Angara Genel Sohbet Başlığı

Allah büyük konuşturmasın da Ankara dan ayrılmak bana acı verir mazaAllah... Ankara bebesiyken İstanbul çocugu olmak ! :)

Kardeşim yinede büyük konuşma İnstanbullu bir kıza sevdalanırsın neyim ! Sonra con-con bebeleri gibi kızın peşinden gitme yani ! :DD
İstanbul' u bana sevdiren şeyler 1-Evliyatullah bolluğu ( manevi havası ) 2-Galatasaray 3-Ankara yolu :)

orda is bulsam yine gitmem, bu kadar da buyuk konusuyorum

Kardeşim yinede büyük konuşma İnstanbullu bir kıza sevdalanırsın neyim ! Sonra con-con bebeleri gibi kızın peşinden gitme yani ! :DD
İstanbul' u bana sevdiren şeyler 1-Evliyatullah bolluğu ( manevi havası ) 2-Galatasaray 3-Ankara yolu :)

dun anlattigim gibi orda sevgilim vardi, ailesiyle tanismak maksadi ile gittiydim. kizla 13 yasindan beri cikiyorum. evet, tum gencligimi onla gecirdim. simdi 19 yasinda 6-7 senelik iliskim oldu. kizda Allah var cok guzel hani ayrildik diye kotuleyecek degilim.

baba simdi bize ters olan seyler var bilirsin, gogus dekolteli giyinmis, hiddetli ve siddetli hakaretlerim sonucunda bana kustu, aksam olunca dedimki kusura bakma hakarette biraz ileri gitmis olabilirim, sorna konusak. dedi konusacak bisey kalmadi. sevsende baba angara bebesiyik donup bakilmaz arkana. 1 hafta oldu olmadi ayrilali, ne bi mesaj attim ne aradim.

ne demis angarali huseyin

Gidene dur demeyiz
Düşmeyiz biz dalgaya
Angara'nın bebesi
Dönüp bakmaz arkaya...

Kızılay ve Ulus'u gezmeyi özledim

İnş 1 hafta sonra oradayım

Üff özledim

tumblr_m7mz4qrWt91rti9duo1_1280.jpg

Geri
Üst Alt