# Andrey Arshavin

Cevap: Galatasaray'da hedef Forlan ve Arshavin

Ozaman diyeceksin, senin degerin 20 milyon, bunu veren alir. 12 milyona kaliteli kanat oyuncusu alamassin.
Lincoln,Juan Fran nice yabancı değerinin altında Türkiyeye geldi. Hepside kulübüne baskı yapmıştır. Arda'nın baskı yapması madrid'in işine geldi.

ne forlanı ya..baroş elmander yeter de artar bile.bize sol kanat,sağ kanat stoper ve orta saha lazım

Volkan şen çok yeterli olmasada bu saatden sonra farz oldu. Türkiye ligindede fazlasıyla yeterli olur Volkanşen. Arshavin ve Eboude yanında gelirse Ardayı falan aramayız...

Forlan out Diego In :)

Arshavin'e karşıydım ama Arda'nın gidişinden sonra kesinlikle almamız lazım diyorum.Chucky'i getirin,Forlan gelmese de olur.

Forlan defteri kapanmadı mı?Kapanmadıysa kapasın gelmesin artık.

Forlan gelmesin Arshavin de 12m dan düşükse gelsin.

Çok iyi olur. Hadi hayırlısı..

Arda yı 12 ye alıp, 32 lik forlanı bize 7-8 milyona kakalar bu atletico.

Muslera

Ujfalusi - Eboue - Servet - Balta

Sabri - Inan - Melo - Arsavin

Kazim

Forlan​

barosla elmander florya süsü değil mi ben istemiyorum forlan falan bitmiş artık adamda futbol isteği yok. 32 yaşında ki adama 3 yıl için gidip arda'dan alcağın bonservis parasını vereceksin ne olduğu muamma adam gibi serbest oynayacak bir futbolcu alınsın atacağı paslarla baros kral olur zaten

bundan sonra'ki TRANSFER hamlelerimizi cidden çok merak ediyorum..YÖNETİM umarım hayal kırıklığı yaratmaz!..

Galatasaray'ın Arsenal'den Emmanuel Eboue ile birlikte transfer etmek istediği Rus yıldız Andrey Arshavin'in Anzhi Makhachkala ile anlaştığı iddia edildi.

Kaynak: Sporx

Pınar Argün: Galatasaray, Arshavin ile kesin anlaşma sağladı. Arda Turan'ın durumunun netleşmesi bekleniyordu. Yarın açıklanması bekleniyor

Volkan şen çok yeterli olmasada bu saatden sonra farz oldu. Türkiye ligindede fazlasıyla yeterli olur Volkanşen. Arshavin ve Eboude yanında gelirse Ardayı falan aramayız...

aynen katılıyorum volkan-ozan 2sinden birini alacağız bence büyük ihtimal ozan ipek

Pınar Argün: Galatasaray, Arshavin ile kesin anlaşma sağladı. Arda Turan'ın durumunun netleşmesi bekleniyordu. Yarın açıklanması bekleniyor..

Yataar:D

Bu pınar tam bir mal yemin ediyorum,içimde azıcık da olsa bir ümit vardı.Bu gerizekalı transfer bitti diyince o umut da gitti.

Pinar yine patladi. :o

ertunc_oner Ertunc Oner

G.Saray'da Arshavin transferinin bitmesi an meselesi...2 isim daha gündeme gelebilir, detaylar az sonra Gunun Sonu'nda

Ligtv

Arshavin ve Diego olsa daha güzel olur.İlle de Diego olsun da demiyorum yerine benzer bir oyuncu alınabilir ama Arshavin artık farz oldu.

Geri
Üst Alt