Ankaraspor Süper Lig'den düşürüldü !

Cevap: Ankaraspor düşürüldü yeni lider fenerbahçe

walla ben bu akşam böyle bir başlıkla konu açmıştım millet galeyana kapıldı ne oluyor diye konu hemen kaldırıldı :D

seninkide kalkar muhtemelen yada başlık düzenlenir :))

puan silerlerde birşey değişmez fener bir süreliğine maç fazlasıyla hayali bir sevinç yaşar

lideriz diye kendini kandırır sevindirik olur.

Türkçe'de "w" gibi bir harf var mı?

Cevap: Ankaraspor Süper Lig'den düşürüldü !

Ankaraspor'daki kaliteli oyunculara yazık.

Jürgen Röber gibi bir teknik adama çok yazık.

Cevap: Ankaraspor düşürüldü!

Hayır. Senin maçın 2-0 bitti. Ankara 'nın puan aldığı takımlar büyük zararda.

Yemin ediyorum hayatımda hiç bu kadar sinirlenmedim.O kadar emek veriyorsun maçı kazanıyorsun,bir sene önce belli olan bişey için puanın siliniyor.Bu işin takipçisi olmak zorundayız.3 sene Şampiyon olacağım sözlerinin neye dayalı olduğu bir bir çıkıyor ortaya.

Yemin ediyorum hayatımda hiç bu kadar sinirlenmedim.O kadar emek veriyorsun maçı kazanıyorsun,bir sene önce belli olan bişey için puanın siliniyor.Bu işin takipçisi olmak zorundayız.3 sene Şampiyon olacağım sözlerinin neye dayalı olduğu bir bir çıkıyor ortaya.

Puan silinme olayı yok herkese 3 puan eklenecektir.

bu sene izmirden bir takımı çıkartacak bunlar. Kararlılar

Puan silinme olayı yok herkese 3 puan eklenecektir.

Emin misin? Antalya Ankaraya yenildi de .

Yani yenilen takıma 3 puan mı verılecek?

Şimdi Ankarayla hiç oynamayan takımlara 3 puan verılmesi normal. (ligin basında olsaydık oyle olurdu) Çünkü hepsinin kazanma ıhtımali var. Ama zaten yenılen takıma 3 puan vermek yanlış olur. Boyle bır durumda dıger takımlar ıtıraz edecektır.

En hakkanıyetli olanı o maçları yok saymaktır. herkese 0 puan.

Yani dıger takımları Antalya'nın durumunda eşitlemek gerekir.

Emin misin? Antalya Ankaraya yenildi de .

Yani yenilen takıma 3 puan mı verılecek?

Şimdi Ankarayla hiç oynamayan takımlara 3 puan verılmesi normal. (ligin basında olsaydık oyle olurdu) Çünkü hepsinin kazanma ıhtımali var. Ama zaten yenılen takıma 3 puan vermek yanlış olur. Boyle bır durumda dıger takımlar ıtıraz edecektır.

En hakkanıyetli olanı o maçları yok saymaktır. herkese 0 puan.

Yani dıger takımları Antalya'nın durumunda eşitlemek gerekir.

İşte o zaman da kazanan takımlara yazık oluyor.

Aceto diyor ki hukuk geriye dogru islemez. Yani ilk 4 haftadaki skorlar gecerli olacak. Muhtemelen kume dusmemeye oynayacak olan Antalyaspor bundan en kotu etkilenen takim. Berabere kalip puan kaybeden Gaziantep ve Genclerbirligi de dezavantajli durumda. Bizim durumumuza gelince; diyelim sene sonunda Fenerbahce ile ayni puanda bitirdik. Ikili averajda esitlik soz konusu. Ama genel averajda Fenerbahce bizden +1 onde diyelim. Bu macin hesabini kim verecek o zaman. Gokceklerin batirmadigi bir futbol kalmisti.

yok alınan puanlar silinecekmiş.yani bızım 3 puan gitti.hertakım bir hafta bay olacak galıba bari beşiktasıda dusurselerıde bay olmasaydı zaten renksız gereksız bır takım:D

Aceto diyor ki hukuk geriye dogru islemez. Yani ilk 4 haftadaki skorlar gecerli olacak. Muhtemelen kume dusmemeye oynayacak olan Antalyaspor bundan en kotu etkilenen takim. Berabere kalip puan kaybeden Gaziantep ve Genclerbirligi de dezavantajli durumda. Bizim durumumuza gelince; diyelim sene sonunda Fenerbahce ile ayni puanda bitirdik. Ikili averajda esitlik soz konusu. Ama genel averajda Fenerbahce bizden +1 onde diyelim. Bu macin hesabini kim verecek o zaman. Gokceklerin batirmadigi bir futbol kalmisti.

