Ankara 1. GSCimbom Geleneksel Halı Saha Maçı | Yapıldı | Gelenlerin Ayaklarına Sağlık

Cevap: Ankara 1. GSCimbom Geleneksel Halı Saha Maçı | Dikmen H.S. Tesisleri | 27 Hazi

NOT: Gima buluşmasına gitmek zorunda değilsiniz. Direk halı sahaya gitsenizde olur. :)
27.06.2009

Cumartesi :

14:00 Kızılay Gima'da buluşma ( Herkes G.Saray forması giysin tanırız , forması olmayan kırmızı karanfil takar :) )

14:30 Dikmen'e varış

15:30 Dikmen'de takılış :D

16:00 Maç Başlangıç

17:00 Bitiş

17:05 Yenen takımın yenilen takımla dalga geçişi

17:10 Evli evine köylü köyüne ..... :D

Cevap: Ankara 1. GSCimbom Geleneksel Halı Saha Maçı | Dikmen H.S. Tesisleri | 27 Hazi

Katılmak isterdim ama 10 gün sonra finalim var.:(

Size iyi eğlenceler.

Valla kusura bakmayın dikmen'e gelemem..bidahaki sefere başka bi yerde daha uygun bi yerde olursa gelmeye çalışırım..:(

Hadi bakalım Ankara gösterin kendinizi:)

Mustafa abi sakın Ankara takımıyla maç yapmayalım fark yerler.:DMustafa abinin mesajını görünce gidecek sandım.:(:D

Cevap: Ankara 1. GSCimbom Geleneksel Halı Saha Maçı | Dikmen Halı Saha Tesisleri

Sarı Takım - Gs -

1-Berdan

2-Fatih Aybars

3-Samed Özcan

4-Deniz ORTAKÇI

5-Harun Kormkmaz'ın Arkadaşı :D

6-Doruk Özyer'in Arkadaşı :D

Kırmızı Takım -Cimbom-1)Doruk Özer

2)Harun Korkmaz

3)Sarp Demirci

4)Sarp Demirci'nin Arkadaşı :D

5)Sarp Demirci'nin Arkadaşı 2 :D

6 ) ?

ŞİMDİLİK Böyle....

Arkadaşlar çok çok özür dilerim ama Cumartesi günü çok önemli bir işim çıkt o yüzden gelemeyeceğim. Kusura bakmayın gerçekten çok üzgünüm...

Arkadaşlar çok çok özür dilerim ama Cumartesi günü çok önemli bir işim çıkt o yüzden gelemeyeceğim. Kusura bakmayın gerçekten çok üzgünüm...

:(

:(

Sarı Takım - Gs -

1-Berdan

2-Fatih Aybars

3-Samed Özcan

4-Harun Kormkmaz'ın Arkadaşı :D

5-Doruk Özyer'in Arkadaşı :D

Kırmızı Takım -Cimbom-

1)Doruk Özer

2)Harun Korkmaz

3)Sarp Demirci

4)Sarp Demirci'nin Arkadaşı :D

5)Sarp Demirci'nin Arkadaşı 2 :D

ŞİMDİLİK Böyle....

Gelmeyeni .... :D

Kapora verecem şimdi 20 kağıt ona göre haa !

Buradan da bu organizasyonun videolarına ulaşabilir yorumlarınızı bildirebilirsiniz...

:)

İstanbul Organizasyonu ! :)

GSCİMBOM-FORUMFUTBOL

Doruk'da gitmez ise dörde dört halı saha olmaz.

En iyisi kapatın gitsin konuyu. Başka bir zamana.

arkadaslar maçı bir hafta ileriye alalım o zamanada iki takım cıkmazsa tek takım kurarız bende okul ve mahalleden arklar bulurum karsılıklı yaparız oda olmadı bulusur sohbet ederiz ;) Fatih kapora verdın mi sen ?

arkadaslar maçı bir hafta ileriye alalım o zamanada iki takım cıkmazsa tek takım kurarız bende okul ve mahalleden arklar bulurum karsılıklı yaparız oda olmadı bulusur sohbet ederiz ;) Fatih kapora verdın mi sen ?

Son anda vermedim böyle birşey olacağını biliyordum :D

Bu pazartesine erteliyelim mi ?

Doruk,Arkadaşlarıi,Berdan,Ben,Samed katılabiliriz....

Bu Pazartesi diyelim bence çünkü 4e4 maç olmaz o sahada....

Edit :Kaporayı vermiştim ama son kez foruma bakınca katılımın az olduğunu gördüm ve ertelemeye karar verdik...

Son anda vermedim böyle birşey olacağını biliyordum :D

Bu pazartesine erteliyelim mi ?

Doruk,Arkadaşlarıi,Berdan,Ben,Samed katılabiliriz....

Bu Pazartesi diyelim bence çünkü 4e4 maç olmaz o sahada....

hafta içi olmaz okul var işe gidenler var bence haftaya erteleyelim arkadasları bilgilendir sen haftaya daha uygun bi organızasyon yaparız. ya iki takım cıkar kendı aramızda yaparız yada tek takım cıkar karsı bi takım buluruz suan biraz meşgulum sonra detaylı konusuruz

hafta içi olmaz okul var işe gidenler var bence haftaya erteleyelim arkadasları bilgilendir sen haftaya daha uygun bi organızasyon yaparız. ya iki takım cıkar kendı aramızda yaparız yada tek takım cıkar karsı bi takım buluruz suan biraz meşgulum sonra detaylı konusuruz

Okul?? Yabir organizasyon yapalım dedik kimse gelmiyor ya :(

Geri
Üst Alt