Angara Genel Sohbet Başlığı

Colde yasamak nasil bir duygu ankaralilar

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Banada uyar ama nerde rahat rahat izleyebilecegimiz bir yer olsun. Ikış tıkış izlemeyelim

Yarın Juve maçı için organizasyon yapalım mı ? Ankaralı üyelere elimden geldiğince ulaşmaya çalışıyorum. Gelebilecek olan varsa yazsın lütfen listemizi yapalım yer ayarlayalım, vakit az.

@Sercan Horozcu @Eray Özgür @Sami Toprak @Efehan Yıldız @emreyuksel @Emre Saykal @Özgür Kızılaslan @Nihat Adar @Mustafa Yavuz @Melikşah Aydoğan @Uğur Bulut @Melih Açıkgöz @Emrah Kaya @Emre_Güz @Baha ERGÜLEÇ @Ömer Tuğrul Yılmazer @Recep İçfındık

Ben hiç düşünmez gelirdim ama ben Çubuk'a taşındım bu sene. Maç bittikten sonra Çubuk'a gelemem:)

Ben daha yeniyim gelin de izleyelim. Evimin yanında maltepe meyhanesi var orada izliyorum ve bıktım :D

Çok güzel bir düşünce.O gün Çeşmede olacağım.Sonraki maçlarda birlikte olmak umuduyla Cimbomlulara sevgiler,Cimboma başarılar dilerim.

Benim adımı yazmadığınıza göre ben gelmeyeyim artık ne yapalım. :)

Yazalım abi de ben ve benim bi arkadaşım var şuan. Gelen olmazsa çoluk çocukla izlerim dersen yazalım :)

Yok yok şaka yapıyorum Mehmet... Ben zaten evden çıkmaya pek fırsat bulamıyorum bu aralar. Sadece takılayım dedim... :)

Çoluk çocukla izlemem diyorsun :D

Yok yahu.. Benim 2 aylık bir kızım var o yüzden evde yalnız bırakamıyorum hanımla çocuğu...Yoksa çoluk çocuk olmadığınızı biliyorum ki kendi yiğenimle maç izlemek falan da çok hoşuma gidiyor benim. :)

Yok yahu.. Benim 2 aylık bir kızım var o yüzden evde yalnız bırakamıyorum hanımla çocuğu...Yoksa çoluk çocuk olmadığınızı biliyorum ki kendi yiğenimle maç izlemek falan da çok hoşuma gidiyor benim. :)

Allah uzun ömürler versin abi. Yeğen büyüdüğünde maç sözü aldım sayıyorum o zaman

Allah bağışlasın, hayatta en çok istediğim şey bir kızımın olması.

Hadi yahu Ankarada 5-10 kişi yok mu maç izleyecek.

Geri
Üst Alt