Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.111
- 1.379
- 428
Yeterince araştırma yaptım, Tarih'im bayaaa iyidir. Sizin göbek bağınız bir mi kesildi?
evet komutanımdı cumhurbaşkanı da olsa maalesef komutanım dı!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeterince araştırma yaptım, Tarih'im bayaaa iyidir. Sizin göbek bağınız bir mi kesildi?
7 Haziran'da boş oy attım. MHP'de az çok az umut görsem verecektim. Süreç konusundaki tutumlarını hak veriyordum ama çok ciddi bir lider sorunları var. Hem de öyle böyle değil. Kendi teşkilatıyla sorunu kapatarak çözen adam![]()
Aslen sakaryalı yım ve mhp ye zamanında hem oy verdim hemde çok oy veren kardeşlerim var. Anadolu mhp lisine fazla sözüm yok yalnız İst/izm/ank gibi büyük şehirlerdeki mhp lilerin milliyetçili ise ben milliyetçi değilim kardeş.
Bugün iktidardaysanız, o "mezarında ters dönsün" diye beddua ettiğim Kenan Evren yüzünden. Hala darbe mağduriyeti yapıyorsunuz. Yahu arkadaş, 80 darbesinde acıyı çeken önce solcular, sonra ülkücüler oldu. Dinciler kenara sıyrıldı. Kenan Evren'in taksim mitinginde bayrak açan kitle, şimdiki AKP liler ve onların dedeleri. Kim kenan evren mitingine katılacak başka ? Solcular mı ? Ülkücüler mi ? SİZDİNİZ İŞTE SİZ !
Şimdi de Kenan Evren'in arkasından mağduriyet yapıyorsunuz. Kusura bakmayın da, bu ülkede 80 darbesi zemin hazırladı sizin oluşturduğunuz yıkıma. 80 darbesi Türk Solunun üzerinden geçti. 80 darbesi ülkücü hareketin de üzerinden geçti. Aradan sıyrılan siz oldunuz.
Fark ne?Anadolu Mhp'lileri biraz daha dine yakın o mu mesele?
Kardeş en o darbenin askeri okullarında 8 yıl okudum 89-97 yıllarında neyden bahsediyon ne akp si ? madem içinizden geçti neden hala bütün chp liler besmele ile anıyor adını?????
sence mhp de genel başkan değişikliği olsa şu anki oyunu ikiye katlıyabilir mi?
Değil, birisi yürekten diğeri cebinden milliyetçi. Biri seninle ölüme gelir diğeri döner gider(çoğunluktan bahsediyorum). kısaca ben bunu gördüm yaşadım tecrübe ettim kardeşim. Lider değişir kadro değişir döneriz yuvamıza.
Değil, birisi yürekten diğeri cebinden milliyetçi. Biri seninle ölüme gelir diğeri döner gider(çoğunluktan bahsediyorum). kısaca ben bunu gördüm yaşadım tecrübe ettim kardeşim. Lider değişir kadro değişir döneriz yuvamıza.
evet komutanımdı cumhurbaşkanı da olsa maalesef komutanım dı!!!!