- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Bu başlığı ne zaman görsem "n" harfini "m" harfi olarak görüyor ve ml.k Görüntü olarak okuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ml k nedirBu başlığı ne zaman görsem "n" harfini "m" harfi olarak görüyor ve ml.k Görüntü olarak okuyorum.
anı gorünce heyecanlanıyor musunBu başlığı ne zaman görsem "n" harfini "m" harfi olarak görüyor ve ml.k Görüntü olarak okuyorum.
Amlık sözcüğünü kısaltmaya çalıştım sadece.ml k nedir
sol örgüt mü?
An'ı yaşıyorum.anı gorünce heyecanlanıyor musun
pardon ünsalım aynı anda mesaj attık. sakın seni takip ediyorum izlenimine kapılmaaml k nedir
sol örgüt mü?
Evinin camına mi kondu bu şahin
avedEvinin camına mi kondu bu şahin
Besle hayvani sevaba gir
Kuşun hayirli olsun
Cahilligime ver. Cok gezdim gordum ama tam olarak hatirlayamiyom. Hatay mi il olan Iskenderun mu?
Hataya düşmene gerek yok abi Hatay il olanCahilligime ver. Cok gezdim gordum ama tam olarak hatirlayamiyom. Hatay mi il olan Iskenderun mu?
keşke bu sorunun cevabini hatayli dostlarimiza biraksaydıniz Emre BeyHataya düşmene gerek yok abi Hatay il olan
Böyle bir soru için tmkyı rahatsız etmemek gerek şu anda vitor Pereira kaç maç 3 lü oynatmış onu araştırıyor sahildekeşke bu sorunun cevabini hatayli dostlarimiza biraksaydıniz Emre Bey