Ankara'da Patlama!

Suriye gibi karışalım mı? Yoruma bak başkentinin göbeğinde son 5 ayda 3 bombalı saldırı oluyor son 9 ayda yüzlerce insan öldü. Hala Suriye gibi mi olalım diyorlar.

Daha ne olacak ortadoğu ülkelerinden farksızız Pkk,İşid,El Kaide, El Nusra vs vs teröristlerin yuvası olmuş bütün dünyaya buradan yayılıyorlar istedikleri gibi yapılanıyorlar ülkede, istedikleri eylemi yapıyorlar bunu bütün dünya görüyor bir bizim insanımız görmüyor şu gerçeği.

Suriyeli kardeşim, Iraklı kardeşim, Afgan kardeşim diye diye bütün terör örgütlerinin militanlarını aldık sorgusuz sualsiz içeri

Bu arif celik isimli üye her olayda hükümete mite giydiriyor onlarda suclu ama terör örgütüne laf atan tek mesajı yok biz sizin içinizi biliriz.. Tüm sorumluların allah belasını versin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu arif celik isimli üye her olayda hükümete mite giydiriyor onlarda suclu ama terör örgütüne laf atan tek mesajı yok biz sizin içinizi biliriz.. Tüm sorumluların allah belasını versin

Aması yok birader bu işin hükümet suçluysa eleştirilir. "Hükümet suçlu ama" diyorsan seninde niyetin farklıdır o zaman.

Birde terör örgütüne laf etmiyorsun nedir ya. Niye bomba atıyorsun mu diyeceksin? Adı üstünde la terörist, terör örgütü bunu yaptığı için adı terör zaten. Ona birşey demeye gerek yok Allah belalarını versin. Eleştireceksen işini iyi yapamayanları eleştireceksin. Kendi vatandaşlarını koruyamayan yetkililer ve tonlarca bomba ülkeye girerken uyuyan ya da kendi deyimleriyle çözüm süreci uğruna göz yuman istihbarat mensupları eleştirilir örneğin.

Tayyip bile obamaya 'biz liderler ülkemizde işlenen cinayetlerden sorumluyuz' derken sen hala suçu hükümette görmüyorsan, yazık... terör örgütü görevini yapıyor adı üstünde, ülkenin güvenliğinden hükümet sorumludur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hükümeti eleştirelim tabi teröristle pazarlık olmaz dedik biz..senin gibi pkklıları napıcaz .yada öcalan denen sapığı bu forumda öven hayri cund gibileri adam moderatör olmus şaka gibi..
yok hükumeti eleştirmeyelim,kurbanlık koyun gibi sıranın bize gelmesini bekleyelim!! yada sana soralım ne yapmamız gerek?

Devlet bize bakmiiiğğğğğğ...

Elektrik parası su parası ödeme.. devlet den her türlü desteği al ondan sonra teröre her türlü desteği ver...

Allah belanızı versin..

hükümeti eleştirelim tabi teröristle pazarlık olmaz dedik biz..senin gibi pkklıları napıcaz .yada öcalan denen sapığı bu forumda öven hayri cund gibileri adam moderatör olmus şaka gibi..

adam gibi konuş terbiyesizlik yapma

Secim dönemımde pkk pArtisine güzelleme yapanları tüm forum biliyor hatta bazılarını mod bile yaptılar o adamlar ve destekcileri benden alıntı yapmasın. Arif celik isimli üye terör örgütü ile ilgili tek bir laf etmemiştir bu tür olaylarda sadece onu belirtmek istedim yoksa bizde biliyoruz barış süreci dönemınde ne halt yendigini

ben ankarada böyle olayların yaşanacağını rüyamda görsem inanmazdım ankara demek güvenlik demek huzur demekti patlamanın olduğu yerde milyon kez otobüs beklemişimdir ergenlik çağımda universitede okurken gezmeye giderken vesaire vesaire ..... gerçekten inanılmaz üzüldüm bu saldırılar ankaranın ve ülkenin imajına büyük zarar veriyor hotbird uydusundaki yabancı kanallarda ülkemiz 3.sınıf bir ülke gibi görülüyor bu berbat bir durum :(

