Ankara 1. GSCimbom Geleneksel Halı Saha Maçı | Yapıldı | Gelenlerin Ayaklarına Sağlık

Cevap: Ankara 1. GSCimbom Geleneksel Halı Saha Maçı | Dikmen Halı Saha Tesisleri

Arkadaşlar olmayacak gibi bu organizasyon.

Çok uğraştım ama olmuyor ne yazık ki...

Cevap: Ankara 1. GSCimbom Geleneksel Halı Saha Maçı | Dikmen Halı Saha Tesisleri

Hadi be Ankara !

Yapmayın be yaa;).Normal olarak halı saha maçlarına bayan üyelerimiz gelmiyor.Ozaman haftaya cumartesi falan buluşma düzenleyelim.

Baksanıza halı sahaya ilgi yok olmayacak gibi :S:(.

Var ama Doruk beni biraz karamsarlığa düşürdü.

Neyse ki sadece Gima'ya gelemiyormuş. Sahada olacakmış.

Umarım.

Gimaya gelmeyi versin nolacak ki :).

Ben ne yapayım ? Sen 3- Tülü yazmışsın, bu işin şakası mı olur ?

Banane, beni ilgilendirmez zaten.

Seni ilgilendirmeyen şeye burnunu sokma ozaman. şapşal şapşal cevap verme bana .

Berdan arkadaşımın konusu olduğu için geldim şaka mabında yazdım. seni alakadarda etmez. o anladı anlıcanı.

Tabikide seni ilgilendirmez dicem fakat hemen alıntı yapıp atlamışsın zaten. bunu demeye bırakmadan.

Böyle giderse 6'ya 6 maç oluyor.

7'ye 7 sonraki organizasyonlarda diye düşünün.

SON LİSTE:

1-Berdan Akbulut

2-Fatih Aybars Hakan

3-Doruk Özyer

4-Harun Korkmaz

5-Sarp Demirci

6-Samed Özcan

7-Raşit Ünver (köye gitmezse gelecek)

8-Deniz Ortakçı (? henüz kesin değil)

9 ve 10-Sarp Demirci'nin 2 arkadaşı

11-Harun Korkmaz'ın 1 arkadaşı

12-Doruk Özyer'in 1 arkadaşı

Atraksiyon bekliyoruz senden Ankara.

Özel mesajında, arkasına smiley koymuş olmana rağmen manyadın mı ne demek Müberra ? Yakışıyor mu sana öyle bir laf ?

Milleti ben burada toparlamaya çalışıyorum kaç gündür halı saha maçı için haberin var mı ? Ciddi bir organizasyon için taa uzaktan atılım yapmaya çalışıyorum, canım çıktı esprili de olamayacağım maalesef kusura bakma. Buraya da mesaj falan yazmasaydın o zaman !

Mesajımı da editliyorum ayrıca bu kadar ağırına gittiyse. Şapşal lafı da senin gibi bir kıza yakışmıyor, ayrıca bunu da belirteyim.
Seni ilgilendirmeyen şeye burnunu sokma ozaman. şapşal şapşal cevap verme bana .

Berdan arkadaşımın konusu olduğu için geldim şaka mabında yazdım. seni alakadarda etmez. o anladı anlıcanı.

Tabikide seni ilgilendirmez dicem fakat hemen alıntı yapıp atlamışsın zaten. bunu demeye bırakmadan.

Arkadaşlar sakin.

Müberra hatrım için uzatma.Tugay sende kardeşim.

1-Berdan Akbulut

2-Fatih Aybars Hakan

3-Doruk Özyer

4-Harun Korkmaz

5-Sarp Demirci

6-Samed Özcan

7-Raşit Ünver (köye gitmezse gelecek)

8-Deniz Ortakçı (? henüz kesin değil)

9 ve 10-Sarp Demirci'nin 2 arkadaşı

11-Harun Korkmaz'ın 1 arkadaşı

12-Doruk Özyer'in 1 arkadaşı

Kadroya devam.

Uzamaması için siliyorum.

Lütfen Arkadaşlar Konumuz halı saha :)

Arkadaşlar 6'ya 6 yapıyorsunuz.

Bu netleşti artık.

1-Berdan Akbulut

2-Fatih Aybars Hakan

3-Harun Korkmaz

4-Sarp Demirci

5-Samed Özcan

6 ve 7-Sarp Demirci'nin 2 arkadaşı

8-Harun Korkmaz'ın 1 arkadaşı

arkadaslar suan 8 kişi garanti diger durumları belli olmayan arkadasları listeye yazmadım Raşit Ünver,Deniz Ortakçı,Doruk Özyer bu arkadaslar durumları netlık kazanınca en gec yarın aksam Fatih arkadasımıza haber verecekler ona gore takviye yapacagız hersey anlasıldı sanırım :)

Saha-Gün-Saat belirlendi ve 8 kişi net geliyor eksik olan kadro yarın aksam tamamlanacaktır hepinize iyi geceler... :D

Arkadaşlar yarın son !

Yarın kesin olarak kayıt yaptırmanız gerekiyor.

Cevap: Ankara 1. GSCimbom Geleneksel Halı Saha Maçı | Dikmen H.S. Tesisleri | 27 Hazi

Ben gelebilirim ama Kitine mi (hesabına mı) yoksa eğlencesine mi ? Ayrıca Berdan niye hemen gelin güvey oluyor ya. Bizim burası çok uzak en az 2 saati var Dikmen'e..

Cevap: Ankara 1. GSCimbom Geleneksel Halı Saha Maçı | Dikmen H.S. Tesisleri | 27 Hazi

Ben gelebilirim ama Kitine mi (hesabına mı) yoksa eğlencesine mi ? Ayrıca Berdan niye hemen gelin güvey oluyor ya. Bizim burası çok uzak en az 2 saati var Dikmen'e..

Aramızda eglencesine mac yapacaz maksat tanısmak , bu ilk oldugu için yerini tam uyduramadık herkese ama ıkıncı ve dıgerlerınde herkesin gelebilecegi mekanlar secilir :) Berdan'anada uzak düşüyor Dikmen banada uzak hatta. ilk sefer böyle oldu,digerinde aynı durum olmayacak Deniz.

Dostum uzak ama napalım 2. yi keçiörende yaparız

Raşit kesin olarak gelemiyormuş.

Bana söyledi.

27.06.2009

Cumartesi :

14:00 Kızılay Gima'da buluşma ( Herkes G.Saray forması giysin tanırız , forması olmayan kırmızı karanfil takar :) )

14:30 Dikmen'e varış

15:30 Dikmen'de takılış :D

16:00 Maç Başlangıç

17:00 Bitiş

17:05 Yenen takımın yenilen takımla dalga geçişi

17:10 Evli evine köylü köyüne ..... :D

Geri
Üst Alt