- 28 Mayıs 2011
- 10.296
- 9.828
- 1.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kolay gelsin ustamda koltuk selesi çok ince değil mi ?
sandviçi atmadın mı hala doruk?kolay gelsin ustamda koltuk selesi çok ince değil mi ?
ben hiç rahat edemem öyle incecik seleyle
![]()
şuna oturtmak varken şaşırdım doğrusu
doktor iyisin hoşsun da senin şu cinsel şaka yapma huyun canıma tak etti artık.sandviçi atmadın mı hala doruk?
başarısız bir trolleme girişimi olmuş dorukdoktor iyisin hoşsun da senin şu cinsel şaka yapma huyun canıma tak etti artık.
sen sandeviçle doymazsın doruk, gel zurna dönerimden yedireyim.
aşı zamanın geldi bir ara uğra 2. doz vuralım.
pazar günü gel benim kamışla balık tutarız.
yeni suv aldım, senin garaja parketsem problem olur mu ?
hepsi öylesine anlamsız ki çoğunu okumadan siliyorum artık.
başarısız bir trolleme girişimi olmuş doruk
zurna lafını kullanmam
koldan vurulan aşılar ilgi alanıma girmiyor
pazar günü balığa çıkmam
bu devirde artık SUV alabilen kaldı mı?
rahat nefes almanız için biraz oynama yaptım bundan sonraki yanlış okumalar fesatlığa girerŞu neyi m okumaktan biktim artik
geleneği bozmak hoş olmamışrahat nefes almanız için biraz oynama yaptım bundan sonraki yanlış okumalar fesatlığa girer
10 kişi aynı mesajı yazmıştır üns konunun önüne geçiyor gibi ama @Recep Yıldırım isterse geri değiştirebilirgeleneği bozmak hoş olmamış
Bu seferde camlik goruntu diye okuyorum.Saniyelik goruntu diye duzenlesek ya10 kişi aynı mesajı yazmıştır üns konunun önüne geçiyor gibi ama @Recep Yıldırım isterse geri değiştirebilir![]()
eski konu baslıgı neydiKonu basligi eskisi gibi olsun diyenler begensin. Okuyup ta begenmeyenler fenerli olsun.
anın görüntüsüeski konu baslıgı neydi
bişe farketmıyoranın görüntüsü
Seni cok mutsuz ve gergin goruyirum dondugunden beri. Umarim pastirma diyarinda her sey yolundadir.bişe farketmıyor
Yok üstad aynıyım bişey degismediSeni cok mutsuz ve gergin goruyirum dondugunden beri. Umarim pastirma diyarinda her sey yolundadir.