Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Vay hain bu ne ula :d
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çöp muamelesi yapmışlar imzasınaDursundan beterine muhtaç kalmayız inşallah
Çöp muamelesi yapmışlar imzasına
Şimdi tinerle ilgili bi espiri yapardım ama kardeşin olduğu için yapmıyım hadi : Dkardeşim bjkli malesef. Temiz kupa yoktu mecbur kaldık![]()
Olsun ya Galatasaray adı var sonuçta ne biçim bakanevet okudum baya ağır olmuş ama hakketi
Olsun ya Galatasaray adı var sonuçta ne biçim bakan
Bileklik iyiydi ben hala takıyorum foto da atmıştımÜstat bu kadar Galatasaray markasına zarar verirsen gün geliyor o marka bile koruyamayabiliyor itibarını.
Dursunu andık ya aklıma yine o salak saçma bileklik muhabbeti levent n. yaptığı sözleşmeler vs geldi. Kabus gibi bir dönem
bizi orda iyi temsil et üstat masaya bacak uzatmak müslümana yakışmaz
Sirket benim rdas, benim izin vermedigim giremez. O yuzden ister bacagimi uzatirim ister (af edersin) ortaya sicarimbizi orda iyi temsil et üstat masaya bacak uzatmak müslümana yakışmaz

allah görüyo üstatSirket benim rdas, benim izin vermedigim giremez. O yuzden ister bacagimi uzatirim ister (af edersin) ortaya sicarim
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olsun can doğru diyor örnek teşkil ediyorsun üstat Allah muvaffakiyetini de daim etsinSirket benim rdas, benim izin vermedigim giremez. O yuzden ister bacagimi uzatirim ister (af edersin) ortaya sicarim
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nezaman bu başlığı okusam "Anın" değilde "A.. Görüntüsü" - ..siz anladınız, okuyorum nedense. Gerçi ona da resim atılabilinir...
Oturdum balkona, biraz keyif yapıyorum
#420 #drinks #thinking
Resim: Huawei P40 Pro Night mode
Bildiğin kara gece ama kamera muhteşem.
Ekli dosyayı görüntüle 99052
Aslanım benim pekmez bekliyor