Ankaragücü Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Mert Aydinli

Taçsız Kral
Elqkk9bWkAAAyjR

Yedeklerimiz: Fatih, Şener, Donk, Oğulcan, Kerem, Emre Akbaba, Emre Taşdemir, Arda, Jesse, Feghouli

Terim Ali yavuzdan umudunu kesmis olmali ki, Sekidika yi aldi Kadro
Ed coronasi var ya

Orta sahaya bak kimlere kaldik yazik. Boyle bir orta saha ile sampiyonluk mucadelesi veriyoruz Cengiz ve Albayrak sagolsun.

Belhanda mıymış covid o zaman yoksa başka bir problemi mi var

Guzel feg yedek, kötu ali yok. Acaba omu korona oldu

Kılınç'a sağ tarafta güvenmek büyük hata. Her hafta aynı şeyi söylüyorum ve sonuç vermeyeceğini biliyorum ama umudum Kılınç'ın solda, Babel'in sağda, Ömer'in de sol içte başlaması yönünde. Hoca her zamanki ezber dizilimiyle başlarsa yüksek ihtimal Diagne yine 45'te 2-3 kere anca topa dokunabilir. Babel ve Kılınç'ın düz ayakla oynadığı kanatlarda başlayıp ceza sahasını sağlı sollu ortalarla bombalamalıyız. Diagne-Falcao santraforlarından başka şekilde istikrarlı bir skor katkısı almamıza imkan yok bizim. Allah yardımcımız olsun.

Yenileceksek böyle yenilelim kadrosu. Güzel.

iyi 11 bence keske sekidikayi da görmüs olduk kadroda

Kılınç'a sağ tarafta güvenmek büyük hata. Her hafta aynı şeyi söylüyorum ve sonuç vermeyeceğini biliyorum ama umudum Kılınç'ın solda, Babel'in sağda, Ömer'in de sol içte başlaması yönünde. Hoca her zamanki ezber dizilimiyle başlarsa yüksek ihtimal Diagne yine 45'te 2-3 kere anca topa dokunabilir. Babel ve Kılınç'ın düz ayakla oynadığı kanatlarda başlayıp ceza sahasını sağlı sollu ortalarla bombalamalıyız. Diagne-Falcao santraforlarından başka şekilde istikrarlı bir skor katkısı almamıza imkan yok bizim. Allah yardımcımız olsun.

Futboldan anlayan adam nasıl belli ediyor kendini..

Geri
Üst Alt