Ange Postecoglou: "Galatasaray ile çok büyük ve zor bir maç oynayacağız"

Pl de ilk 4 mu yoksa uel de ilerki turlar mi? Bence pl de ilk 4, totnim aklini basina topla

maçın önemi sadece bu maçlık değil bunun idrakındayızdır insallah. baya baya gövde gösterisi olacak. iyi oyunla alınacak bi galibiyet başka hayaller kurdurttur hem taraftara hem oyuncuya.
Fatih hoca olsa bu mentalitede olurdu herkes ama young boys rezillikleri bayern munih maclarini hemen unutturdu.97-98 sampiyonlar ligi maceramızi koydum foruma,bak nasıl top oynamış takım 97 sampiyonlar ligi şampiyonu dortmunda ve parmaya karsi

Bu kim olum ben en son pochettinoda kaldım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

stoperde ben davies flan oynayacak heralde

skor yapmama ihtimalimiz fevkalade düsük bi ihtimal

ne kadar yicegimiz skoru belirler

Perişan edeceğiz oğlum sizi..

Full kadro çık..

Brennan Johnson da tifil gibi duruyor ama hizli bi herif. Elias ne yapacak merak ediyorum.

Gelin de sizi evire çevire yenelim

Loser camia

Fatih hoca olsa bu mentalitede olurdu herkes ama young boys rezillikleri bayern munih maclarini hemen unutturdu.97-98 sampiyonlar ligi maceramızi koydum foruma,bak nasıl top oynamış takım 97 sampiyonlar ligi şampiyonu dortmunda ve parmaya karsi
ciddiyetsizlikle alakalı tamamen. bayerne o topu oynayan takım gidip young boyz a tur vermez. şanssızlık diyip geçicez artık oraları. önümüze bakmak lazım.

sakat olayı biz de etkili olur bunları etkilemez.. 3-1 favori skorumuz.. maçı alıp iddiamızı ortaya koyalım.. avrupada her maça galibiyete çıkmalıyız..

Bence 3 te 3 le gelmeleri cok buyuk avantaj cok fazla sallayacaklarini dusunmuyorum yedek agirlikli bir kadro bekliyorum

Fakat Icardi Osimhen filan oynarsak her sekil bizi yenerler

Ne demisti Icardi Turkiye liginde yuruyerek gol krali oldum adam artik sallamiyor bu ligi
Fizigide ortada tadic vari takiliyor orta sahada
Turkiye liginde idare edersinde avrupada zor

Totenham maca onem verirse maci rahat kazanir ama ligi onemseriz diyip yedek cikarsa sansimiz olur cift forvete ragmen

Bu şekilde kaçmamız gereken bir müsabaka :

1730736409985.webp

Geri
Üst Alt