Ankaraspor Süper Lig'den düşürüldü !

Cevap: Ankaraspor düşürüldü!

Benim anlamadığım olay yok ankaragücü köklüymüşte bilmemneymiş bence ankaraspor ankaragücünden daha iyiydi bu işten karlı çıkan ankaragücü beleşten oyuncu aldılar 2 sini de düşürmeleri lazımdı

Melih Gokcek bencede hakli, alinan kararin dogrulugu tartisilir o ayri ama eger bir kural uygulaniyorsa tum takimlara esit mesafede olunmali. Ankaraspor FIFA'ya gidecektir, bu is burada bitmez kanimca.

Melih Gökçek niye bu haltı zamanında yemiyor? Oğlu Ankaragücü 'nün başında, kendi Ankaraspor 'un başında.

Ayrıca Ankaraspor, Ankaragücü, Gökçek Ailesi gram umrumda değil. Galatasaray umrumda benim.

Ankaraspor ile yapan takımlar 3-0 hükmen galip gelmesin, o haftayı bay geçsinler ve puan almasınlar bakalım ne oluyor?

Renktaş oğlu istediği yerde babası istediği yerde olur. Kimsenin kişilik haklarını elinden alamazsın. İlhan Cavcav nasıl aynı anda 2 klübe başkanlık yaptı. Mahmut Özgener nasıl hem altaya hem tff'e başkanlık yapıyor? Özgener'in babasının kayseriyle ne ilişkileri var?

Bugun Adnan Polat'ın babası Tsl'de bir klübe başkan olsa GALATASARAY kümemi düşürülecek?

iyi oldu, üçkağıtla kulüp birleştirmeye çalışırsa böyle olur.

Benim anlamadigim, neden Ankaragücü düsürülmedi ligden? Ayni geminin mallari degilmi bunlar? Ayni sucu islemediler mi? Haksiz rekabet olmadi mi? Haksiz sekilde güclenmediler mi?

Neden Ankaraspor düsürüldü de Ankaragücü düsürülmedi? Bi isi yapiyorsan dogru dürüst yapacaksin..Ankaragücü Baskanina ceza veriyorsan, takimini da düsüreceksin..Ben böyle yarim yamalak bi is görmedim..

Kusura bakmada o tarz olaylar 50 senede bir olur. Denizlispor örneğini bekliyordum açıkçası bir savunma şekli olarak. O sezon fener derbisi kazanmadık buda bir gerçek. Yine o hallere düşeceğimizi sanmıyorum. Tekrar söylüyorum zaten bunlar küçük hesaplar Galatasaray'a yakışmaz böyle konular. Ancak antuda falan tartışılır, ligtv'nin ofsayt çizgisine bilmem kaç derece eğri diyen adamlara göre bir konu. Sonuç olarak bekleyelim görelim ben takımıma güvendiğim için ne bir anadolu takımının sürpriz puanına ihtiyacımız var, nede diğer takımların oynamadan 3 puan alması bize etki eder. 34. hafta hortlatırız gerekirse bu konuyu tabi o zamana kadar bikaç hafta önceden de şampiyonluğu ilan etmiş oluruz.

Anıl, Şampiyonluk Anadolu 'dan geçer diye bir laf vardır. Artık sana birşey demiyorum kardeşim. Bir bir maç kazanarak şampiyon olunuyor. Sana iyi akşam, hayırlı kandiller.

Renktaş oğlu istediği yerde babası istediği yerde olur. Kimsenin kişilik haklarını elinden alamazsın. İlhan Cavcav nasıl aynı anda 2 klübe başkanlık yaptı. Mahmut Özgener nasıl hem altaya hem tff'e başkanlık yapıyor? Özgener'in babasının kayseriyle ne ilişkileri var?

Bugun Adnan Polat'ın babası Tsl'de bir klübe başkan olsa GALATASARAY kümemi düşürülecek?

Doğrudur, Ankaragücü 'nü düşürecektin asıl, onlar istiyor madem bu işi, onlar çeksin cezasını. Ama kimse bana hakkımızın yenmediğini söylemesin.

TSL'nin içine ettiler... simdi lig nolucak ?

Doğrudur, Ankaragücü 'nü düşürecektin asıl, onlar istiyor madem bu işi, onlar çeksin cezasını. Ama kimse bana hakkımızın yenmediğini söylemesin.

yendi zaten olan emeğe oldu. Futbolcular boşa koştu...Birde psikolojik olarak maçımız eksik sayılırsa etkilenmemek işten bile değil.

bir tane izmir takımı çıksa yerine ne güzel olurdu

hakketten düştü ama ne olacağına dair bir şeyler varmı açıklanan ?

