Erdem Erkan
Parçalı Üye
- 8 Haziran 2009
- 4.231
- 1
- 1.308
Cevap: Ankaraspor düşürüldü!
Ne olacaksa olsun, bitsin bu iş kesin olarak. En kısa sürede.
Ne olacaksa olsun, bitsin bu iş kesin olarak. En kısa sürede.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derdim ne yapılması gerektiği değil. Derdim bizim kazandığımız Ankara deplasmanını anlatamak. Sen de anlayamadın dediğimi,kusura bakma.
Edit: Üstteki mesajımı bir daha oku.
Anladım demek istenilenleri. Yani biz zaten maç yapıp kazandığımız için 3 puanımız var. 5 hafta boyunca Ankarasporla oynayan takımlar maçlardan aldıkları sonuçlara göre puanları duracak diğer takımlar ise hiçbirşey almayacak. Yani Ankaraporla oynayan ilk 5 takım 33 maçla bitirecek ligi diğerleri 32 maçla bitirecek ve ekstradan puan eklenmeyecek o takımlara. Buna diğerleri kesinlikle itiraz eder, hem o zamanda Ankaraspor hükmen yenik sayılmamış olur.
Siyasi görüşüm için savunmam ama MELİH GÖKÇEK haklıdır. Hacettepe düşünce 26 futbolcu nasıl geçti gençlere, geçen sene Özgener'in takımı nasıl sakaryanın düşmesine sebeb oldu! Ayrıca Ankaragücü- Ankaraspor arasındaki ilişkide eğer Ankaragücü yönetimine yeni giren 15 kişi istifa etseydi bu karar alınmayacaktı. Mahmut Özgener sidik yarışına girdi hem bizi hem kendini rezil edecek. Belkide bu sezon rekorlar kıracaz ama ligi tescil ettirmeyecekler...Sen Ankaraspor'a giden faksı gördünmü?
Diyorki ; ""Transferin son gününde 3 önemli oyuncunuzu nasıl veriyorsunuz""
Hukukta önemli diye bir tabir yoktur. Bunu yazıp altına imza atan avukat Türkiyeyide kendinide rezil etmiştir.
amma saçmalamışsın heehiç aklın alıyomu biri 33 biri32 maç yapacak
arkadaşın dediğini istesen anlardın ama uzatıyosun adam diyorki niye enayi gibi koşturdu bizim futbolcular diyo adamlar niye beleşten puan alıyolar diyoanlasana
Önce doğru konuş! o yazılanlara cevap vermeye çalışıyoruz burda, işte bizimkiler koşturdu diğerleri bedavadan 3 puan alacak diyorsunuz. Sizin bu söylediğinize göre ortaya çıkan tablo bu olacak 33 maçlı 5 takım diğerleri 32'de kalacak. Ben mantıklı olanı söylüyorum ama anlaşılmak istenmiyor. Küçük hesaplara takılmayın diyorum. Ya şampiyonluk kaçarsa deniyor. Zaten Ankaraspor yüzünden şampiyonluktan oluyorsak, olmayalım daha iyi.
O avatarının olmasında Denizlispor 'un önemli bir yeri vardır. Denizlispor şampiyonluğumuzda katkıda bulunuyorsa olmasaydık daha iyiydi o zaman, tıpkı senin dediğin gibi(!).
Yanlış şeylerin peşindesiniz.
Umarim puanimiz silinmez, sacma olur. Alt ligden gecen senenin finalistiyle Ankaraspor yer degistirilebilirmi acaba?
Önce doğru konuş! o yazılanlara cevap vermeye çalışıyoruz burda, işte bizimkiler koşturdu diğerleri bedavadan 3 puan alacak diyorsunuz. Sizin bu söylediğinize göre ortaya çıkan tablo bu olacak 33 maçlı 5 takım diğerleri 32'de kalacak. Ben mantıklı olanı söylüyorum ama anlaşılmak istenmiyor. Küçük hesaplara takılmayın diyorum. Ya şampiyonluk kaçarsa deniyor. Zaten Ankaraspor yüzünden şampiyonluktan oluyorsak, olmayalım daha iyi.
olamaz.
karsiyaka kadrosunu bank asyaya gore yapti.
ankara li oyuncular ikinci ligde oynamak isterlermi ki.
ankara td si jurgen rober ikinci ligde gorev alamaz mecburen kovuluyor.
olamaz.
karsiyaka kadrosunu bank asyaya gore yapti.
ankara li oyuncular ikinci ligde oynamak isterlermi ki.
ankara td si jurgen rober ikinci ligde gorev alamaz mecburen kovuluyor.
Melih Gökçek niye bu haltı zamanında yemiyor? Oğlu Ankaragücü 'nün başında, kendi Ankaraspor 'un başında.
Ayrıca Ankaraspor, Ankaragücü, Gökçek Ailesi gram umrumda değil. Galatasaray umrumda benim.
Ankaraspor ile yapan takımlar 3-0 hükmen galip gelmesin, o haftayı bay geçsinler ve puan almasınlar bakalım ne oluyor?
O avatarının olmasında Denizlispor 'un önemli bir yeri vardır. Denizlispor şampiyonluğumuzda katkıda bulunuyorsa olmasaydık daha iyiydi o zaman, tıpkı senin dediğin gibi(!).
Yanlış şeylerin peşindesiniz.