Ankara'da Patlama!

7 Haziran'da boş oy attım. MHP'de az çok az umut görsem verecektim. Süreç konusundaki tutumlarını hak veriyordum ama çok ciddi bir lider sorunları var. Hem de öyle böyle değil. Kendi teşkilatıyla sorunu kapatarak çözen adam :)

sence mhp de genel başkan değişikliği olsa şu anki oyunu ikiye katlıyabilir mi?

Parti üzerinden şu durumu başka noktalara çekmeyi bırakın artik. CHP li Tanrıkulu sacmalis resmen bu adamın mensup olduğu partiyi mi savunuyorsunuz şimdi. Al birini vur ötekine hepsi aynı bunların.

Birlik ve bütünlük olunması gereken su zamanlarda saçma sapan tartışmalara girmenin bir anlamı yok.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslen sakaryalı yım ve mhp ye zamanında hem oy verdim hemde çok oy veren kardeşlerim var. Anadolu mhp lisine fazla sözüm yok yalnız İst/izm/ank gibi büyük şehirlerdeki mhp lilerin milliyetçili ise ben milliyetçi değilim kardeş.

Fark ne?Anadolu Mhp'lileri biraz daha dine yakın o mu mesele?

Yine sizli bizli konuşmaya başladığımıza göre bu konunun da b*ku çıktı demektir. Kansızların bölmesini geçtim, biz kendi aramızda bölünmüşüz zaten.

tapatalk

Bugün iktidardaysanız, o "mezarında ters dönsün" diye beddua ettiğim Kenan Evren yüzünden. Hala darbe mağduriyeti yapıyorsunuz. Yahu arkadaş, 80 darbesinde acıyı çeken önce solcular, sonra ülkücüler oldu. Dinciler kenara sıyrıldı. Kenan Evren'in taksim mitinginde bayrak açan kitle, şimdiki AKP liler ve onların dedeleri. Kim kenan evren mitingine katılacak başka ? Solcular mı ? Ülkücüler mi ? SİZDİNİZ İŞTE SİZ !

Şimdi de Kenan Evren'in arkasından mağduriyet yapıyorsunuz. Kusura bakmayın da, bu ülkede 80 darbesi zemin hazırladı sizin oluşturduğunuz yıkıma. 80 darbesi Türk Solunun üzerinden geçti. 80 darbesi ülkücü hareketin de üzerinden geçti. Aradan sıyrılan siz oldunuz.

Kardeş en o darbenin askeri okullarında 8 yıl okudum 89-97 yıllarında neyden bahsediyon ne akp si ? madem içinizden geçti neden hala bütün chp liler besmele ile anıyor adını?????

hamdolsun ölüm fıtratımızda var

durmak yok ölmeye devam

teşekkürler akp

Darbe Anayasası dediler, 28 Şubat'ta asker bize zulmetti dediler, gördükleri zulmün bin katını yapıyorlar şimdi muhalif kesime.

"90 yıllık enkazı kaldırdık." diyor bir şahsın karısı. O bahsettiği "90 yıllık enkaz" süresince, bu kadar felaket yaşamadı bu topraklar. Darbeler dahil. Faili meçhuller dahil. 2010-2016 arası, cumhuriyet döneminin en karanlık kısmıdır. Hala da devam etmekte. 2002-2010 arası ise hazırlık dönemiydi.

Bahsettikleri gibi 90 yıllık enkaz mı kaldırdılar bilmiyorum ama, gittikleri zaman, gerilerinde bıraktıkları enkaz 90 yılda zor kalkar. Ona eminim işte.

Fark ne?Anadolu Mhp'lileri biraz daha dine yakın o mu mesele?

Değil, birisi yürekten diğeri cebinden milliyetçi. Biri seninle ölüme gelir diğeri döner gider(çoğunluktan bahsediyorum). kısaca ben bunu gördüm yaşadım tecrübe ettim kardeşim. Lider değişir kadro değişir döneriz yuvamıza.

Kardeş en o darbenin askeri okullarında 8 yıl okudum 89-97 yıllarında neyden bahsediyon ne akp si ? madem içinizden geçti neden hala bütün chp liler besmele ile anıyor adını?????

