Angara Genel Sohbet Başlığı

Eskiden teyzem Demetevler'de oturuyordu, ondan sonra Keçiörene tasindi

Etlikden iyi geceler

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yıl yüksek lisans sebebiyle Ankara'ya yerleşme durumum var. Beytepe Kampüsünde olacağım. Oraya yakın, fiyatı uygun, eline yüzüne bakılır evler nerede var tam olarak ?

bana sorup sormaman umrumda değil
buranın sahibiyim evet
her üye buranın sahibidir
saygılıyım

eger her üye buranın sahibiyse işine bak sendende iyi bilirim ne yapcagımı sen benim profilime bak ben burdan cok transfer nbetinde olyrm ayrıca burda ankaralılar oldugu için slm veriyorm yani sen benden kücüksün anlasılan ama tartısmaya bile degmiycek konu ben kimseyi kırmam üzmem hem öyle şeyler bana görede degil bir evlat babasıyım sonucta biz burda aileysek eger aile için de tartısma olarak görüyorm bunu senden beklerdm ama k.bqma yinede kırcak bişey söylediysem eger..

eger her üye buranın sahibiyse işine bak sendende iyi bilirim ne yapcagımı sen benim profilime bak ben burdan cok transfer nbetinde olyrm ayrıca burda ankaralılar oldugu için slm veriyorm yani sen benden kücüksün anlasılan ama tartısmaya bile degmiycek konu ben kimseyi kırmam üzmem hem öyle şeyler bana görede degil bir evlat babasıyım sonucta biz burda aileysek eger aile için de tartısma olarak görüyorm bunu senden beklerdm ama k.bqma yinede kırcak bişey söylediysem eger..
ya ankara gerçekten çok kötü
istanbula geldiniz mi
istanbulu görsen çıkmazsın istten bence

istanbula geldiniz mi

İstanbula Evet Geliyorum cok güzel bir Yer insanın oraya gelince Gidesi gelmiyor malesef Balık ekmegin Bile tadı ap ayrı oluyor :) inş Bir gün ordan Ev almayı düşünyrz ailecek istanbulu cok seviyoruz ablam orda okumustu bilgi ünv gazetecilikte ablamn gözü istbldan baska bişey görmez kısmet olursa inş ordan ev alırız bir gün :)

bugun mamakta 1 adet keko tarafimca bertaraf edilmistir. gururla duyrulur.

once elektrik faturasi ode
madde 2, Angarada artislik yapma

istanbula geldiniz mi
hyr tam tersi istanbul rezil bi yer tam anlamiyla koy denilebilir.

2 kez geldim hayatimin en kotu 2 gunuydu. 3. kez gelmem imkansiz gibi. maca bile gitmem oraya. hele bi kopru yapmislar allah belasini versin 20 saniyelik kopruyu 1,5 saatte gecmistik. orda neden cok cinayet isleniyo nedeni belli, adamlarda psikoloji kalmamis

Geri
Üst Alt