Hükümetin görevi memlekette huzuru, vatandaşın can ve mal kaybını onlemek değil mi?
Ben gidip ne olduğu belirsiz serefsizler yerine canima malına sahip çıkamayan hukumeti eleştiririm tabi.
ABD 3 gün önceden önlem alın diye bildiri yayınlıyor bizimkilerin bunu bilmediğini mi düşünüyorsunuz?
Bilip vatandaşı uyarmama, bilmemekten daha büyük hata.
Sonuçları da ortada işte.
Allah bir daha yaşatmasın diyeceğim de bu gidişle daha çok canımız yanar.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hükümetin görevi memlekette huzuru, vatandaşın can ve mal kaybını onlemek değil mi?
Ben gidip ne olduğu belirsiz serefsizler yerine canima malına sahip çıkamayan hukumeti eleştiririm tabi.
ABD 3 gün önceden önlem alın diye bildiri yayınlıyor bizimkilerin bunu bilmediğini mi düşünüyorsunuz?
Bilip vatandaşı uyarmama, bilmemekten daha büyük hata.
Sonuçları da ortada işte.
Allah bir daha yaşatmasın diyeceğim de bu gidişle daha çok canımız yanar.

Ben hükümeti eleştirmesin demedim ki hükümetin suclu oldugu hala kimsenin istifa etmedigi acıkca belli ama o adamın bu tür olaylarda ki postlarında ben hiç ülkenin yararına cıkarına bi postunu görmedim terör örgütüne laf ettiğini görmedim diyorum

Bu kardesimizi göz altina almislar. Tek basina sessizce protesto ediyormus.

CdhT8dIXEAAeohX.jpg

Ben hükümeti eleştirmesin demedim ki hükümetin suclu oldugu hala kimsenin istifa etmedigi acıkca belli ama o adamın bu tür olaylarda ki postlarında ben hiç ülkenin yararına cıkarına bi postunu görmedim terör örgütüne laf ettiğini görmedim diyorum

Okumadim ki yazılanları ne dedin veya tartistigin kisi ne dedi bilmiyorum yanı.
Eleştiri meselesi ni gorunce düşüncelerimi belirttim, şahsi bisey değil yani

Verecek cevabı olmayınca karşı tarafı tukaka göstermek yapmaya çalıştığınız eylemlerden biridir. Birde x partili değilim ama diyerek x partiyi savunmaya çalışırsınız o kadar. Hatalı eleştirilir, eleştirilere "ama her mesajında teröristi de eleştir yoksa teröristsin sende" diyerek hedef gösterme çabanızın sonuç almayacağınızın farkında olduğunuz halde çaresizce son şansınızı kullanıyorsunuz çünkü savunulacak başka argümanınız kalmadı. İlk terör patladığında bazı iyi niyetli insanlarımız sizin gazınıza gelip bunu dert ediyordu ama şimdi kimse tınlamıyor bu çabanızı.

Son düzenleme:
Teröriste laf söylemeyende benim gözümde teröristtir. Bombayı patlatan taziye cadırı kuran ben degilim. aksini iddia eden gitsin barış güvercini uçursun. Burda gelip hiç bir partiyi savunmadım sadece adamın yaptıgını söyledim.istesem acık acık savunurum sen ve senin gibilerden cekinmedigimi az da olsa görmüş olman gerekirdi ?

Davutoğlu diyor ki ne yaparlarsa yapsınlar biz kararlılıkla devam edeceğiz. Peki bunu önlemek için bir şey yapacak mısınız yoksa başka bomba patladığında tekrar aynı kelimeleri mi kullanacaksınız? 3 saldırıdır aynı argüman, hatta aynı sorular soruluyor la "muhalefet liderleriyle görüşecek misiniz" her olayda aynı soru görüşecek de bir bok olacak sanki. Sorsanıza engellemek için ne yapacaksın? Bir daha olmayacağına dair garanti veriyor musunuz? Diye

Secim dönemımde pkk pArtisine güzelleme yapanları tüm forum biliyor hatta bazılarını mod bile yaptılar o adamlar ve destekcileri benden alıntı yapmasın. Arif celik isimli üye terör örgütü ile ilgili tek bir laf etmemiştir bu tür olaylarda sadece onu belirtmek istedim yoksa bizde biliyoruz barış süreci dönemınde ne halt yendigini

ulan sen kıçındaki bokla oynarken ben 1999 da aktütün'de teröriste karşı 18 ay mücadele veriyordum.laf salatası yapma adamsan git doğuda askerliğini yap var mı sende o yürek kofti klavye milliyetçisi.

terör örgütü ile ilgili bir sürü yorumum var oku bakalım övmüş müyüm yoksa bela okuyup kınamış mıyım? tabi okuma yazman varsa.

X partili olsam savunurdum sizden çekinecek değilim vardı birde unutmuştum hatırlattığın iyi oldu.

Çıkarı için ses çıkarmayanlar, göz yumanlar, bunu bildiği halde savunanlar, eylemi yapanlar ve destekleyen kadar suçludur, bunca ölen kişinin ahının hesabını nasıl verecekler bakalım.

Geri
Üst Alt