Ankara 1. GSCimbom Geleneksel Halı Saha Maçı | Yapıldı | Gelenlerin Ayaklarına Sağlık

Cevap: Ankara Halı Saha Maçı

Aslında ; Ankarada İstanbul-Ankara yapalım 7 kişi tamamlarsak ?

Katılıyorum daha eğlenceli olur ;).Gelen olur bana göre bi pazar günü ayarlayalım,adminlermiz falan illa ki birileri gelecektir yani :).Ondan sonra yaz tatilinin sonuna doğru da bir buluşma ayalarız,çok güzel olur ;):).:005::005:

Arkadaşlar, Ankara konusunda çok ciddiyim. Forumumuzda insan ilişkileri ve seviyeli kaynaşma herşeyden önce gelir.

Bu sebeple, Doruk Özyer'e attığım özel mesajı da burada sizlere sunuyorum. Fikrim umarım kabul görür...

Ben birazdan Bir Ankara Forumuyla irtiabta geçeceğim....

Ankara'da yapılacak bir organizasyona ben de katılmayı çok isterim yeni bir GSCimbom'lu olarak :D

Arkadaşlar biz karar verdik dikmen'de yapacağız maçı katılacak arkadaşlar lütfen isimlerini yazdırsınlar tarih ve saat ilerki günlerde netleşecektir.

1- Berdan AKBULUT

Cevap: Ankara 1. GSCimbom Geleneksel Halı Saha Maçı | Dikmen Halı Saha Tesisleri

2-Fatih Aybars Hakan

Cevap: Ankara 1. GSCimbom Geleneksel Halı Saha Maçı | Dikmen Halı Saha Tesisleri

Ankara'ya gelmişken bi de Eskişehir'e gelin.Çok mutlu olurum.

3 - Tülü :p

Ankara Başkent neden olmasın hadi bakalım.

Bismillah dendiyse irrahmanirrahim demekde siz değerli üyelerimize düşer.Destek olmak gerekir bu organizasyonlara;)

Müberra gelsin ya izler olmadı oynarı nolcak.:D

3(4)-Doruk Özyer.:D

Tamam sizlerimi kırcam hakem ben olurum. :p

Valla bizim maçtan sonraki halı saha maçında 3 tane bayan oynuyordu,çokda güzel oynuyorlardı;)

Geri
Üst Alt