Ankara'da Patlama!

:) ya ben g.te g.t demekten başka bi şey yapmıyorum.. biraz sert yazacaksın ki akılda kalsın.. taş kafalara başka türlü hitap edemezsin..

Vaktiyle kısa dönem askerlik yaptım.. cahil adama "yapar mısın" deyince ona dediğini anlamıyor bile.. "yap ulan yapraaam" deyince her dediğini yapıyorlar.. bu memleket böyle.. diğer adı çomaristan.. acı ama gerçek..

İşte sert yazıyorsun ama bu sadece fanatiklere fanatikliğini kuvvetlendirmekten başka bir işe yaramıyor.Daha ılımlı olmak lazım.

Üniversite öğrencisi birinden bahsediliyor canlı bomba için. Üniversiteler içler acısı durumda.Rektörler siyasetçilerin kuklası olmuş, kimseye sesini çıkarmıyor. Pkk üniversitelere yerleşmiş, en basit olayda gerizekalı bir kitleyi de arkalarına alaeak foşost dovlot yaygarası kopartıyorlar.

Ha bi de taziye çadırları, içlerindeki Hdp'li vekillerle başlarına yıkılmıyorsa kimse mücadeleden bahsetmesin.

Ölen öldü kalan 'sağlar' Survivor izledi!

fft107_mf7331376.Jpeg

Dün akşam Ankara'daki hayatta kalma savaşının yaşandığı sıralarda ekranda da bir 'hayatta kalma' yarışı Survivor yayınlanıyordu. Yarışma geçen haftaki rakamların da üstüne çıkarak geceyi birinci sırada tamamladı.

[FONT=pt_sansregular]Dün akşamüstü Türkiye’yi ‘sarsan’ Ankara patlamasın ardından bazı spor programları yayınlarını keserken bazılarıysa hiç yayınlanmadı. Başkent’teki can pazarı ekrandaki ‘hayatta kalma’ yarışını ise etkilemedi. ‘Survivor’ dün akşam reytinglerde geçen haftanın da üstünde bir izlenme oranıyla gecenin en çok izlenen programı oldu. Yarışma Total’de 9,03 reyting alırken AB’de de 8,40’lık reytingiyle zirvede yer aldı.

[/FONT]

fft107_mf7331376.Jpeg

Dün akşam Ankara'daki hayatta kalma savaşının yaşandığı sıralarda ekranda da bir 'hayatta kalma' yarışı Survivor yayınlanıyordu. Yarışma geçen haftaki rakamların da üstüne çıkarak geceyi birinci sırada tamamladı.

[FONT=pt_sansregular]Dün akşamüstü Türkiye’yi ‘sarsan’ Ankara patlamasın ardından bazı spor programları yayınlarını keserken bazılarıysa hiç yayınlanmadı. Başkent’teki can pazarı ekrandaki ‘hayatta kalma’ yarışını ise etkilemedi. ‘Survivor’ dün akşam reytinglerde geçen haftanın da üstünde bir izlenme oranıyla gecenin en çok izlenen programı oldu. Yarışma Total’de 9,03 reyting alırken AB’de de 8,40’lık reytingiyle zirvede yer aldı.

[/FONT]

Eee yani?

mehmet barlas bu ise siyaseti karistirmayin pkk kazanir bunu yaparsaniz diyor

canim ya kiyamam

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ankara'da yaşayan biri olarak söylüyorum.Her gün okuluma gidip geldiğim güzergah orası.Hatta zaman zaman arkadaşlarımla zaman geçirmek için o civarlarda takılırdık.Yani orada ben veya tanıdıklarımdan birisi de olabilirdi.Maalesef biz Ankara'da yaşayanlar olarak can güvenliğimiz yok.Artık Kızılay'a veya kalabalık yerlere gitmeye korkar olduk cidden.

Ölenlere Allah'dan rahmet diliyorum,ailelerine de sabır diliyorum,yaralılara da acil şifa diliyorum.Terörü yapan,destekleyen ve teröre sempati duyan herkimse inşallah en ağır acılar yaşar tüm yaşamında.

fft107_mf7331376.Jpeg

[/FONT]

Ne olmasını bekliyordun ?

İnsanlar sokakları dökülsün Suriye gibi karışalım mı ? Zaten istedikler şey o

en hümanist insanı ırkçı yaparlar..şimdi hdpkk lılar bu caniye taziye çadırı kurarlar..

fft107_mf7331376.Jpeg

[/FONT]
Ülkenin bu duruma gelmesine sebep olan koyun sürüsü onlar zaten. Facebook da prayfor ankara yazarlar sonra ha babam al çekirdek chips otur survivor izle nasıl olsa bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundalar. Zaten beyin olsa sokağa dökülür bu halk birlik olur o adiyi ordan indirirler.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Ülkenin bu duruma gelmesine sebep olan koyun sürüsü onlar zaten. Facebook da prayfor ankara yazarlar sonra ha babam al çekirdek chips otur survivor izle nasıl olsa bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundalar. Zaten beyin olsa sokağa dökülür bu halk birlik olur o adiyi ordan indirirler.

Suriyede aynı düşünce yapısıyla insanlar sokaklara döküldü sonuç ortada

Suriyede aynı düşünce yapısıyla insanlar sokaklara döküldü sonuç ortada
Iyi sen böyle yaşamaya devam et yarın birgun yakınına veya bir arkadaşına birşey oldumu anlarsın. Bakalım o zaman bir yandan osurup bir yandan survivor izleyebiliyormusun.

Allahım sabır ver kime neye dert yanacağıma şaşırdım, bunaldım.

Iyi sen böyle yaşamaya devam et yarın birgun yakınına veya bir arkadaşına birşey oldumu anlarsın. Bakalım o zaman bir yandan osurup bir yandan survivor izleyebiliyormusun.

Fransada yaşayıp bunları söylemekte iyi kafa

Havuz medyasına göre bu patlamalar sayesinde akp'ye desteğimiz artıyormuş.. artık cihan haber ajansı da yok.. başkanlık seçimi yapıp %80 almalarının önünde pek engel kalmadı..

Bunun gidişi istesek de istemesek de doğu ve batı illerinin aynı anda sokağa dökülmesi ile olacak.. başka türlü kurtuluşu yok bu ülkenin..

Dertleri hala başkanlık ve yeni anayasa. kına yaksınlar.

Geri
Üst Alt