Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.783
- 66.850
- 5.003
Yunan asıllı avustralyalı olması lazımBu adam ne asıllı?
Türk, yunan, ermeni, macar?
Bilen var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunan asıllı avustralyalı olması lazımBu adam ne asıllı?
Bilen var mı?
Senin gibi bi model futboldan nasıl bu kadar iyi anlayabilir şaşırıyorum2 forvete hiç gerek yok. Samsun maçında oynatirsin icardiyi osimhenle. Kimsenin nazını kaprisini cekecegimiz maç değil bu. Önemli bir mac.
Yenemeyecegimiz takım değil ama doğru kadroyla oynarsan
postacıoglu büyük ihtimal soyadıBu adam ne asıllı?
Bilen var mı?
Senin gibi bi model futboldan nasıl bu kadar iyi anlayabilir şaşırıyorum
Oglu soyadı verilmiş osmanlı zamanında aile fertlerinden biri türk belliki.Ama genel olarak yunandır.Bu adam ne asıllı?
Bilen var mı?
katılmıyorum genele bakınca. 2 sene de 3 5 maç için genelleme doğru değil. ligde yapılan serinin avrupada'da yaşanması lazım orası ayrı. olacaktır da aşama aşama bu işler.Sürekli aynı şeyler yaşanıyorsa şansızlık değildir
Elemanın soyadı postacıoğlu. Bu demek oluyorki ataları yüzde yüz anadolulu yani şuanki Türkiye. Ama atalarının yunanistana ya da avustralyaya ne zaman göç ettikleri belli olmadığından etnisitesini bilmek kolay değil türk de olabilir yunan da. Malum hristiyan türkler bile yunan kabul edilip yunanistana göç ettirildi. Karışık yani kökeni ama net bir durum var adam Anadolu çocuğu.Bu adam ne asıllı?
Bilen var mı?
ne önemi var herhangi birisinin ?kanı Türk, içi Ermeni, dışı Yunan
Ege bölgesinde yaşayan yunanlardan sülalesi, mübadele dönemi yunanistana gitmişler. Yunanistanda darbe olunca babası avustralyaya gitmişElemanın soyadı postacıoğlu. Bu demek oluyorki ataları yüzde yüz anadolulu yani şuanki Türkiye. Ama atalarının yunanistana ya da avustralyaya ne zaman göç ettikleri belli olmadığından etnisitesini bilmek kolay değil türk de olabilir yunan da. Malum hristiyan türkler bile yunan kabul edilip yunanistana göç ettirildi. Karışık yani kökeni ama net bir durum var adam Anadolu çocuğu.
önemi olmaz olur mu yahuu. avrupanın %60 ının dna sında türklük var.ne önemi var herhangi birisinin ?
açılmaz.önemi olmaz olur mu yahuu. avrupanın %60 ının dna sında türklük var.
eğer bunu ispatlayabilirsek türklere avrupanın kapıları sonuna kadar açılırdı
Evet tahmin etmiştim anadolulu bir rum kendisiEge bölgesinde yaşayan yunanlardan sülalesi, mübadele dönemi yunanistana gitmişler. Yunanistanda darbe olunca babası avustralyaya gitmiş
Bu anadoludan göç eden rumların soyadlarına -oglou eki konmuş, bir nevi avam tabakası gibi görüp dışlamışlar biraz. Yerlilerin soyadlarına -poulos -as gibi ekler koymuşlar. Papadopoulos, pelkas meselaEvet tahmin etmiştim anadolulu bir rum kendisi