Ankara'da Patlama!

Gar saldırısını devlet yaptırdı diyerek yarım saatte çözen dedektif Selo'dan açıklama geldi mi? Çözse çözse o çözer bu işi.

İstihbarat'ın önemini bir kez daha gördük... İstihbaratçıları da Ergenekon adı altında deşifre ettiler. Bu ülke adam olmaz!
Esas suçlu Fransa, çünkü istihbarat tekşilatları çalışmıyor.

Yetkililerin umrunda değilse biz neden bu kadar kendimizi yıpratıyoruz? Mecliste gırgır yapacaklarına bunları konuşsalar keşke.

Bizde onlar gibi hayattan zevk almaya bakalım. Yarın ne olacağı belli değil.

ne yazsam ne söylesem boş emeği geçen herkesin allah belasını versin

Defalarca yazdık Bir daha yazalım
-Türkiye'nin 671 bin 275 askeri ,256 bin emniyet görevlisi,10 bin Milli istihbarat elemanı var .
.-Bu rakamlara göre Türkiye Kişi başına düşen polis sayısında dünyada 2.
-En güçlü ordusu sıralamasında ise 8.sırada.
-Savaş durumunda askere çağırılabilecek nüfus'u (41,637,773 ) İle 4. sırada .1.3 milyarlık nüfusa sahip Çin ve 1,2 Milyar nüfusa sahip Hindistan'ın olduğu yerde dördüncülükten bahsediyorum...
-Milli Savunma bakanlığının bütçesi 22 milyar 764 milyon 255 bin
-Milli İstihbarat teşkilatının bütçesi 1 milyar 229 milyon lira (Bilinen)
-Emniyet genel müdürlüğü bütçesi 16 milyar 577 milyon .
.
Bu bütçeyi Türk milleti verdiği vergilerle karşılıyor.Ayrıca paha biçilemeyecek bir değerle kendi evladını askere gerektiğinde ölüme davulla zurnayla göndererek güvenlik sistemine paha biçilemez psikolojik katma değer sağlıyor.
Şimdi soruyorum Türkiye bunları neden yaşıyor?
Sakın Fransa'da ,ABD'de de terör saldırırsı oluyor diye bir açıklama yapmayın, bakın bakalım son 50 yılda onlarda kaç terör saldırısı olmuş ,biz de kaç saldırı düzenlenmiş ?
Ülkü Sincar

Aziz Sancar'ın akrabası şöyle birşey yazmış

535221_10153985515249395_1029818789545629739_n.jpg

5 ayda 3 bomba patlayan Ankara'nın emniyet müdürü aylardır vekaleten bu göreve bakıyor!! Vekaleten ölüyoruz yani!!

ulan biride cıkıp istifa etmiyor,insanların can güvenligini saglamıyosunuz daha .. ama dogru 400 vekil lazım size padişah olacak uzununuz ölen masum insanları düsünen yok elbette ,cözüm diye ülkeyi mahfettiniz

Tüm pkklıların anasını avradıgını s.. burayı okuyan pkklılarda dahil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Güzel diyorsun. Katılıyorum söylediklerine lakin bu iş PKK işi değil. Bariz ortada. Çünkü bu, PKK'nın eylem tarzı değil. Daha ziyade IŞİD stili bir saldırı. Altından Suriye kökenli bir saldırgan çıkacaktır.

Önce yayın yasağı,Sonra kınama,Sonra karanfiller,Sonra.. Nerde kalmıştık?Haa başkanlık sistemiiiii...

Önce yayın yasağı,Sonra kınama,Sonra karanfiller,Sonra.. Nerde kalmıştık?Haa başkanlık sistemiiiii...

"400 vekili verin, bu iş huzur içinde çözülsün." dediği zaman, ne kadar ciddi olduğunu yeterince anlayamadık sanrım. Zira bu kadarını ben dahil hiç kimse beklememiştir eminim.

Dün patlamanın oldugu saatler oradaydım resmen şans eseri yasıyoruz ölenlere Allahtan rahmet mekanları cennet olsun

"400 vekili verin, bu iş huzur içinde çözülsün." dediği zaman, ne kadar ciddi olduğunu yeterince anlayamadık sanrım. Zira bu kadarını ben dahil hiç kimse beklememiştir eminim.
Az kaldı merak etmeyin erken seçim için yol yapıyorlar... Tek amaç bu zaten KRALLIK

Bu ülke iflah olmaz artık. Jeopolitik konumuz Ortadoğu, başımızdakiler ve halkın büyük çoğunluğu Ortadoğu zihniyetinde olduğu için ne yazsak boş.

AB de bize 3 milyar € karşılığında bir güzel kapak attı. Yakında Suriye ile karışık bir ülke oluruz. Sınırlar yol geçen hanı zaten isteyen girip çıkabiliyor. Kontrol falan yok. Yargı desen birilerin elinde. Eğitim sistemi aynı şekilde. Spor desen şike ve dopingden geçilmiyor. Sorumlular istifa etmiyor.

İyi uykular Türkiye...

Az kaldı merak etmeyin erken seçim için yol yapıyorlar... Tek amaç bu zaten KRALLIK

Valla benim açımdan değişen bir şey yok. Atatürkçü doğdum, Atatürkçü ölürüm. Hayatım boyunca AKP'ye oy vermedim, vermeyi de düşünmedim. Yeryüzü ile gökyüzü yer değiştirse, yine de kararımı değiştireceğimi zannetmiyorum.

AK Tayfa düşünsün.

İş yerim orda otobüs durağım orda Ankaralının hayatı orası Türkiyenin kalbi orası

Yazıklar olsun neydi bu halkın suçu neyin cezası bu

Geri
Üst Alt