- 15 Mart 2011
- 15.045
- 1.262
- 1.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir umut, sonda yine "kopun" çağrısı yapmadan duramadım..![]()
Lidere inanılmaz bir biatçılık var.Çalıyor çırpıyor çalsın ama çalışsın,hak ediyor bilmem ne.Patlama olur haberleri olmaz.Çoğunun ben bir ideolojisi olduğunu da düşünmüyorum,ideolojisi dincilik olsa dinciliğe çok ters gelen şeyler de yaptı Akp,örnek hırsızlık gibi,surelerle alay eden Egemen Bağış'ı ihraç etmemesi gibi..Tamamen körü körüne partizanlık,lidere biatçılık falan.Cehalet diyemiyorum,bilinçli tercih olarak gidip oy veren de çok fazla.
İnsanı korkutan, geren şey şunlar;
Tarihlere dikkat.
Suriye'nin Başkenti Şam'da Patlama En Az 6 Olu | Kimderdi.com
Şam'da Patlama: Suriye Devlet Televizyonu Onlarca Olu Olduğunu Duyurdu
![]()
Suriye'nin başkenti Şam'da kanlı cuma - YouTube
Hayır dinciliğe ters şeyler yapmadı.. bunun peygamberi de savaş tazminatını çoğuna el koyardı.. bu kuranda açık açık yazıyor.. dinciliğin bütün gereklerini yerine getiriyor.. Amaçları bunu şeriat ile taçlandırmak.. şeriat "harami islam düzenine kimse baş kaldıramasın" diye muhammed'in bulduğu çözümdür.. sesini çıkaranın dilini, elini uzatanın kolunu keserek yönetici zümresinin keyfine zarar gelmesini engellemekten başka bir işlevi yoktur.. bugün kuranı en doğru uygulayan suudi arabistan bunun en canlı örneğidir..
Haa Atatürk'ün getirdiği "mantıklı ve ahlaklı dindarlığa uymuyor" diyorsan haklısın.. ama o da zaten islam değil.. Atatürk dini..
Tayyip'in ve tayfasının el koyduğu şey savaş tazminatı değil ama.
Yazacak çok şey var kafamda da,dinle imanla pek alakası olmayan biri olarak avukat durumuna düşmek de istemiyorum pek.Tek diyeceğim İslam komple kötüdür hepsi yanlıştır diyemem,bu hırsızlık konusunda Kuran'da kesin ayetler var,o konuda bir şey diyemem.
Atatürk Kuran'ı Türkçe'ye çevirtirken amacı halkın anlamasıydı.Buna da Atatürk'ün dini diyemeyiz,dersek Kemalizm bir dindir diyenlerden pek farkımız kalmaz.
İslam komple kötüdür ve bütün müslümanlar sonsuza kadar cehennemde yanacaktır..
İngiltere'deki katoliklerin bundan hiç şüphesi yok.. ne ironik değil mi![]()
O da farklı bir din işte.
Senle konuşmuştuk bu konuları daha önce,ne düşündüğümü bildiğini tahmin ediyorum.Ama komple kötüdür dersek senin bahsettiğin fanatiklerden pek bir farkımız kalmaz,biz de ters yönde fanatiklik yapmış oluruz.
Daha önce de yazmıştım; fanatikleri ya da bilmemneleri beni de enterese etmiyor. Akp'ye giden her oy askere, polise skılmuş bir kurşuna eşdeğer diye. Diğer ülkelerde adamlar en ufak hatada bırakın istifayı intihar ediyor, bizimkiler intihar etsin demiyorum bari istifa edin yahu. içimiz yanıyor içimiz. bunca şehit gazi akıttıkları kanlar bedeli ne için sorgulayın bakalım ??
Terörü lanetlemekle iş bitmez, onunla mücade etmeyip müzakere edenlere bu millet hesap soracaktır.
Ya arada güzel 3-5 nasihat var diye bir ölüm tarikatını hoş görme taraftarı değilim..
islam bugünlere sesini çıkaranı susturarak, itiraz edeni öldürerek gelmiştir.. eziyet ve kan ile yayılmıştır..
insanlar özgürce sesini çıkarıp yanlışları dile getirebilseler 1 ay dayanabilecek kadar bile sağlam değildir..
Şekspir kitaplarında da güzel cümleler var.. şimdi arada güzel cümleler ve ayetler de var diye kötülerini es geçemeyiz..
Hristiyanlık da eşit derecede berbattır.. ama o konuda zaten herkes hemfikir olur burada.. o yüzden gerekli görmüyorum yorum yapmayı..
Es geç veya hoşgör demedim ki zaten.Ancak fanatikliğe kızarken başka türlü fanatiklik de yapmamak lazım bence.