Yukarı tükürsen sakal,aşağı tükürsen bıyık hesabı.Gerçekten büyük bir fiyasko.

Bu işin ligin ortasında yapılması illaki bazı aksaklıklara neden olacaktır.

Burda önemli olan şu. En hakkanıyetlı durum hangisidir?

Herkese +6 puan vermek mi? Hiçkimseye puan vermemek mi?

89'da Samsunspor kaza yapmıştı. O zaman her maç 3-0 hukmen maglup ilan edilmişti ama Samsun ligden düşmemişti. Çünkü orada istenilmeyen bır durum vardı.

Aslında en dogrusu Ankaraspor'a gerekli satış veya yönetim degısıklıgını yapma suresı verıp bu ligi 18 takımla oynatmaktır. Ama restleşme olduysa ve gerı dönüşü yoksa illa bır kısım kişi serzenişte bulunacaktır.

ne bu iş ya..Orda futbolcularımız gidicek emek vericek o kadar yorulacak 3 puanı alacak.Sonunda federasyon küme düşürüp puanımızı silicek.Hadi Ordan !! resmen haksızlık..puan silme felan O-LA-MAZ !

O güzel kadroya ve hocaya yazık oldu.

İ. Melih açısından da güzel oldu :)

Lİg ortasında küme düşürmek de ancak bizim uyduruk ligimizde olur. Bir takım usulsüzlük yapmışsa, basarsın -30 puanı hanesine, kendi otomatikman düşer zaten. Ne yiyosun milletin hakkını, Ankaraspor'un daha oynamadığı takımlara +6 puan vererek? Ne güzel memleket.

ne bu iş ya..Orda futbolcularımız gidicek emek vericek o kadar yorulacak 3 puanı alacak.Sonunda federasyon küme düşürüp puanımızı silicek.Hadi Ordan !! resmen haksızlık..puan silme felan O-LA-MAZ !

Hocam ne farkeder? Dıgerlerı de oynamadan +6 almayacak mı?

Yani böyle olunca hak yerını mı bulacak.

burada arkadaşlarımız biz bu maçı kazandık x şeklinde bir yaptırım olsun demiyor anladığım kadarıyla. dostlarım çalışan arkadaşlarım beni daha iyi anlayacaktır. aynı görev ve sicille çalıştığınız bir kişiyi düşünün o çalışmadan para kazanıyor siz ise bir çok fedakarlık yaparak para kazanıyorsunuz elbette ki diğer arkadaşınızın yerli yersiz çalışmasını istemezsiniz ama haksızlığa uğramış hissedersiniz kendinizi. buradaki arkadaşların dediği ise şu: haksızlığa uğradık. bu kadar basit. tabi ki bu olaylardan sonra ankaraspor un küme düşmesi haklı ve yerinde bir karar. bu bir serzeniştir. bir yaptırım olabileceğini de sanmıyorum. şahsi kanaatim fikstür düzenlemesi olması yönündedir. bu şekilde takımların oluşacak 1 hafta bay geçme durumunda elde edeceği haksız kazanç giderilebilir. bu ters bir etki de yaratabilir çünkü bir takım iyi gittiği sırada verilen bir hafta ara futbolcularının konsantrasyon eksikliğine sebep de olabilir. fikstürün yeniden düzenlenmesi oluşacak haksızlığın önüne bir nebze de olsun geçebilir.

ankaraspor-galatasaray maçı da benim gibi ankaralılara yaradı en azından 1 maç daha fazla gördük Galatasaray ımızı. ankaragücü de düşürülsün diyor mantığım ama kalbim kaldıramayabilir

Geri
Üst Alt