Olaya yanlış mantıkla bakıyorsunuz bence, olay babasının oğlunun ötesinde. Şimdi Galatasaray yöneticileri ve Bursa yöneticileri biraraya gelse takımlar birleşecek tipi sözler edilse, sonra Haldun Üstünel Bursaya başkan olsa şaibenin babası olur mu olmaz mı? Budur olay, başka yerlere getirmeyelim.

Birisi geri adım atar iş tatlıya bağlanır yada Tff rezil olur, en az 50M euroda tazminat ödeyip kara bir leke olarak üstüne yapışır. Hepsini geçtim biz bu sene rekorlar kırarsak ve lig tescil edilmezse ki Ankaraspor kazanırsa(-ki Cas'ta kazanacak) ligi çok rahat tescil ettirmeyip itiraz edebilir. Bu sene sonu düşen çıkan olmaz aynı yılı baştan oynarız....Yol yakınken dönülmesi gerek.

Olaya yanlış mantıkla bakıyorsunuz bence, olay babasının oğlunun ötesinde. Şimdi Galatasaray yöneticileri ve Bursa yöneticileri biraraya gelse takımlar birleşecek tipi sözler edilse, sonra Haldun Üstünel Bursaya başkan olsa şaibenin babası olur mu olmaz mı? Budur olay, başka yerlere getirmeyelim.

Diyelim ki Adnan Polat'ın babası K.paşa'ya başkan oldu üstüne her zaman normal olarak yaptığımız şekilde bizim gelecek vaad eden gençlerden 3-5ini K.Paşaya verdik, daha sonrasına ihtimal hikayesi yazmama gerek varmı? Ayrıca Gökçeğin oğlu Ankaragücü başkanlığından istifa etti 1 hafta oluyor. Ama federasyon diyorki seninle beraber seçilen 15 kişide istifa etsin. Bunu Ankaragücüne diyor ama Ankaraspor'u düşürüyor. Bence azcık incele renktaş. Alınan kararlar hukuk dışı,keyfi! Talimatlara uydurabilecek tutar yanları yok. Federasyonun antetli kağıdına yazı yapıp altına imza atan akıl yoksunu avukatlar hukuktan bir haber terimler kullanıyorlar.

Hukuk önünde herkes eşitken önemli oyuncu ne demek onu anlatsınlar önce...

Şu Melih Gökçek kadar antipatik, nefret edilecek bir insan daha var mıdır acaba ülkede? Ankara'nın içine etti yetmedi, futbolun da içine etti. Düşünce fakiri insanlar madem birleşecektiniz lig başlamadan niye beceremediniz? Bundan sonra ne olursa olsun her kulüp bu durumu kendi çıkarlarına alet edecektir. Kısacası herkes şaibeden, haksızlıktan bahsedecek. Bu sene bu ligin sonu zor gelir.

Valla benim şahsi kanaatim İBB'yi de düşürsünler. Gitsinler asıl yapmaları gereken işleri yapsınlar. Bunların ihmalleri yüzünden insanlar ölüyor, rant ve mevkii sevdaları yüzünden ülkenin içine ediliyor

Şu Melih Gökçek kadar antipatik, nefret edilecek bir insan daha var mıdır acaba ülkede? Ankara'nın içine etti yetmedi, futbolun da içine etti. Düşünce fakiri insanlar madem birleşecektiniz lig başlamadan niye beceremediniz? Bundan sonra ne olursa olsun her kulüp bu durumu kendi çıkarlarına alet edecektir. Kısacası herkes şaibeden, haksızlıktan bahsedecek. Bu sene bu ligin sonu zor gelir.

Valla benim şahsi kanaatim İBB'yi de düşürsünler. Gitsinler asıl yapmaları gereken işleri yapsınlar. Bunların ihmalleri yüzünden insanlar ölüyor, rant ve mevkii sevdaları yüzünden ülkenin içine ediliyor

Renktaş git siyaseti başka yerde yap milleti polemiğe sokma burası Galatasaray forumu, futbol forumu...Konuda Ankaraspor'un ligden düşürülmesi. Her Galatasaray taraftarı seninle aynı görüşü paylaşmayabilir bu yüzden insanlar mesajlarına değişik tepki verip ceza alabilir...Buna sebebiyet vermeyecek mesajlar yazmanı öneririm. Ayrıca adam o kadar kötü olsa millet salak değilya 20.yılını yaşatsın..

Çok kötü oldu. Rakiplerimiz puan kaybedebilecekleri 2 maçtan 6 puan +6 averaj ile çıkacaklar.

Şu ana kadar Ankara'nın puan aldığı takımlara 3 puan verilecek yani. En doğrusu bu olur herhalde. O zaman bizim maçta 3-0 kabul edilir.

Hayır. Senin maçın 2-0 bitti. Ankara 'nın puan aldığı takımlar büyük zararda.

valla antalya boşuna ağlamasın kaybettikleri maçın puanını istemesinler :D

Geri
Üst Alt