Anın Görüntüsü

Galatasaray adını taşıyan civardaki her yerden foto atacaktım o yüzden ağabey unutmuşum bir de İnan Kıraç'ın yazıhanesinden Eğitim Vakfından poz atarız...
Cocuga gel Istanbul'da seni bir yasatayim dedigin bu muydu? Iki resim cektirip geri gonderecen? Dedigim tyrsucuya gittin mi? Yok gitmediysen de canin sagolsun. Bari cocugu Inci pastanesine gotur.

Pastane demisken oralarda bir yerde bir de postane olacak. Galatasaray subesi mi degil hatirlamiyorum ama oyleyse onun oradan da bir resim al. Neyse ki genelev baska semtte!

Şaka yapiyorum kizma hemen.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cocuga gel Istanbul'da seni bir yasatayim dedigin bu muydu? Iki resim cektirip geri gonderecen? Dedigim tyrsucuya gittin mi? Yok gitmediysen de canin sagolsun. Bari cocugu Inci pastanesine gotur.

Pastane demisken oralarda bir yerde bir de postane olacak. Galatasaray subesi mi degil hatirlamiyorum ama oyleyse onun oradan da bir resim al. Neyse ki genelev baska semtte!

Şaka yapiyorum kizma hemen.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Postane dedim pastane değil Galatasaray postanesi zaten bizim eski müze

Yusuf’a da herdem elimden geleni yaparım biz reklam yapmayı sevmeyiz ağabey ama turşucuyu unuttum valla yazsana bir daha

Ekli dosyayı görüntüle 100725

3 no.lu takımım yüz güldürmemeğe devam ediyor allahın Ayıları

tenor.gif

Seninkiler yeni iş yapmış abi

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Ama haklarını teslim etmek lazım baya geliştirmişler, ilkinde mesela niye biri ölünce hepimiz öleceğiz diye birbirleirne söz veriyorlardı, nereye gidiyorlardı, niye akacak kan damarda durmuyordu gibi detaylar havada kalıyordu yeni videolarında neyi niçin yaptıkları az da olsa anlaşılıyor.

Su dünyada kıro bir kızdan daha itici bir sey yok.

Geri
Üst Alt