Ankara'da Patlama!

Tartışma mantığının hangi partiye oy verdin üzerinden ilerlemesi inanılmaz.

Burada bile birlik olamıyoruz o yüzden bizden bir bok olmuyor işte hay partisinin de terörününe de rusyasının da coğrafyasınısının da taaa a.......m

sen kime verdin de bu kadar sorumsuz gibi konuşabiliyorsun? önce söyle sonrada insan gibi tartışalım

Ben bu ülkenin bu durumda hiç payım yok sizin kafanız çalışmıyor siz suspayına onurunu şerefini satmış insanlarsınız sizin üstünüzde ölen insanların ahı var inşallah kendi pisliğinizde kendiniz boğulursunuz

bombanın patladığı yer.

Mpo5ra.jpg

Bu ülkede olan olaylardan tabiki ilk eleştirilecek makam iktidar. Hiç bir itirazım yok ama HDP'ye oy vermiş, HDP'ye koltuk değneği olmuş ve hendekçileri savunan, şu an devam eden operasyonları eleştiren malum partiye oy vermiş, Selo hayranı adamların oylarını başka bir partiye veren insanlara sorumluluk atmaları komik değil trajikomik.

MHP'liler iktidara bu anlamda ne söylese haklı mesela. Son 3-4 yıldır süreç filan denen zırvanın bugn yaşananlarda büyük sorumluluğu olduğu açık ama bizzat eylemi yapanlardan biri olma ihtimali fazla olan, olmasa bile doğuda süren sorunun müsebibi örgütün partisine oy verenlerin tek kelime etmeye hakları yok tabi.

eskiden böyle konularda insanlar birlik olurdu solcusuda komunistide dindarıda liberalide sağçısı ülkücüsüde bu konularda çatlak ses çıkmazdı

ülkemizi etkileyen felaket konularında tek ses olamıyoruz en vahim konu aslında bu

allah korusun 99 depremi gibi bir felaket yaşasak emin olun yine buna benzer siyasi konular dönecek o zaten yobazdı o zaten solcuydu gibisinden

cok cok yazık

Saldırın akp liye.Szi nasıl olsa demokrattınız.Konuşmaya dahi tahammülü yok adamların.hdp ye oy veren bu kadar linç edilmez ülkemizde.Fransa sosyal medyayı yasaklar millet alkışlar burada yasaklanır hurra saldır ...takma renktaş..Yeminle söylüyorum dünyanın hiç bir yerinde bu kadar steril bir terör örgütü yoktur.

Burada bile birlik olamıyoruz o yüzden bizden bir bok olmuyor işte hay partisinin de terörününe de rusyasının da coğrafyasınısının da taaa a.......m

Ya bu ülke dört bir yandan işgal altındayken bile tam anlamıyla birlik olamadı tarihinde bundan sonra olması mümkün değil. Bence birlik olma lafı boşa söyleniyor kendinizi yormayın bu konuda.

yaşı kücük arkadaslar bilmezler,eskide bu ülkede pkk bayrakları apo posterleri açıp sokaklarda miting yapamazdı bölücüler maşaları yemezdi

ama şimdi geldigimiz hale bakın,ve teröristleri onların bayraklarını desteklemenin adıda demokrasi oldu
allah sonumuzu hayr etsin

Ülkenin hali ortada.Senin yaşadığın yerde bombalar falan patlamıyor olabilir de çok mu iyi konumdayız şimdi?Neye göre en iyisi?Suriye bataklığına soktu bizi,ülkeye milyonlarca Suriyeli girdi halimiz ortada.Yaptığı iyi işler diyip de belediyenin yapacağı şeylerle gelmeyin bana abi,adam akıllı politika konuşuyoruz.Neye göre en iyi tekrar ettiğim gibi?Chp veya Mhp gelse daha mı kötü olurdu bu ülke?
Şimdi ben 14 yaşından beri askerdim 3 yıl önce ayrıldım. 23 yıl askerlik yaptım tarikat filan ömrü hayatımda işim olmadı Atatürkçüyüm lakim put edebiyatı üzerinden değil özde yeteri kadar.Zorla dikte edilen düşünce gürühundan yeteri kadar çektim hayatımda. Bizim milletçe en büyük sıkıntımız dinlememek anlamamak sadece kendi doğrularının doğru olduğuna inanmak ve bunu karşısına zorla dikte etmek. Hani buradaki çogunluk sürekli bir şeyler eleştiriyor, aslında 80-90 yıllarda yaşayanlar neden onlar değil de bunların cevabını daha kolay bulabilirler.

