Angara Genel Sohbet Başlığı

Olm giysi için bir kaç yer tarif edebilirmisiniz

1 hafta sonra tekrar Hollanda'ya dönüyorum, bari alışveriş yapıp gidim

hyr tam tersi istanbul rezil bi yer tam anlamiyla koy denilebilir.

2 kez geldim hayatimin en kotu 2 gunuydu. 3. kez gelmem imkansiz gibi. maca bile gitmem oraya. hele bi kopru yapmislar allah belasini versin 20 saniyelik kopruyu 1,5 saatte gecmistik. orda neden cok cinayet isleniyo nedeni belli, adamlarda psikoloji kalmamis
asıl orası koy gıbı
sokakta 2-3 insan yürüo

asıl orası koy gıbı
sokakta 2-3 insan yürüo

Batıkent, Etimesgut, Eryaman, Yaşamkent, Konutkent taraflarında 2-3 insan bile yürümüyor. Oralar hep toplu konut halinde. Tam benim istediğim gibi sessiz ve sakin.

Eminönünde yürümeye kalktıydık karınca misali sürekli sağ sol yapmak zorundasın.

Batıkent, Etimesgut, Eryaman, Yaşamkent, Konutkent taraflarında 2-3 insan bile yürümüyor. Oralar hep toplu konut halinde. Tam benim istediğim gibi sessiz ve sakin.

Eminönünde yürümeye kalktıydık karınca misali sürekli sağ sol yapmak zorundasın.
tamam ben de o kadar kalabalığı sevmiyorum zaten de oralar da aşırı sakin

tamam ben de o kadar kalabalığı sevmiyorum zaten de oralar da aşırı sakin

Melih Basganın politikası öyle. Ankara'nın istanbula dönüşmemesi için Batıya doğru gelişen şehrin batı tarafını toplu konutlar, rezidanslar ve sadece villalar üzerine inşa ediyolar. Batıkentte, Yaşamkentte, Eryamanda ayrı bi çarşı bulamazsın mesela. Ama eski Ankara diye tabir edilen bölgeler örneğin mamakta her cadde çarşı ama trafik ve yerleşim tıpkı istanbul gibi felçtir. En ideal örnek Mamak, Etimesguttan yüz ölçümünde 5 kat büyük olmasına rağmen aynı nufusa sahip. Fakat Etimesgut daha ferah ve yaşanabilir bir bölge. Ankara'nın gelişimi tamamen planlıdır. Eski Ankara bölgesi o kadar iyi değil. Batısı daha iyi

Konfeksiyon şehrine gelmiş adam alış-veriş için yer söyleyin diyor. Bütün caddeler zaten mağaza ayrıca 38 tane faal avm var bütçene göre avm sırala ve git

EDİT: 2009 dan beri gidemiyorum. İnşallah seneye. Bakalım nasip

Ankara' yı beğenmeyenin de kafasına tüküreyim

herkes begenecek diye kaide yok, ama begenmeyen gelmez olur biter, her yerde deniz yok deyip durmamalilar. misal ben istanbula gittim begenmedim, bi daha da gitmem, onlarda keske boyle yapsa.

ikincisi, bizdeki samimiyet istanbullularda ya da baska yerlerde yok gibi, bizim okul safranboluda ankaraya 3 saat, ankarali var baya, istanbullularda var.

simdi ankara tayfasi olarak biz beraber gruplastik onlar beraber. fakat musa var aslen batmanliydi ama dogma buyume istanbul. kendiside dedi sizdeki samimiyet bizde olmuyo falan diye. gurbet eldesin, istanbullu adam senin arkandan is ceviriyo yuzune kanka diyo. okul icinde takiliyolar bi de halisaha

bize gelince birbirimize gardaş deriz, hergun birimizde iftar, sahur yaptik ramazanda, aksam yemegine hep birinin evine gittik, bizim evimize misafirlige geldiler. mevzu oldu beraber hallettik. Yani bir istanbullu bile boyle dusunuyosa ne mutlu bizim insanimiza

Ben beğenmiyorum ama yakın zamanda gelirim. Birsürü arkadaşım var orda :)

Geri
Üst Alt