yapacak olan Arshavin'i al.

Geri
Üst Alt