# Andrey Arshavin

Cevap: G.Saray'da Arshavin bombası!..

arshavin süper futbolcu. NOKTA.iyi geceler beyler

Medya seneye sadece turkiye liginde olucagimizi unutuyor heralde

herşeyi bi kenara bıraktım arshavin kötü topçu ama wenger in aldığı her adam galatasarayda banko oynar

arshavin süper futbolcu. NOKTA.iyi geceler beyler

Çok samimiyim Arda 10 kat daha iyi.Arshavin'de çok gereksiz bi adam.İstatistikleri fena değil ama oyun içinde tam olarak el freni takımın.Davulun sesi uzaktan hoş geliyor her zamanki gibi.

Tıpkı Hleb gibi düşüşe geçip,seneye EPL´nin alt seviye takımlarından birine gider Arshavın.Aralarında fark yok,hatta Hleb daha teknik.

Arshavini beğenmiyorsunuz ?

Ya kardesim bilip bilmeden konusanlar var burada. Arsenal'in maclarini izleyen oldumu? Eminim sadece Barcelona macini izlediniz ve gol atti diye hala eski performansinda saniyorsunuz. Tamam, gecen sene ve ondan önceki seneler Arshavin takimin yildiziydi ama artik gecti. Adam cok isteksiz sahada, dökülüyor adeta. Mutlaka para yemeye gelecektir buraya.

Gereksiz olur.İyi futbolcudur ama 30 yaşında 8 milyon basıp da güvenebileceğin bir futbolcu değil bence.Arshavin'e vereceğimiz 8 milyon euro'a Jimmy Briand'u alabiliriz mesela.Sağda,solda,önde heryerde faydalanırız hücumda.

Gereksiz olur.İyi futbolcudur ama 30 yaşında 8 milyon basıp da güvenebileceğin bir futbolcu değil bence.Arshavin'e vereceğimiz 8 milyon euro'a Jimmy Briand'u alabiliriz mesela.Sağda,solda,önde heryerde faydalanırız hücumda.

Müthis bir oyuncu o. Keita etkisi yapar, yasida genc ama Lyon birakir mi?

Arshavini beğenmeyen bizden değildir.

... yuri semin ... yuri semin

nası koydu ama

90da ARŞAVİN 90da ARŞAVİN

OoooOoooOooo

Arshavin süper futbolcu.

Galatasarayda hayal ettigim 5 Topcu. Arshavin(Zenitteyken),Ochoa,Nilmar(bedavayken),Vidal,Humberto Suazo,

Hicbiri gelemedi bir türlü.

Giovanni ile Keitayida geri getirselerde olur ya.

serhat bu konuya yorum yapmamismi?:)

BJK gibi hücumda iyi defansta berbat bir takım olmamamız lazım.

Arshavin futbolcuysa Arsenal i sampiyon yapsın Futbolcu felan degıl resmen sovmen benı konusturmayın Rusyanın ucra koselerınde karısıyla ne tur barlara gıtmıs ben anlatırım sıze adam degıl o adam

Toplamda 50 maça çıkmış. Sakatlığı pek yok

50 maçta 11 gol 18 asist ve oynadığı ligin kalitesi belli

Oynadığı maçların yarısında sahada 90 dakika yer bulamamış oyundan çıkarılmış ayrıca yine oynadığı maçların 3 te birinde oyuna sonradan girmiş ilk 11 başlayamamış. Sizler kadar dikkatli izlemedim bu sene Arshavin i. Ama benim yazdıklarım ve takımın hali pek fena değil diyor. Ha gelir batırır takımı size eyvallah derdim. Ama zaten biz bu adamı alamayız ki...

kısa bir hatırlatma Arshavin'in yıldızı Arsen Wenger'le parlamadı...

Zenit'i resmen tek başına sırtlayarak UEFA Kupasını aldırttı.Sonra Euro 2008'de müthiş bir performans gösterdi.Peşinde M.city,Chelsea,M.United,Real Madrid varken o Arsenal'i seçti..

Geçen hafta izledim West Bromwich maçında Arsenal 2-0'dan 2-2 yaptı, Arshavin sayesinde mükemmel bir oyuncu.

Arshavin futbolcuysa Arsenal i sampiyon yapsın Futbolcu felan degıl resmen sovmen benı konusturmayın Rusyanın ucra koselerınde karısıyla ne tur barlara gıtmıs ben anlatırım sıze adam degıl o adam

Futbolun bu tarafıda var tabii. insanı delirtiyor.

Cevap: # Andrey Arshavin

Ceza sahasi disindan cok güzel goller atabiliyor. Sirf bu vurus teknigi sayesinde Türkiye'de cok rahat ceza sahasi disindan ortalama 10 gol atar.

Geri
Üst Alt