Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
walla ben bu akşam böyle bir başlıkla konu açmıştım millet galeyana kapıldı ne oluyor diye konu hemen kaldırıldı
seninkide kalkar muhtemelen yada başlık düzenlenir)
puan silerlerde birşey değişmez fener bir süreliğine maç fazlasıyla hayali bir sevinç yaşar
lideriz diye kendini kandırır sevindirik olur.
Hayır. Senin maçın 2-0 bitti. Ankara 'nın puan aldığı takımlar büyük zararda.
Yemin ediyorum hayatımda hiç bu kadar sinirlenmedim.O kadar emek veriyorsun maçı kazanıyorsun,bir sene önce belli olan bişey için puanın siliniyor.Bu işin takipçisi olmak zorundayız.3 sene Şampiyon olacağım sözlerinin neye dayalı olduğu bir bir çıkıyor ortaya.
Puan silinme olayı yok herkese 3 puan eklenecektir.
bu sene izmirden bir takımı çıkartacak bunlar. Kararlılar
Puan silinme olayı yok herkese 3 puan eklenecektir.
Emin misin? Antalya Ankaraya yenildi de .
Yani yenilen takıma 3 puan mı verılecek?
Şimdi Ankarayla hiç oynamayan takımlara 3 puan verılmesi normal. (ligin basında olsaydık oyle olurdu) Çünkü hepsinin kazanma ıhtımali var. Ama zaten yenılen takıma 3 puan vermek yanlış olur. Boyle bır durumda dıger takımlar ıtıraz edecektır.
En hakkanıyetli olanı o maçları yok saymaktır. herkese 0 puan.
Yani dıger takımları Antalya'nın durumunda eşitlemek gerekir.
Aceto diyor ki hukuk geriye dogru islemez. Yani ilk 4 haftadaki skorlar gecerli olacak. Muhtemelen kume dusmemeye oynayacak olan Antalyaspor bundan en kotu etkilenen takim. Berabere kalip puan kaybeden Gaziantep ve Genclerbirligi de dezavantajli durumda. Bizim durumumuza gelince; diyelim sene sonunda Fenerbahce ile ayni puanda bitirdik. Ikili averajda esitlik soz konusu. Ama genel averajda Fenerbahce bizden +1 onde diyelim. Bu macin hesabini kim verecek o zaman. Gokceklerin batirmadigi bir futbol kalmisti.
İşte o zaman da kazanan takımlara yazık oluyor.
ne bu iş ya..Orda futbolcularımız gidicek emek vericek o kadar yorulacak 3 puanı alacak.Sonunda federasyon küme düşürüp puanımızı silicek.Hadi Ordan !! resmen haksızlık..puan silme felan O-LA-MAZ !