Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anın görüntüsü değil bu
çekildiği anın görüntüsüanın görüntüsü değil bu
Hile hurdaya alışıksınız zatençekildiği anın görüntüsü![]()
Ustat babam sanayide yillarda kaportacilik yapti. Bende yaninda ciraktim, bir insani ezmeden adam edemezsin derdi. Kacta arac elimizden gecti.
Markete gönderdin beni yav akşam akşam. Nasıl canım çektiYeni taşındığım için hafta sonu arkadaşları çağırmıştım. Salağın biri buzluğa bira koyup unutmuş. Patlamış o da.
Ekli dosyayı görüntüle 295606
Sicak oldugu icin "cabuk sogusun" diye koyulup unutulan o bira bu bira isteYeni taşındığım için hafta sonu arkadaşları çağırmıştım. Salağın biri buzluğa bira koyup unutmuş. Patlamış o da.
Avrupa'da soguk bira mi iciliyor? Ben ne zaman gittiysem piss sicakliginda veriyorlardi.Yeni taşındığım için hafta sonu arkadaşları çağırmıştım. Salağın biri buzluğa bira koyup unutmuş. Patlamış o da.
Yeni taşındığım için hafta sonu arkadaşları çağırmıştım. Salağın biri buzluğa bira koyup unutmuş. Patlamış o da.
Patronum akşam yemeğine davet etti bende lavaboyu kullanacaktim ama bu delik niye var anlamadım? @Melih Peker @Emir Sato siz bilirsiniz sefim
Ekli dosyayı görüntüle 294395
Aynen Bitburger#Bitburger mi heis