Ankara'da Patlama!

Bu patlamaların en büyük sorumlusu ne pkk ypg ne işid en büyük sorumlu akp dir bu örgütlere resmen buyur gel kendin çal keke kendin oyna keke dedi bunu görmeyen kabullenmeyip görmek istemediğinden görmüyor.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Recep ile arif in tartışmasını ben anlamadım ikiniz de aynı taraftasiniz ama boş yere laf dalaşına giriyorsunuz..

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Olum bütün siyasiler, devleti yönetenler, bakanlar falan ancak kınıyorlar zaten biz bari biraz kafa yoralım onların yoracağı yok. Yormalarına gerekte yok çünkü hesap verecekleri hiçbir yapı yok. Ne insanlar, ne adalet sistemi bırakın hesap sormayı, hatayı sorgulamıyor. Onlarda bizim gibi izliyorlar ve kınıyorlar, bir de yayın yasağı getiriyolar oh miss. Engellemeye, üzerinde kafa yormaya gerek var mı ? yok. İki gün önce bi anket gördüm hdp ile mhp baraj altı Akp %60'a dayandı diye. Muhalefet ise kendi iç sesini kesmek için il teşkilatlarını falan kapatmakla uğraşıyor,kendi derdinde Ee niye kafa yorsunlar ki bu şartlarda?

2 gündür Evden, Okula, Okuldan İşe, İşten Eve giderken bu moddayım. Ha gezmek, tozmak, gidip dolaşmak vs bayağıdır yapmadığım eylemler. Ben mi çok abartıyorum diyordum da pazar günü gördük ki abartmıyormuşum. Yine de dikkatli olmak lazım gereksiz dolaşmamak lazım. Sağolsunlar artık sokakta dolaşmaya bile korkar olduk.

10296602_10154002893742486_2393389012320052585_n.jpg

meclis bana 5 kızılay 7 km uzaklıkta patlamanın olduğu durakta benim oturduğum semtim durağı 2 dir teğet geçtim 3.de ne olacak bakalım tayip gibi 300 tanede korumamız yok kelle koltukta geziyorum mit rakı sofrasını açmış keyif yapıyodur

Penguen rahat olsun en azından PKK, DHKPC, TAK vb. örgütlerden kendisine zarar gelmez. Zira it iti ısırmaz.

Ha bir de DHKPC'li öğrenciler destek için çizdiği karikatürlerden sonra o öğrencilerden bazılarının İstanbul'da çeşitli eylemlerde(Dolmabahçe, Sultanahmet, Bayrampaşa vb.) boy gösterdiğini görünce de gururlanmışlardır tabi.

Penguen rahat olsun en azından PKK, DHKPC, TAK vb. örgütlerden kendisine zarar gelmez. Zira it iti ısırmaz.

Ha bir de DHKPC'li öğrenciler destek için çizdiği karikatürlerden sonra o öğrencilerden bazılarının İstanbul'da çeşitli eylemlerde(Dolmabahçe, Sultanahmet, Bayrampaşa vb.) boy gösterdiğini görünce de gururlanmışlardır tabi.

Bu nasıl bir kafa? Penguen orda onu mu ifade etmiş? O zaman seninle aynı safta olanlar fazla olduğundan rahatsınız it iti ısırmaz mantığıyla.

Terör örgütlerine karşı komple bir tavır alınmadığı takdir de bir adım yol gidemeyiz. Adam benim teröristim güzel senin ki kötü diyecek utanmasaydı.

kainat teröristlerin belasını versin ama malum şahsın yanında duracağıma ölürüm daha iyi

Bu nasıl bir kafa? Penguen orda onu mu ifade etmiş? O zaman seninle aynı safta olanlar fazla olduğundan rahatsınız it iti ısırmaz mantığıyla.

Hayır penguen daha önce sonradan bizzat terör eyleminde yakalanan öğrencilere polisin operasyon yapmasını, gözaltına alınmasını eleştiren çizimlerle çıkmıştı. Şimdi terör eyleminden dert yanarken önce bir yaptıklarından özür dilemli en azından. Daha derinlerde açıkça sempati besledikleri örgütlerin eylemlerinde eleştirecek tek nokta yayın yasağı mı kalmış?

yayın yasağı "ben bi bok yedim ama gizliyorum" demektir..

küçümsenecek bir saçmalık değildir.. maçasına güvenen ve temiz olan yayın yasağı getirmez..

kral çıplak..

Ülkenin her yerinde bombalar patlıyor. Siz mısır patlıyormuş gibi halen tarafgirlik oynuyorsunuz. Bu kafa ile biz asfalttan daha çok canımızı kazırız. Ha bunlardan bazıları aramızdan da olabilir. Bedava yaşıyoruz çünkü. Neyse Demokratik Kongo Cumhuriyetinde istikrar devam ediyor. Allah, Kongomuzun dirliğini, düzenini, birliğini bozmasın.

Teröre ve teröristlere tavır aldığınız da Akpli yada Tayyipçi olmuyorsunuz.

Biz ne hayatını kaybeden insanlarımızın acısını paylasabiliyoruz ne butunlesebiliyoruz ne de şerefsizlere ülke olarak tepki koyabiliyoruz.

Yani insanligimizi kaybediyoruz aslında ve bu da herşeyden çok kötü.

Ölenlerin hepsine üzülüyorum ama kaç gundur Umut un resmini her gordugumde çok fena oluyorum ya...

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yayın yasağı "ben bi bok yedim ama gizliyorum" demektir..

küçümsenecek bir saçmalık değildir.. maçasına güvenen ve temiz olan yayın yasağı getirmez..

kral çıplak..

İyi de arkadaşım yayın yasağı konmuyor böyle ciddi olaylarda herkes birşeyler konuşmaya başlıyor. Sosyal medya uzerinden ya da tvlerden yalan yanlış bilgiler verilip daha çok kargaşa çıkıyor. Bunun nesini idrak edemedin?

bizim teröriste her zaman tavrımız var..

teröre tavır almak için şirazesi kaymışlarla saf birliği yapma ihtiyacımız yok..

İyi de arkadaşım yayın yasağı konmuyor böyle ciddi olaylarda herkes birşeyler konuşmaya başlıyor. Sosyal medya uzerinden ya da tvlerden yalan yanlış bilgiler verilip daha çok kargaşa çıkıyor. Bunun nesini idrak edemedin?

herkes bi şeyler konuşacak tabi.. burası özgür bir ülke.. daha bunun farkında değilsiniz..

sen sağlamsan bi bok olmaz.. ama demekki şüphe uyandıracak bir şeyler var ki yayın yasağı geliyor..

herkes bi şeyler konuşacak tabi.. burası özgür bir ülke.. daha bunun farkında değilsiniz..

sen sağlamsan bi bok olmaz.. ama demekki şüphe uyandıracak bir şeyler var ki yayın yasağı geliyor..

Izmir'in gobeginde yaşıyorum düşünce yapımı az cok anlayabiliyorsundur umarım. Hükümet konusunda kusulacak cok nefret,kin var bunlar su zamanın konusu değil. Akpli itler chplisi mhplisi şimdi herkesin en azından terör konusunda birlik olma vakti.
Bizim ülkemiz bizim insanımız bu kadar özgürlüğe hazır değil. Gelişmiş bir ülkeye ve insan yapısına sahip değiliz. Yayın yasaklarını bir nevi bu konuda haklı buluyorum. Keşke yasak olmasa insanımız buna hazır olsa.

Benim anlamadığım terör konusunda ne gibi bir şüphe olabilir? Devlet mi var arkasında ne var?

d48240a5c2b930d50acf35f47fc8f646.jpg

Teröre karşı tepki koyamayanlar buyursun taziye çadırlarına katılsınlar... Onların kahramanı orada yatıyor ..

Tepkiyi koyanlar bugün kızılayda patlamanın olduğu yere karanfil bırakıyorlardı...

Teröre teröriste tavır alamayan tepki koyamayan kim aga isim verin? Şu konu altında o kadar mesaj okudum bir tane terör yanlısı yazı görmedim. Benim gözden kaçırdığım post hangisi? İsim verin veya ilgili mesajdan alıntı yapın da bir görelim kimmiş teröre tavır alamayan veya destekleyen? Ona göre mesafemizi koyarız. Lakin gösteremiyorsanız boş konuşuyorsunuz demektir.

Geri
Üst Alt