# Andrey Arshavin

Cevap: # Andrey Arshavin

Bekliyoruz reis :)

Benayoun gelse daha iyi. Benayounun yaptığı defans katkısını yapacak başka hücumcu çok az var. Arshavin savunmaya katkı falan vermez. 16 milyona mal olur 3 milyonluk katkı verir. Yediğimiz en büyük kazıklardan biri olur hiç kuşkusuz

7 Milyon'dan fazla verilecekse, bende karsiyim bu transfere.

Benayoun gelse daha iyi. Benayounun yaptığı defans katkısını yapacak başka hücumcu çok az var. Arshavin savunmaya katkı falan vermez. 16 milyona mal olur 3 milyonluk katkı verir. Yediğimiz en büyük kazıklardan biri olur hiç kuşkusuz

Onur üçlü orta saha Sabri,Melo ve Selçuğun olduğu orta saha takım savunmasını güvende tutar.;)

Arshavinin geriye yardım etmesine gerek yok şayet gelirse.;)

Benayoun mu konuşuluyor Arshavin'den daha iyi olarak :asd:

Güldürüyorsun gerçekten Onur :)

Geliyor mu beyler? Hani Ligtv bugün açıklanacak demişti?

Arshavin > Benayoun

Bizim defansa değil, hücuma katkı yapacak oyuncuya ihtiyacımız var.

Baktıgımız zaman Arda'dan daha hızlıdır Ars.

Tekniklerini Arda ile kafa kafaya görüyorum ben.

Arda'nın boşlugunu dolduracaktır gelmesi durumunda. Bizim için iki olumsuz durum var. Yaşı ve Yabancı kontenjanını dolduracak olması.

30 yaşındaki oyuncuya aklı başında hiç bir takım 16 vermez.Hele Galatasaray gibi ekonomik durumu kötü bir takım bunu veriyorsa kendini sonunu hazırlar

30 yaşındaki oyuncuya aklı başında hiç bir takım 16 vermez.Hele Galatasaray gibi ekonomik durumu kötü bir takım bunu veriyorsa kendini sonunu hazırlar

İşinize gelince sallayan medya, işinize gelince 16 verilmez. 16'ya Arshavin'i alırsak üyeliğimi iptal edeceğim ben. O kadar iddialıyım. Arshavin gelmez demiyorum, 16'ya imkanı yok.

Sözleşmesi seneye bitiyor, Eboue ile birlikte paket yapılır.

Sözleşmesinin son senesinde olan ve sözleşme yenilemek istemeyen hiçbir oyuncuya 16 milyon Euro bonservis verilmez.

Patlama yaptığı Avrupa Şampiyonası 'ndan sonra 19 milyon € 'ya Arsenal 'e gitmiş. Şimdi 30 yılında kariyerinin son bonservis bedellerinden biri ödenecek ve bu 16 milyon olamaz. Uçmayalım o kadar.*

10 milyon Euro'ya biter bu iş max rakam.

Ne 16 milyon € su en fazla 7-8 bağlanır bu iş.Eboue+Arshavin=11 milyon €

Geri
Üst Alt