Ange Postecoglou: "Galatasaray ile çok büyük ve zor bir maç oynayacağız"

Senin gibi bi model futboldan nasıl bu kadar iyi anlayabilir şaşırıyorum
sinan-engin (1).gif

Fener yada tiner’e karşı oynasalar paf takımıyla çıkarlar maça ama söz konusu biz olunca dünyanın en önemli maçına dönüşüyor. Koyduğum postacısı

Sürekli aynı şeyler yaşanıyorsa şansızlık değildir
katılmıyorum genele bakınca. 2 sene de 3 5 maç için genelleme doğru değil. ligde yapılan serinin avrupada'da yaşanması lazım orası ayrı. olacaktır da aşama aşama bu işler.

Bu adam ne asıllı?

Türk, yunan, ermeni, macar?

Bilen var mı?
Elemanın soyadı postacıoğlu. Bu demek oluyorki ataları yüzde yüz anadolulu yani şuanki Türkiye. Ama atalarının yunanistana ya da avustralyaya ne zaman göç ettikleri belli olmadığından etnisitesini bilmek kolay değil türk de olabilir yunan da. Malum hristiyan türkler bile yunan kabul edilip yunanistana göç ettirildi. Karışık yani kökeni ama net bir durum var adam Anadolu çocuğu.

Tottenham forumlarında genel kanı bu maçın çok önemli olduğunu, rotasyon yapılmaması gerektiğini (zaten sakatlar var mecburen rotasyona gidilecek) söylüyor taraftarlar.

Bir çoğu da bu maçtan beraberlik çıkartırsak çok iyi olur kafasında.

Arsenal forumunu gezerken bu maça dair gördüğüm en bomba yorum ise "Tottenham karşısında Gala'yı seyredelim bizden daha iyi forvetleri var"

Elemanın soyadı postacıoğlu. Bu demek oluyorki ataları yüzde yüz anadolulu yani şuanki Türkiye. Ama atalarının yunanistana ya da avustralyaya ne zaman göç ettikleri belli olmadığından etnisitesini bilmek kolay değil türk de olabilir yunan da. Malum hristiyan türkler bile yunan kabul edilip yunanistana göç ettirildi. Karışık yani kökeni ama net bir durum var adam Anadolu çocuğu.
Ege bölgesinde yaşayan yunanlardan sülalesi, mübadele dönemi yunanistana gitmişler. Yunanistanda darbe olunca babası avustralyaya gitmiş

önemi olmaz olur mu yahuu. avrupanın %60 ının dna sında türklük var.
eğer bunu ispatlayabilirsek türklere avrupanın kapıları sonuna kadar açılırdı
açılmaz.

ülkende yakında(5 -8 sene falan) türk azınlık kalacak nerdeyse.

ki bunlada alakalı değil zaten - 80+ Milyon nüfüslü ülkenin avrupa birliğine alınmasını o tarafta kimse istemez.

Evet tahmin etmiştim anadolulu bir rum kendisi
Bu anadoludan göç eden rumların soyadlarına -oglou eki konmuş, bir nevi avam tabakası gibi görüp dışlamışlar biraz. Yerlilerin soyadlarına -poulos -as gibi ekler koymuşlar. Papadopoulos, pelkas mesela

maç sonunda bu herif "Devre arası Sara'yı bana getirin" falan der yönetimine inşallah

1 gol 1 assist yapsa aslan parçası of of of

Geri
Üst Alt