- 19 Mart 2014
- 29.555
- 30.973
- 2.718
Değil mabad hücrelerim dondu.Abi o ayak ve deri bende olsa ben de üşümem ki...![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değil mabad hücrelerim dondu.Abi o ayak ve deri bende olsa ben de üşümem ki...![]()
Yok hocam deniz öyle olmaz. Keyif almak için denize giriyoruz. Ben titriyorum. Marmaris’ten yukarısı bana göre değil. O bölgeye de deniz tatili için gitmem bir daha.
Mahirle komşu çıktık senle de aynı köyden miyiz üstat yoksa Hatay'a geldiğinden mi bilirsinUlan yoksa Turan Usta'da mısın![]()
Mahir Bey selam,Arsuz’un zemini pamuk gibi. Ben öyle plaj Marmaris’te Sedir Adası’nda görmüştüm bir tek.
Turan Usta müşterilerine eşek eti yediren hainin tekidir. Ayrıca orası köftecidir. Barbekü yakamazsın.
bok böceği o kanka laptop fanlarini fena tikiyor dikkat et.
o
bok böceği o kanka laptop fanlarini fena tikiyor dikkat et.
benim telefonunun hoparlörunü tikadi bu hayvanlar. siradan bir dışkısıda yoktur kuruyunca kehribar gibi taşlaşır
yaşıyosunuz bu hayatı
İşten eve dönüyorum ne yaşaması yav Belhandacan.yaşıyosunuz bu hayatı
yaşayın bakalım
Şifa olsun
Afiyet olsun abi. TSM için de bir sofra kurarsın artık
Antep'e döndüğümde başlarız diye tahmin ediyorum. Playlist paylaşıldığında kurcam sofrayı, foto da atıcamAfiyet olsun abi. TSM için de bir sofra kurarsın artık
Başlayabilirsek tabi
:crushed: