Ankara'da Patlama!

Tayyip son konuşmasında istifa ediyorum demesi gerekiyordu, her zamanki gibi etmedi, ama doğru konuştu. Artık safını herkes belli edecek, çünkü bu işin şakası kalmadı. Sokağa çıkamaz hale geldik. Artık pkk destekçisi partiye oy veren herkesin elinde bu insanların kanı var. Öldürülen askerleri saymıyorum bile. Askerlerin de suçu yok ki senin, benim gibi insanlar 19-20 yaşında hayatı bitiyor. Çoğu hayatında silah bile tutmamıştır askere gidene kadar. Artık daha keskin kararların alınması gerekli. Sokarım böyle demokrasiye.

ben öyle algılamadım.. benim gördüğüm sosyal medyada insanlar artık içine atmaya başladı.. patlama noktasına doğru gidiyor herkes..

ben buraya 1 yazıyorsam içimden 10 lanet okuyorum.. politikaları ile muhalifleri resmen kin ile doldurdular.. 3-5 bin kişilik pkk'yı 40 yıldır yenemedik.. biz milyonlar bi patlarsak gezi fragman gibi kalır..

ben öyle hissediyorum ki 3-5 patlama daha olup insanlarımız böyle teröre kurban gitmeye devam ederse çok büyük mevzu kopacak..

Allah korusun ama ic savas cikabilir mi sence abi?

Adamdaki tavıra bak profilime falan bakmış :)

Sizin varya alayınız aynı kafa işte söyleyecek bişey bulamayınca nereden bir şey bulurum bi bok atarım hesabında hemen.

Olum bak kafan küçük galiba biraz ben sana diyorum ki onlarla kimlerin kol kola gezdiği ortada onların kimlerle bugüne kadar kendi menfaatleri için işbirliği yaptığı ve sonrasında savaşa girdiğide ortada sen kimden yanasın önce bir ona karar ver ben vatanımı seven bir insan olarak lanet olsun pkk lanet olsun akp diyebiliyorum çünkü benim için ikiside zararlı ama sen lanet olsun akp diyebiliyor musun?

Benim kadar kaçtane oğlun var senin hayırdır? Ben lanet olsun akp demiyorum böyle düzenin de bunlara hizmet edenlerin de tüm bu maşalarında a........... m diyorum yani daha fazlasını söylüyorum .. Ben Ak partili filan değilim oradan iftira atarak kendi vijdanını rahatlatma benim de mesajımı alıntılama bir daha işine bak

ben öyle algılamadım.. benim gördüğüm sosyal medyada insanlar artık içine atmaya başladı.. patlama noktasına doğru gidiyor herkes..

ben buraya 1 yazıyorsam içimden 10 lanet okuyorum.. politikaları ile muhalifleri resmen kin ile doldurdular.. 3-5 bin kişilik pkk'yı 40 yıldır yenemedik.. biz milyonlar bi patlarsak gezi fragman gibi kalır..

ben öyle hissediyorum ki 3-5 patlama daha olup insanlarımız böyle teröre kurban gitmeye devam ederse çok büyük mevzu kopacak..

mevzu kopacak derken en fazla ne olabilir ki renkdaş? muhtemelen halk etnik döküntü avına çıkar ve 5-6 etnik döküntü hayatını kaybeder ondan sonra politikacılar çıkar sağ duyu etle tırnak falan filan der survivor işte benim stilim filan derken hayat devam eder..

evlilik programları kaldığı yerden devam ediyor,survivor tam gaz devam,beyaz futbol goygoya devam ediyor ölen yine öldüğüyle kaldı.birde utanmadan dünyaya yanımızda olun diyorlar lan senin 35 vatandaşın ölmüş 2 gün sahip çıkmıyorsun elin gavuru niye senin yanında olsun.

50-60 yıldır tek başına iktidara gelemeyen sol suçlu bence herşey onların yüzünden hep, nede olsa akp Avrupa ya diz çöktüruyor bu gurur yurdumuzun

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

2 gün önce başkentin tam ortasında yine patlama oldu onlarca kişi öldü ama unutuldu. Herkes survivor'da kim elenir, Bjk şampiyon olur mu deniliyor. Sanki rutin bir hal aldı bu olay. Başka ülkede bu olaylarda hükümet devriliyor. Gezi Parkı bence büyük fırsattı. Ama başaramadık...

Hangi ülke mesela?

O patlama Gezi'de oldu bitti bence. Bundan sonra da olmaz. Halk tamamen uyuştu. Ülkenin yarısından çoğu bir kişinin arkasına takıldı bütün hareketlerine "he" çekiyor. Yargı, medya, eğitim, emniyet hepsi bunların elinde. Ukrayna'da 2 sene önce AB ile ortaklık imzasından vazgeçtiler diye polislerle, askerlerle çatışıp hükümeti devirdiler. Bizde Gezi'de 1-2 hafta "ben de ordayım, ben de duyarlıyım" süsü verip sonra ortalıktan kaybolanlar oldu. O olaylardan sonra yolsuzluk, medyayı ele geçirme, terör örgütlerine destek verme, her gün gelen şehit haberleri vs. oluyor ve olmaya da devam ediyor 3-5 patlama daha olunca da bir şey olmaz. Yine kınanır, lanetlenir unutur gideriz..

Ulan en kötü bütün gün zaten sosyal medyadasınız. 1 gün zırlıyorsunuz daha sonra salak salak herkes hayatına devam ediyor. En azından sosyal medyada idamistiyoruz diye hashtag açarsın uzun süre üstte tutarsın, birileri illa ki seni duyar. Bu da caydırıcı birşey, neden olmasın ki? Geçen sayfalarda biri resim koymuş canlı bombanın resmini koymuşlar kutlama yapıyor adamlar. Ben oturduğum yerden çıldırıyorum. Kimsenin zoruna gitmiyor mu bu?

mevzu kopacak derken en fazla ne olabilir ki renkdaş? muhtemelen halk etnik döküntü avına çıkar ve 5-6 etnik döküntü hayatını kaybeder ondan sonra politikacılar çıkar sağ duyu etle tırnak falan filan der survivor işte benim stilim filan derken hayat devam eder..

insanlar sokağa çıkarsa kimin kimi kovalayacağı belli olmaz.. etnik ava çıkanından tut, ışidçilik oynayana, ulusalcıdan tut, gezicisine herkes dökülürse kim kimi yakalarsa artık.. önlem alınmazsa olmayacak şey değil..

Benim kadar kaçtane oğlun var senin hayırdır? Ben lanet olsun akp demiyorum böyle düzenin de bunlara hizmet edenlerin de tüm bu maşalarında a........... m diyorum yani daha fazlasını söylüyorum .. Ben Ak partili filan değilim oradan iftira atarak kendi vijdanını rahatlatma benim de mesajımı alıntılama bir daha işine bak

Senin gibileri yetiştirmekle geçti bizim hayatımız sen zaten diyemessin lanet olsun akp falan çünkü senin dilini keser efendilerin rahat ol anladık orasını.Mesajın alıntılanmasın istiyorsan bir daha buraya yazmassın olur biter heeee bende tartışma adabı yok profiline falan bakarım ordan bok atmaya çalışırım diyorsan oda senin tercihindir.

Kalkıp burda terörü lanetliyorum ayağına akp propagandası yapacağına git facedeki sayfalarına falan yaz belki birilerine daha rahat gösterirsin kendini.

Heee terörist olma olayınada gelince o bomba benim 100 metre ötemde patladı bundan önceki bombalı saldırıdada arkadaşımın babası şehit oldu.O yüzden sen bana asıl hiç birşey anlatma vatanı teröre kurban edenlerle birlik falan olmam.

Brezilya da devlet başkanının yolsuzluk haberi çıktı hemen 3 milyon kişi sokaklara döküldü. Tayyibin yaptığının %10 nu yapsa ne yaparlardi acaba

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Zamanında İspanya'da devrilmişti diye hatırlıyorum 2000'lerin başı olması lazım. Yukarda da yazdığım gibi Ukrayna'da AB ile anlaşmalar iptal edildi diye hükümet devrildi.

Ukrayna'da hükümet devrilmesi bildiğin darbe olsu dışardan destekli. Bakan ve İstihbarat Başkanı'nın istifasını istemek son derece mantıklı ve haklı da hükümet devrilir demek saçma. 2 ay önce %50 almış hükümet terör saldırısı oldu diye istifa mı edecek? Bush, Hollande vb. adamlar 1 dakika dahi kalmamalıydı o zaman zira adamlar tarihlerinin en büyük saldırısını yaşadılar bunların döneminde.

Hükümet devrilsin demek abartılı bence.

O patlama Gezi'de oldu bitti bence. Bundan sonra da olmaz. Halk tamamen uyuştu. Ülkenin yarısından çoğu bir kişinin arkasına takıldı bütün hareketlerine "he" çekiyor. Yargı, medya, eğitim, emniyet hepsi bunların elinde. Ukrayna'da 2 sene önce AB ile ortaklık imzasından vazgeçtiler diye polislerle, askerlerle çatışıp hükümeti devirdiler. Bizde Gezi'de 1-2 hafta "ben de ordayım, ben de duyarlıyım" süsü verip sonra ortalıktan kaybolanlar oldu. O olaylardan sonra yolsuzluk, medyayı ele geçirme, terör örgütlerine destek verme, her gün gelen şehit haberleri vs. oluyor ve olmaya da devam ediyor 3-5 patlama daha olunca da bir şey olmaz. Yine kınanır, lanetlenir unutur gideriz..

unuttuğun bi şey var..

insanlarda gezi sonrası "nasılsa 2014 ve 2015'te seçim var. cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimde haddini bildiririz" havası vardı.. yolsuzluk v.s. derken oyların düşeceği düşüncesi hakimdi..

beklenen olmadı ve ama hile ile ama medyanın %90'ını kontrol ile yine %50'yi kurtardı.. seçimi zorla tekrarlattı.. olaylar çıkarttırdı ve herkesi bugünkü gibi arkasında birleşmeye çağırdı.. alabileceği maksimum %50'yi öyle yada böyle aldı..

artık uzun süre seçim yok.. insanların umudu tükeniyor.. umudu biten adam her şeyi yapar.. ekonomi günden güne bozuluyor.. insanlar işsiz kalıyor.. benim bir tanıdığım var 40 çalışanı var.. "30'unun tazminatını hazırladım. son umut 1-2 ay daha dayanacağım" diyor.. ondan sonra şirketin %75'i işsiz kalacak.. adam kilit vurmak üzere.. bu yaz turist gelmeyeceği kesin.. abd kesin olarak faiz arttırmaya devam edecek.. dolar kesin olarak rekorlar kıracak..

bunun devam etme şansı yok ya.. görünen köy kılavuz istemez..

Hem teröre hemde terörü gormezden gelene lanet gitsin !

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin gibileri yetiştirmekle geçti bizim hayatımız sen zaten diyemessin lanet olsun akp falan çünkü senin dilini keser efendilerin rahat ol anladık orasını.Mesajın alıntılanmasın istiyorsan bir daha buraya yazmassın olur biter heeee bende tartışma adabı yok profiline falan bakarım ordan bok atmaya çalışırım diyorsan oda senin tercihindir.

Kalkıp burda terörü lanetliyorum ayağına akp propagandası yapacağına git facedeki sayfalarına falan yaz belki birilerine daha rahat gösterirsin kendini.

Heee terörist olma olayınada gelince o bomba benim 100 metre ötemde patladı bundan önceki bombalı saldırıdada arkadaşımın babası şehit oldu.O yüzden sen bana asıl hiç birşey anlatma vatanı teröre kurban edenlerle birlik falan olmam.

Sen kimsin de beni yetiştiriyorsun çapsız ... İçinden geçerim senin bende hergün orada otobüs bekliyorum benim hayatım oralarda geçti boş yapma daha fazla sen kendi çapındakileri yetiştir geliştir taziyeden gelmişsin belli hala sinir var üzerinde.. Ben akşam erken çıkıp olay yerinde göz yaşı döktüm fazla boş yapma

Ukrayna'da hükümet devrilmesi bildiğin darbe olsu dışardan destekli. Bakan ve İstihbarat Başkanı'nın istifasını istemek son derece mantıklı ve haklı da hükümet devrilir demek saçma. 2 ay önce %50 almış hükümet terör saldırısı oldu diye istifa mı edecek? Bush, Hollande vb. adamlar 1 dakika dahi kalmamalıydı o zaman zira adamlar tarihlerinin en büyük saldırısını yaşadılar bunların döneminde.

Hükümet devrilsin demek abartılı bence.

ömer terör saldırıları 2 ay önce mi başladı? akp 13 yıldır devletin başında.hükümet komple istifa etmiyorsa bile işini yapamayan mit ve içişleri bakanını görevden alabilir o kadar da zor bir şey değil.

Geri
Üst Alt