Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.661
- 11.495
- 2.088
Hata sende kabul et ilerletme muhabbeti bence.
Önyargılı olmadan dinlemek lazım,merak ettim gerçekten neden Akp'ye oy veriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hata sende kabul et ilerletme muhabbeti bence.
Niye konuşamıyacak mıyız insan gibi?
sen kime verdin de bu kadar sorumsuz gibi konuşabiliyorsun? önce söyle sonrada insan gibi tartışalım
Burada bile birlik olamıyoruz o yüzden bizden bir bok olmuyor işte hay partisinin de terörününe de rusyasının da coğrafyasınısının da taaa a.......m
Oha tam konumunu bilmiyordum şerefsizler çok merkezi yerde patlatmışlarbombanın patladığı yer.
![]()
Şimdi ben 14 yaşından beri askerdim 3 yıl önce ayrıldım. 23 yıl askerlik yaptım tarikat filan ömrü hayatımda işim olmadı Atatürkçüyüm lakim put edebiyatı üzerinden değil özde yeteri kadar.Zorla dikte edilen düşünce gürühundan yeteri kadar çektim hayatımda. Bizim milletçe en büyük sıkıntımız dinlememek anlamamak sadece kendi doğrularının doğru olduğuna inanmak ve bunu karşısına zorla dikte etmek. Hani buradaki çogunluk sürekli bir şeyler eleştiriyor, aslında 80-90 yıllarda yaşayanlar neden onlar değil de bunların cevabını daha kolay bulabilirler.Ülkenin hali ortada.Senin yaşadığın yerde bombalar falan patlamıyor olabilir de çok mu iyi konumdayız şimdi?Neye göre en iyisi?Suriye bataklığına soktu bizi,ülkeye milyonlarca Suriyeli girdi halimiz ortada.Yaptığı iyi işler diyip de belediyenin yapacağı şeylerle gelmeyin bana abi,adam akıllı politika konuşuyoruz.Neye göre en iyi tekrar ettiğim gibi?Chp veya Mhp gelse daha mı kötü olurdu bu ülke?
Burada bile birlik olamıyoruz o yüzden bizden bir bok olmuyor işte hay partisinin de terörününe de rusyasının da coğrafyasınısının da taaa a.......m
Şimdi ben 14 yaşından beri askerdim 3 yıl önce ayrıldım. 23 yıl askerlik yaptım tarikat filan ömrü hayatımda işim olmadı Atatürkçüyüm lakim put edebiyatı üzerinden değil özde yeteri kadar.Zorla dikte edilen düşünce gürühundan yeteri kadar çektim hayatımda. Bizim milletçe en büyük sıkıntımız dinlememek anlamamak sadece kendi doğrularının doğru olduğuna inanmak ve bunu karşısına zorla dikte etmek. Hani buradaki çogunluk sürekli bir şeyler eleştiriyor, aslında 80-90 yıllarda yaşayanlar neden onlar değil de bunların cevabını daha kolay bulabilirler.