- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buna takılma.olumlu ol.şampiyon olacagız inşallahGüzel hareket gidenleri tebrik ediyorum
Yalnız açılan kredi pankartına katılmıyorum ilk olası kayıpta tepki verilmeyecek mi ?
daha 6 hafta var.şu ana kadar pek bu konuyu önemsemedim ama önemli.basaksehirde puan kaybetmeyecek havası yok.kaybedebilirler,biz yenersek dagılabilirler de....bjk sinsi ama onlarda da tamam şampiyon olacagız görüntüsü yok.içerde de takılabilirler.Hocam tam olarak bizi yansıtıyor ah ulan ah
TD olduğu kadar sıkı bir Galatasaraylı, en önemlisi bu, o yüzden Galatasaray için en iyisini istediğini hepimiz biliyoruz.Onun için efsane...Hocam seni seviyoruz.TD olduğu kadar sıkı bir Galatasaraylı, en önemlisi bu, o yüzden Galatasaray için en iyisini istediğini hepimiz biliyoruz.
Şampiyon olamazsak da Fatih Hocanın billurları sağolsun sonuçta bu başarısızlığın müsebbibi ne tudordur ne dursun özbek ne fatih terim ne mustafa cengiz sadece ve sadece çok bilmiş cenk ergün ve artık defolup gitmesi gereken emre utkucan'dır...Bu da böyle biline...Hani ne oldu cüneyt tanman'dı sorun? Sorun Levent Nazifoğlu idi yok hayır alper narman yahut mehmet özbek...Bize yöneticileri hedef gösteren neredeyse emekliliği gelecek olan profesyonellerdir asıl sorumlular onların kellesi alınmalı...Bizim yapmamiz gereken bu! sonuna kadar destek. Sonunda yine destek! Bu sezon harbi onemli ama onumuzdeki sezon ne kadar anlamli ve onemli oldugunu henuz tam yasamiyoruz tam gormuyoruz. Gayet normal bir durum. Tamam hepimiz cok uzulduk. Hocamiz Fatih Terim de bizim kadar uzuldu ama biz uzulurken o bize umut verirken biz o uzulerken ona umut vermemiz olmazsa olmazimiz!
Yuruyen arkadaslar! Sampiyonluk bizimdir!
Düzgün taktik verselerdi kazanırdık, sinirlenmekle olmuyor bu işler.Takimi ankaradan ugurlarken havaalanindaydim. Hasan sas sinirden pet siseleri yere atiyordu hoca cok uzgundu.
oyunculara da hiç laf ettirtmiyon heDüzgün taktik verselerdi kazanırdık, sinirlenmekle olmuyor bu işler.Takimi ankaradan ugurlarken havaalanindaydim. Hasan sas sinirden pet siseleri yere atiyordu hoca cok uzgundu.