Ankaragücü Maçı 11'miz Belli Oldu!

zuahahah öyle bişey yapsa keşke. Bence bariz takmadıklarını düşündüğü için böyle bir harekette bulunmuş. Hoca oyuncuları kazanmaya çabalayan biri her zaman. Bunlar tahmin ettiğimizinde ötesinde gavat olabilirler diye düşünüyorum.

Zaten öle geçen hafta maç sonu belli etmişti aslında. Kendi kafana göre oynayamazsın diyerek.

Işte bu.

Uyuz heriflerin hepsine tekmüğü basmış hoca. Çok iyi yapmış.

sent via GSC

Oyun bilgisi arasinda ucurum var evet ama bu Feghouli'nin gecen sezon bok gibi oynadigi gercegini degistirmez. Sahada isim oynamiyor. Hazirlik maclarinda da rezaletti. Hoca'nin yaptigi bu dogru hareketi tebrik edecegine gelmissin burada yok soyle boyle olsaydi diyorsun. Feghouli ve diger 2 oyuncudan memnunsun galiba?
Yaptığı haraket bana göre doğru değil niye tebrik edeyim. Herkesin görüşü farklı.

Yönetime, 'Aksiyon almalıyız' diye verdiği verdiği mesajın devamı niteliğinde bir kadro tercihinde bulunmuş hocamız, iyi de yapmış. Yılların birikimi söz konusu, öyle Hamza gevşeğiyle çalışmaya benzemez, Terim' le çalışmak...

güzel yorumlar dönüyor fakat olası bi puan kaybında bu 3lü kesilirmi egoist yorumlarını görur gıbıyım
manevi evladın eren vs

güzel yorumlar dönüyor fakat olası bi puan kaybında bu 3lü kesilirmi egoist yorumlarını görur gıbıyım
manevi evladın eren vs

Olumsuz bir sonuc olursa o yorumlari yapacaklara karsi seninle omuz omuza carpismaktan onur duyarim reyis. Hörmetler.

Bu 3luden memnunsun ozaman

Saygi duyarim
Öyle birşey demedim, kendince uydurma, mesajlarımı bir kez daha oku. Cümleye istediğimiz seviyelerden uzak olabilirler diye başlıyorum. Biraz okumaya özen gösterelim. Heyecan yapmayın hemen.

Belhanda konusunda geçen sene transfer edilmeden kötü oyuncu olduğunu yazdım bu foruma. Sen gördüğüm kadarıyla sürekli savunmuşun.

manevi evladın eren vs
maç öncesi olumlu konuşup maç sonrası ağız değiştirmez bence kimse ama şuan susan bazı kripto fatih terim düşmanları türeyebilir maç sonu

Feghouli yetersiz de Sinan çokmu yeterli sevgili Sinan. Bende bunu diyorum.

Su sekilde dusunelim . Feg oynuyordu ve kotu , sinana sans geldi ... o da degerlendiremezse elbette bu kez de sinan yerine yeniden feg oynar

Yani feg yetersiz ve sinan kenarda iken , sinan hic sans bulamayacaksa adaletsiz olmaz mi

De3lmNXW4AAPdHQ.jpg
Şu lavuktan ss atmayınız lütfen

Öyle birşey demedim, kendince uydurma, mesajlarımı bir kez daha oku. Cümleye istediğimiz seviyelerden uzak olabilirler diye başlıyorum. Biraz okumaya özen gösterelim. Heyecan yapmayın hemen.

Belhanda konusunda geçen sene transfer edilmeden kötü oyuncu olduğunu yazdım bu foruma. Sen gördüğüm kadarıyla sürekli savunmuşun.
Gecen sezon iyi oynadigi maclar oldu ve sampiyonlukta katkisi oldu evet ama hazirlik kampinda ve kupada berbat oynayan adami savunacak degilim

Sadece Belhanda degil, Fernando da berbat, Gomis, Feghouli

Geri
Üst Alt