# Andrey Arshavin

Cevap: # Andrey Arshavin

Görücez Arshavin'i gelsin bakalım ne yapacak?

29 yaşında pili bitmek üzere olan bir oyuncuya ardadan gelen parayı ver zarar et,yok kalsın arshavin

Adam Galatasaray'da oynamak istemiyorsa ne yapacaksın ? Aynı paraya 23 yaşındaki bir yıldızı Türkiye'ye getirmemizi mi bekliyorsun. Getirdiğin oyuncu en fazla Pino - Stoch - Dia kadar oluyor, dua edin de Arshavin gibi bir oyuncuyu alabilelim..

29 yaşında pili bitmek üzere olan bir oyuncuya ardadan gelen parayı ver zarar et,yok kalsın arshavin

Birşey diyeceğim abartmayacağım..

Cristiano Ronaldo--Messi bu kanat olarak Dünya'nın en iyileriyse..

Arshavin 2.kademesi kalite olarak..

Arshavin---Ribery---Robben--

Arshavin'i fazla küçümseyen bir tayfa var..

Birşey diyeceğim abartmayacağım..

Cristiano Ronaldo--Messi bu kanat olarak Dünya'nın en iyileriyse..

Arshavin 2.kademesi kalite olarak..

Arshavin---Ribery---Robben--

Arshavin'i fazla küçümseyen bir tayfa var..

Hahahahaha Robben ile Ribery'i Arshavin ile aynı kefeye koydun ya.

Nasri'yi City'e satmışlar, bu transfer de yalan olacak gibi görünüyor. Pınar tamam deyince umudum azalmıştı zaten.

Arshavin'in yanlış transfer olduğunu söylemek kıl adam olmak mı oluyor? Arda satılmasaydı gelsin derdim ama Arda satılıp 30 yaşında ki Arshavin'in alınmasına karşıyım.

Kalite olarak bence hiç farkı yok..

Sen niye Serhat Türkelin boşluğunu doldurmaya çalışan kıl adam rolünü oynuyorsun?

Sorunlu musun?

Arshavini istemeyen hakkaten sorunludur zaten.Hatta şuan Arshavin mi Ribery mi deseler Arshavin derim.Gcen sene Arsenalde yaptıkları ortada bu adamın.

Arshavin'in yanlış transfer olduğunu söylemek kıl adam olmak mı oluyor? Arda satılmasaydı gelsin derdim ama Arda satılıp 30 yaşında ki Arshavin'in alınmasına karşıyım.

Neymar'i falan mi alalim?

20-25 arasi yetenekli ve piyasa yapmis adamlar sence gelir mi bize?

Hayır dikkat ediyorum sana herkese zıt giderek ilgi çekmeye çalışıyorsun bunu her konuda yapıyorsun..

Geri
Üst Alt