- 5 Ağustos 2009
- 4.455
- 3.992
- 2.223
Cevap: Ankaraspor düşürüldü!
Renktaş yaşım 36, bugüne kadar yasal hakkım olmasına rağmen sadece ve sadece bir kez oy kullandım, herhangi bir siyasi düşüncem yok, yazdıklarımı da siyaset olsun diye yazmadım.
Burası elbetteki futbol forumu kimsenin birşey dediği yok. Ama bu durum, yeri geldiğinde konu ile ilgili hoşumuza gitmeyen durumları dile getirmemizi engellemez diye düşünüyorum. Eğer düşüncen buysa bende diyorum ki hukuki konuları da hukuk forumlarında dile getirelim.
Renktaş git siyaseti başka yerde yap milleti polemiğe sokma burası Galatasaray forumu, futbol forumu...Konuda Ankaraspor'un ligden düşürülmesi. Her Galatasaray taraftarı seninle aynı görüşü paylaşmayabilir bu yüzden insanlar mesajlarına değişik tepki verip ceza alabilir...Buna sebebiyet vermeyecek mesajlar yazmanı öneririm. Ayrıca adam o kadar kötü olsa millet salak değilya 20.yılını yaşatsın..
Renktaş yaşım 36, bugüne kadar yasal hakkım olmasına rağmen sadece ve sadece bir kez oy kullandım, herhangi bir siyasi düşüncem yok, yazdıklarımı da siyaset olsun diye yazmadım.
Burası elbetteki futbol forumu kimsenin birşey dediği yok. Ama bu durum, yeri geldiğinde konu ile ilgili hoşumuza gitmeyen durumları dile getirmemizi engellemez diye düşünüyorum. Eğer düşüncen buysa bende diyorum ki hukuki konuları da hukuk forumlarında dile getirelim.