Kim besmeleyle anıyor adını Allah aşkına ? Ben CHP liyim. Yedi göbek sülalem CHP li. Git herhangi birine "Sen Kenan Evren'i seviyor musun ?" diye sor bakalım. Kaç çeşit küfür işiteceksin ağızlarından Kenan Evren'e yönelik.

Kenan Evren'i öven, sizin rahmetle andığınız Turgut Özal'dır. Araştırabilirsin.

sence mhp de genel başkan değişikliği olsa şu anki oyunu ikiye katlıyabilir mi?

Yok katlayamaz. MHP bir kere Doğu Anadolu'dan oy alma ihttimalini kaybetti. Oysa alıyordu. MHP ismi bu anlamda yük olmaya başladı. Ama oyunu artırır ve daha çok Ak Parti'den oy alır lidere göre.

Benim asıl oy patlaması yapmasını beklediğim siyasi hareket Ak Parti gibi merkez sağı da kapsayacak ama gerçekten milliyetçi, ulus devletle barışık bir siyasi hareket olacaktır. Şu an lider bulamıyor böylesi bir hareket lider bulsa MHP'yi baraj altına iter, Ak Partiyi de en az 30 lara kadar çeker.

Değil, birisi yürekten diğeri cebinden milliyetçi. Biri seninle ölüme gelir diğeri döner gider(çoğunluktan bahsediyorum). kısaca ben bunu gördüm yaşadım tecrübe ettim kardeşim. Lider değişir kadro değişir döneriz yuvamıza.

Yuvana döneceğin güne kadar, "Biz, her türlü milliyetçiliği ayakları altına almış bir iktidarız." diyen şahsın partisinin çatısı altında mı barınacaksın ?

Uzun zamandır Dikkat edıyorum; Galatasarayın futbol maçı oldugu zaman ,basketbol maçı oldugu zaman, yada voleybol maçı oldugu zaman foruma girmeyenler , yorum yazmayanlar,iş siyaset olunca hemen damlıyorlar...

Daha öncede söyledım ; İster Chp'li ol , İster Akp'li ol , İster Mhp'li ol bu Vatan hepimizin aklınızı başınıza alın... Ölen insanların üzerinden siyaset yapacak kadar alçalmayın... ayıptır , Günahtır, yazıktır be

Mersin'i büyük şehirden sayıyor musun bilmem ama kesinlikle dediğin gibi değil olay.

Yuvam diyorsun iyi güzel,peki Türk milliyetçiliği'ni ayaklar altına aldık diyen bir partiye oy vermek hiç mi ağırına gitmedi?

Ölenlerin toprağı bol olsun.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

akp diyip durmayın beyler akpnin ne günahı var sadece cumhuriyet tarihinin en büyük 10 terör saldırısı bunların zamanında oldu

duble yolları unutmayın

siyaseti de bırakın bu siyaset yapılacak 1 konu değil

edebiyatı ilgilendiren 1 konu bu

Didier Drogba@didierdrogba 42 dk.42 dakika önceÇeviriyi görüntüle
Same tears
1f622.png
...Meme souffrances
1f622.png
...#prayforabetterworld #prionspourunmondemeilleur

CddJxZoVIAAbUjT.jpg

"Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" 1931'de söylemiş Atam..

yazık..

Hükümetin istifa etmemesi resmen şaka gibi. Öğrenmişsiniz bir birlik olma günü demeyi gidiyorsunuz yazık size. Avrupa da bu kadar insan ölsün bir senede o hükümetin anasını beller halk kökünden temizler.
Siz hâlâ sanki chp mhp bunlardan iyimi diyip durun. Daha çok bayrak asarız bu gidişle çok ocaklar yanar.

İcim acıyor aklım almıyor.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

evet komutanımdı cumhurbaşkanı da olsa maalesef komutanım dı!!!!

Kenan Evren 83'te emekliye ayrılmadı mı aga sen 7 yaşında askere başlayarak rekor kırmışsın helal. Ayrıca bu konu siyasete çekilmeden nasıl konuşulur ki? Birlik olun diyenler ne birliği olucaz anlamadım. Ya ne demek birlik olun biri açıklasın. Birlik olalım hep birlikte geberelim.

Geri
Üst Alt