Ankara Dönüşü Takımdan Görüntüler

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
1523311590674.webp
1523311641550.webp
1523311681008.webp

Güzel hareket gidenleri tebrik ediyorum

Yalnız açılan kredi pankartına katılmıyorum ilk olası kayıpta tepki verilmeyecek mi ?

heyya heyya heyya
ultrAslan ultrAslan

biz yakarsak söndüremezler
BU TAKIMI HOCAMIZLA BİRLİKTE ŞAMPİYON YAPACAĞIZ :)

Hocam tam olarak bizi yansıtıyor ah ulan ah

Hocam tam olarak bizi yansıtıyor ah ulan ah
daha 6 hafta var.şu ana kadar pek bu konuyu önemsemedim ama önemli.basaksehirde puan kaybetmeyecek havası yok.kaybedebilirler,biz yenersek dagılabilirler de....bjk sinsi ama onlarda da tamam şampiyon olacagız görüntüsü yok.içerde de takılabilirler.

bize gelecek olursam 6 da 6 yapmalıyız.belki akhisar dönüşü,yeni malatya macında şampiyon olacagız ama yetmez.6 da 6 boynumuzun borcudur.

Son düzenleme:
Hocam seni seviyoruz.:hat: TD olduğu kadar sıkı bir Galatasaraylı, en önemlisi bu, o yüzden Galatasaray için en iyisini istediğini hepimiz biliyoruz.

Bizim yapmamiz gereken bu! sonuna kadar destek. Sonunda yine destek! Bu sezon harbi onemli ama onumuzdeki sezon ne kadar anlamli ve onemli oldugunu henuz tam yasamiyoruz tam gormuyoruz. Gayet normal bir durum. Tamam hepimiz cok uzulduk. Hocamiz Fatih Terim de bizim kadar uzuldu ama biz uzulurken o bize umut verirken biz o uzulerken ona umut vermemiz olmazsa olmazimiz!

Yuruyen arkadaslar! Sampiyonluk bizimdir!

hocanın su yuz ifadesi aklıma geldikçe karısık duygulara kapılıyorum

eger hafta sonu mevcut oyuncu toplulugu basaksehire sahayı dar etmezse büyük yıkım olacak.

şampiyonluk gitse bile Fatih Hoca'ya sahip çıkmalıyız.Eninde sonunda kendi takımını kuracaktır.Bam Bam bam 442

Bizim yapmamiz gereken bu! sonuna kadar destek. Sonunda yine destek! Bu sezon harbi onemli ama onumuzdeki sezon ne kadar anlamli ve onemli oldugunu henuz tam yasamiyoruz tam gormuyoruz. Gayet normal bir durum. Tamam hepimiz cok uzulduk. Hocamiz Fatih Terim de bizim kadar uzuldu ama biz uzulurken o bize umut verirken biz o uzulerken ona umut vermemiz olmazsa olmazimiz!

Yuruyen arkadaslar! Sampiyonluk bizimdir!
Şampiyon olamazsak da Fatih Hocanın billurları sağolsun sonuçta bu başarısızlığın müsebbibi ne tudordur ne dursun özbek ne fatih terim ne mustafa cengiz sadece ve sadece çok bilmiş cenk ergün ve artık defolup gitmesi gereken emre utkucan'dır...Bu da böyle biline...Hani ne oldu cüneyt tanman'dı sorun? Sorun Levent Nazifoğlu idi yok hayır alper narman yahut mehmet özbek...Bize yöneticileri hedef gösteren neredeyse emekliliği gelecek olan profesyonellerdir asıl sorumlular onların kellesi alınmalı...

Takimi ankaradan ugurlarken havaalanindaydim. Hasan sas sinirden pet siseleri yere atiyordu hoca cok uzgundu.

Olan olmuş geçmişe çare olunmuyor ama ilerisi için önemli bir karşılamaydı en azından bu tarz reaksiyonlar takımı toplar

Geri
Üst Alt