400 vekil olsa saldırılar bitecek zannediyorsanız ben bir güleyim de geliyorum. Saldırıları hükümet yaptırmıyor tabii ama bu saldırılara çok güzel kılıfı yapıştırdı. Artık hangi saldırı olsa milletin aklına 400 olayı olsa böyle mi olurduk sorusu geliyor. İnsan hayatı falan zaten umurlarında değilben cumhurbaşkanı ya da başbakan olsam MİT müsteşarını döve döve istifa ettiririm he zaten 1 gram karakter kırıntısı olan adam çoktan istifa ederdi. He ama kendilerinden adam istedikleri gibi oynatıyorlar işini yapmasada olur, insanlar ölsün sıkıntı yok. Adam yarın dış güçler diyecek, paralel diyecek, chp'ye saldıracak yine 3 gün sonra unutulacak. Cahil topluma seçim imkanı vermeyeceksin işin açıkçası böyle. Çobanlar fazla olunca demokrasi her zaman işe yaramıyor görüldüğü gibi. Ben şimdi rahatça sokağa çıkamıyorum, kalabalık yerlere giderken ciddi tırsıyorum. Buna hükümet çözüm bulmuyor, sizce kim çözüm bulacak? Yalayan arkadaşlara soruyorum ölen sizin anneniz, babanız ya da sevgiliniz olsa tepkiniz ne olur? Siz farklı ülkede mi yaşıyorsunuz ilerizekalı kardeşlerim ciddi soruyorum. Yarın olacak bir saldırıda sen öleceksin belki de.

Bu Efkan Ala tam skandal.

Samimiyetine inanmadığım adamla birlik olmam. Hele hele aklının çalıştığına inanmadığım adamla asla birlik olmam çünkü yarın gün gelir, "elimdeki hıyardır" diyene bir avuç tuz alıp koşar yine.

Adamlar resmen alay eder gibi basın açıklaması yapıyorlar. Bunu hala göremeyip hükümeti savunan adamla neyin birliğinde olacağım ben ?

Şimdi ben 14 yaşından beri askerdim 3 yıl önce ayrıldım. 23 yıl askerlik yaptım tarikat filan ömrü hayatımda işim olmadı Atatürkçüyüm lakim put edebiyatı üzerinden değil özde yeteri kadar.Zorla dikte edilen düşünce gürühundan yeteri kadar çektim hayatımda. Bizim milletçe en büyük sıkıntımız dinlememek anlamamak sadece kendi doğrularının doğru olduğuna inanmak ve bunu karşısına zorla dikte etmek. Hani buradaki çogunluk sürekli bir şeyler eleştiriyor, aslında 80-90 yıllarda yaşayanlar neden onlar değil de bunların cevabını daha kolay bulabilirler.

"Zorla dikte edilen düşünce gürühundan yeteri kadar çektim hayatımda."

Sadece bundan mı Akp'ye veriyorsun yani?

Şuna bak ilk durak 413 2. Durak 184 Oran sitesi sanırım daha dün annemle tam oradan otobüse bindik arabayla gitmeyelim trafik oluyor diye kızılaya inmiştik şuan dünyada olduğumuza mı sevinelim yoksa şu rezilliğin içinde yaşayacağımıza mı üzülelim .. Allah belasını versin

"400 vekil verseydiniz bunlar olmazdı. " Unuttunuz mu? Hiç düşündünüz mü anlamını? Bunları bile bile hala oy veriyorsanız siz de teröristsiniz. Siz de sorumlusunuz bu patlamalardan.

Beyler şu siyaset üstünden birbirinize hakaret etmekten vazgeçin.Bu konuda hepimizin ortak acısını paylaşmak,olan gelişmeler hakkında bilgi sahibi etmek için varız.Sizler birbirinizi yiyin diye bu konu yok.

Geri
Üst Alt