Ankaraspor Süper Lig'den düşürüldü !

Cevap: Ankaraspor düşürüldü!

Ne alaka ?. Fisktür çekilmiş. O takımlar Bankasyada maç yapmıs. transfer bıle yapmadılar super lıge gore. Oyle sacmalık nerde gorulmus.

89 da ne olduysa burda da o olacak. Ankarayla oynayan takımlar o haftayı BAY gececek.

Otorite sen değilsin sonuçta.Fikrimi söyledim.Bence doğrusu ikisinden biri çıkmalıdır.89'daki kararlar şimdiki karar farklılık gösterebilir.Bakalım ne yapacaklar.Dediğim gibi yaparlar umarım.

3- MKE ANKARAGÜCÜ SPOR Kulübü hakkında; aynı ligde mücadele ettiği ANKARASPOR A.Ş. ile arasındaki ilişkinin sportif rekabeti engelleyici ve TFF Statüsü'nün 18. ve 76. Maddeleri ile Kulüp Tescil Talimatı'nın 17. Maddesine aykırı olmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle sevk yapılmış ise de; aynı ligde yer alan iki kulüp arasındaki ilişkinin sportif rekabeti engelleyici nitelikte olduğu durumlarda, ulusal kurallar ile uluslararası kural ve kabuller uyarınca bir kulübün bir alt lige düşürülmüş olması, norm ile amaçlanan sonuçların meydana gelmesi açısından yeterli bulunduğundan, konuyla ilgili uluslararası kural ve kabullerde belirlenmiş olan ölçütler dikkate alınarak takdiren ANKARASPOR A.Ş.'nin bir alt lige düşürülmesi yönünde karar verildiğinden, anılan kulüp hakkında CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA...

Zaten amaçları da bu değil miydi? Tam birleşme oldu istediklerini aldılar Ankaragücü'ne. Gerçekten bu oyunları bozmak isteseydi federasyon Ankaragücü'nü düşürürdü,Ankaraspor devam ederdi. Neyse yapacak bir şey yok.

Bu arada Galatasarayın gol sayısı 16 'dan 17'ye cıktı. hadi iyisiniz iyi. Rekorumuza 1 gol daha yaklaştınız boylece :)

Rekor 1962-63 sezonunda attığımız 105 gol ile bize ait zaten. Ayrıca bize +1 gol geliyorsa, size de havadan 3 puan +3 gol geliyor.

Alay mı ediyorsun arkadaşım? Fenerin Ankaraspor 'u deplasmanda yeneceğinin bir garantisi var mıydı? Şimdi var.

iyi de senın de Samıyende yenecegının garantısı mı vardı? 3 gol 3 puanın cepte.

Herkes için gecerli bır durum bu. Belki biz 5-0 yenecektik ne bılıyosun? Bu iş oyle hesap edılmez.

Alakasız olabilir ama o maçta Kewell ve Nonda 1er gol Aydın ve Ardada birer asist yapmıştı

Şimdi Kewel ve Nondanın attıgı golle Arda ve Aydının yaptıgı asist geçersiz mi sayılacak istatistiklerde?

fener tam sıkıştığı düşüş yaşayacağı 14. hafta da bedavadan dinlenecek !! ve 3 pan +3 gol alacak şu işe bak...

bu adamların her zaman balı var walla.

Arkadaslar 21.Hafta GS-Ankaraspor maci var + 22Hafta 8JK derbi yani 1hafta dinlenmis olacagiz Yani +18 film koyma vakti geldi =)

Senaryolara bak Ankaraspor feneri yenecek bizde şampiyon olacağız. Şuandaki takımımız zaten açık ara ligi götürecek güçte, isterlerse diğer takımlara fazladan 3 puan daha eklesinler. Ankaraspor ligin kaderini belirleyecek takım oldu birden.

iyi de senın de Samıyende yenecegının garantısı mı vardı? 3 gol 3 puanın cepte.

Herkes için gecerli bır durum bu. Belki biz 5-0 yenecektik ne bılıyosun? Bu iş oyle hesap edılmez.

Mantığa davet ediyorum. Şu yazdığın saçmalığa bak.

Ankaraspor küme düşmese bizim 2 maçtan en az 3 puan garantiydi. Çünkü biz maç yapıp kazandık. Fener belki deplasmanda yenilecekti diyorum. Anlayabildin mi?

Alakasız olabilir ama o maçta Kewell ve Nonda 1er gol Aydın ve Ardada birer asist yapmıştı

Şimdi Kewel ve Nondanın attıgı golle Arda ve Aydının yaptıgı asist geçersiz mi sayılacak istatistiklerde?

Öyle saçma şey olmaz atılan atılmıştır ligin içine edildi :evilsmile:

Arkadaslar 21.Hafta GS-Ankaraspor maci var + 22Hafta 8JK derbi yani 1hafta dinlenmis olacagiz Yani +18 film koyma vakti geldi =)

Fener'inde bjk maçı öncesi Ankaraspor maçı vardı, bu sene herkes dinlenip koyacak beşiktaşa...hahahaha:D:D

Bu arada bu karar CAS'tan döner ve Ankaraspor en az 50-100Milyon Euro arası tazminat alır seneyede şampiyon olur...Benden söylemesi...

Çünki alınan karar çok ama çok saçma, Ankaraspor lige hile karıştırmadı, karıştırdıysa daha saçma bir ilişki olan Gençler-hacettepe ye neden göz yumuldu? Bir çok örnek var daha...

Senaryolara bak Ankaraspor feneri yenecek bizde şampiyon olacağız. Şuandaki takımımız zaten açık ara ligi götürecek güçte, isterlerse diğer takımlara fazladan 3 puan daha eklesinler. Ankaraspor ligin kaderini belirleyecek takım oldu birden.

Bravo Anıl.

Anlamıyorum, federasyonun ne yapması gerekıyordu?

Usülsüzlüğe göz mü yummalıydı?

Her durumda,bütün ihtimaller dahilinde ligimiz kirlendi artık ama bu karar döner diye ümit ediyorum..eğer kalkmazsa bu karar bunun arkasından zor kalkar federasyon,gökçek uğraşır fifaya taşır eğer federasyonun aksi karar verirse o zaman tam kaos çıkar..

Açık ara önde götürecek güçte diye birşey yok. Fener oynamadan Galatasaray oynayarak 3 puan aldı Ankara deplasmanından.

Mantığa davet ediyorum. Şu yazdığın saçmalığa bak.

Ankaraspor küme düşmese bizim 2 maçtan en az 3 puan garantiydi. Çünkü biz maç yapıp kazandık. Fener belki deplasmanda yenilecekti diyorum. Anlayabildin mi?

ben de dıyorum ki belkide ikili avrajlar eşit olacak ve genel averaja bakılacak.

Ve belkide biz Ankarada Ankarayı 5-0 yenecektik. garantisi mi var. Ama şimdis adece 3-0 galip ilan edilecegız.

Ya bu yüzden şampiyonlukl gıderse dıye yakınmak sacmalık. yani bunların hepsi teori.

Adnan baskan varken kimse bizim 3 puanimizi calamazzz.

Bizim puan mı silinecek yoksa +1 averaj mı gelecek bu önemli.Puan silme durumunda biz ya

stres yapıp Fener'in bay geçtiği hafta puan kaybedersek,ayrıca 14.haftaya kadar lider olmamız da bir nevi zora sokuluyor.Bence herkese 6 puan +6 averaj simdiden eklenerek yola devam edilmeli.Yoksa Ankaraspor ile oynayan takımlara da ceza verilmis olacak.

Geri
Üst Alt