Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Evet sadece isim değil tarih, mesaj, künye vesaire de bunu attı yengen soyisim gözükmüyor ondan atayım dedim.üstad bogaza isim mi yansıttın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet sadece isim değil tarih, mesaj, künye vesaire de bunu attı yengen soyisim gözükmüyor ondan atayım dedim.üstad bogaza isim mi yansıttın
Evet sadece isim değil tarih, mesaj, künye vesaire de bunu attı yengen soyisim gözükmüyor ondan atayım dedim.
zengin misin ustad
Üstat sen Erol Taş gibi tavuk yiyen, soğan gördüm mü dayanamayıp yumruğuyla kıran adamdın, ne ara böyle antin kuntin liboş eğlenceleri düzenler oldun ? Bu arada evlendiğini yeni öğreniyorum Allah mesut etsin, bir yastıkta kocatsın.Evet sadece isim değil tarih, mesaj, künye vesaire de bunu attı yengen soyisim gözükmüyor ondan atayım dedim.
Ooo sen nerelerdeydin üstat ya... Valla düğün mayısta beklerim yok sözlendim, nişanlandım. Ara ara atıyorum helikopter, yat, ışık simülasyonu, billboard bile kiralamıştım onu atmadım isim cisim belli diye. Aslında paylaşmam da illa foto at dediler ben de gösterin nasıl foto çiziliyor dedim yengeni sansürleyip post attım baktım bir şey olmadı ara ara paylaşıyorum artık...Üstat sen Erol Taş gibi tavuk yiyen, soğan gördüm mü dayanamayıp yumruğuyla kıran adamdın, ne ara böyle antin kuntin liboş eğlenceleri düzenler oldun ? Bu arada evlendiğini yeni öğreniyorum Allah mesut etsin, bir yastıkta kocatsın.
Üstad dikkat et derim osmanlı nasıl yıkıldı biliyoruz.Ooo sen nerelerdeydin üstat ya... Valla düğün mayısta beklerim yok sözlendim, nişanlandım. Ara ara atıyorum helikopter, yat, ışık simülasyonu, billboard bile kiralamıştım onu atmadım isim cisim belli diye. Aslında paylaşmam da illa foto at dediler ben de gösterin nasıl foto çiziliyor dedim yengeni sansürleyip post attım baktım bir şey olmadı ara ara paylaşıyorum artık...
Motivasyonum da kafama göre birini buldum diye Türk görünümlü slav karakterlişaka bir yana keman da çalıyor namaz da kılıyor hiç evlenmem diyordum 8 ayda evleniyorum... Senden ne haber üstat seni görünce şok oldum unutturdun kendini...
Valla sevindim adına tekrardan hayırlı olsun, yav o ara bi bunaldım falan kafa dinleme gereği hasıl oldu. Darısı bizim başımıza artık üstat, böyle sap gibi bir noktadan sonra sıkıntı yaratıyor, neyse şu korona işi bir bitsin de hayırlısıyla.Ooo sen nerelerdeydin üstat ya... Valla düğün mayısta beklerim yok sözlendim, nişanlandım. Ara ara atıyorum helikopter, yat, ışık simülasyonu, billboard bile kiralamıştım onu atmadım isim cisim belli diye. Aslında paylaşmam da illa foto at dediler ben de gösterin nasıl foto çiziliyor dedim yengeni sansürleyip post attım baktım bir şey olmadı ara ara paylaşıyorum artık...
Motivasyonum da kafama göre birini buldum diye Türk görünümlü slav karakterlişaka bir yana keman da çalıyor namaz da kılıyor hiç evlenmem diyordum 8 ayda evleniyorum... Senden ne haber üstat seni görünce şok oldum unutturdun kendini...
Yok ya seneye ben baba olurum şimdi bu tarz şeyleri yaptık yaptık ondan yaniÜstad dikkat et derim osmanlı nasıl yıkıldı biliyoruz.
Seni liboş eylemlere çekiyorlar gibi gözüküyor
Yok ya seneye ben baba olurum şimdi bu tarz şeyleri yaptık yaptık ondan yani
güldürdün üstatüstad evlilik sözleşmesi düşün derimYok ya seneye ben baba olurum şimdi bu tarz şeyleri yaptık yaptık ondan yani
Ben korona top seviyedeyken başladım ya bu tamamen tesadüf, kısmet yani yanında kendine dikkat etmediğin; ne düşünür demediğin; çekinmediğin; yabancı hissetmediğin birini buluyorsan statüsüne, görünümüne, durumuna bakmadan evlen çünkü ancak öyle biriyle hayat geçer zira kimse rol yapamaz sürekli. Uyumlu olmak birinci şart ki biliyordum ama bana uyan çıkmaz diye düşünüyordum.Valla sevindim adına tekrardan hayırlı olsun, yav o ara bi bunaldım falan kafa dinleme gereği hasıl oldu. Darısı bizim başımıza artık üstat, böyle sap gibi bir noktadan sonra sıkıntı yaratıyor, neyse şu korona işi bir bitsin de hayırlısıyla.
Durumları ailecek iyi yok ya öyle değil ben yapıyorum talep edilse yapmam ki bırakırımüstad evlilik sözleşmesi düşün derim
O değil de Z kuşağı gümbür gümbür geliyor şaka maka kurtaracaklar ülkeyi.
Durumları ailecek iyi yok ya öyle değil ben yapıyorum talep edilse yapmam ki bırakırım
mumbarsucuklu kasarli tostmu yoksa patso mu
Kaç defa foto attırdınız ya görmedin mi tipimi gözlüklü adamım benşu tiktok denen zımbırtıda kemeriyle kıza dalmaya gelen herif gibi düşünmüştüm ustadı hep
romantik çıkması büyük süpriz
Kişilik olarak diyor üstadKaç defa foto attırdınız ya görmedin mi tipimi gözlüklü adamım ben