Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.581
- 40.296
- 3.413
Pl de ilk 4 mu yoksa uel de ilerki turlar mi? Bence pl de ilk 4, totnim aklini basina topla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hoca olsa bu mentalitede olurdu herkes ama young boys rezillikleri bayern munih maclarini hemen unutturdu.97-98 sampiyonlar ligi maceramızi koydum foruma,bak nasıl top oynamış takım 97 sampiyonlar ligi şampiyonu dortmunda ve parmaya karsimaçın önemi sadece bu maçlık değil bunun idrakındayızdır insallah. baya baya gövde gösterisi olacak. iyi oyunla alınacak bi galibiyet başka hayaller kurdurttur hem taraftara hem oyuncuya.
10 tane yer göndeririz biz de iyi olurBenim bildigim Okan Buruk Osimhen-Icardi ile cikar.
Hatta Mertens'i bile ekleyebilir.
stoperde ben davies flan oynayacak heralde
skor yapmama ihtimalimiz fevkalade düsük bi ihtimal
ne kadar yicegimiz skoru belirler
ciddiyetsizlikle alakalı tamamen. bayerne o topu oynayan takım gidip young boyz a tur vermez. şanssızlık diyip geçicez artık oraları. önümüze bakmak lazım.Fatih hoca olsa bu mentalitede olurdu herkes ama young boys rezillikleri bayern munih maclarini hemen unutturdu.97-98 sampiyonlar ligi maceramızi koydum foruma,bak nasıl top oynamış takım 97 sampiyonlar ligi şampiyonu dortmunda ve parmaya karsi
Sürekli aynı şeyler yaşanıyorsa şansızlık değildirciddiyetsizlikle alakalı tamamen. bayerne o topu oynayan takım gidip young boyz a tur vermez. şanssızlık diyip geçicez artık oraları. önümüze bakmak lazım.