Ankaraspor Süper Lig'den düşürüldü !

Cevap: Ankaraspor düşürüldü!

Renktaş git siyaseti başka yerde yap milleti polemiğe sokma burası Galatasaray forumu, futbol forumu...Konuda Ankaraspor'un ligden düşürülmesi. Her Galatasaray taraftarı seninle aynı görüşü paylaşmayabilir bu yüzden insanlar mesajlarına değişik tepki verip ceza alabilir...Buna sebebiyet vermeyecek mesajlar yazmanı öneririm. Ayrıca adam o kadar kötü olsa millet salak değilya 20.yılını yaşatsın..

Renktaş yaşım 36, bugüne kadar yasal hakkım olmasına rağmen sadece ve sadece bir kez oy kullandım, herhangi bir siyasi düşüncem yok, yazdıklarımı da siyaset olsun diye yazmadım.

Burası elbetteki futbol forumu kimsenin birşey dediği yok. Ama bu durum, yeri geldiğinde konu ile ilgili hoşumuza gitmeyen durumları dile getirmemizi engellemez diye düşünüyorum. Eğer düşüncen buysa bende diyorum ki hukuki konuları da hukuk forumlarında dile getirelim.

Renktaş yaşım 36, bugüne kadar yasal hakkım olmasına rağmen sadece ve sadece bir kez oy kullandım, herhangi bir siyasi düşüncem yok, yazdıklarımı da siyaset olsun diye yazmadım.

Burası elbetteki futbol forumu kimsenin birşey dediği yok. Ama bu durum, yeri geldiğinde konu ile ilgili hoşumuza gitmeyen durumları dile getirmemizi engellemez diye düşünüyorum. Eğer düşüncen buysa bende diyorum ki hukuki konuları da hukuk forumlarında dile getirelim.

Hukuk burada sporun içinde ama Ankarasporun ligden düşürülmesin Ankaranın belediyesinin kötü yönetilmesiyle alakası yok ki zaten ben Ankaralıda değilim Gökçeğe'de oy vermedim. Yalnız burda sizin gibi düşünmeyen çıkabilir,herneyse uzatmanın anlamı yok bjk maçı olunca tahriğe gelcek elemanlar maç başında:D

Cevap: Ankaraspor Süper Lig'den düşürüldü !

bahsettimiz mi bilmiyorum ama heralde bizim ve puan alan tüm takımların puanı silinecekmiş. Buda bizim iki averajımıza mal oluyor ve boşu boşuna yaptığımız bir ankara deplasmanı. sorarlar adama şimdiye kadar nerdeydiniz federasyon bozuntuları 5 hafta geçmiş ligde herşey olupta bitmiş işin kaymağın ankaragücüde yemiş, şimdi tutup ankarasporu düşür adamlar hem mağdur hemde ligden düşürüldü iyimi yazıktır gerçekten, asıl düşmesi gereken Ankaragücü'dür bence.

Ayrıca eğer ordaki oyuncular bedava transfer olacaksa bizde bi ilgilensek bi kaç oyuncuyla fena olmaz heralde :D

Hukuk burada sporun içinde ama Ankarasporun ligden düşürülmesin Ankaranın belediyesinin kötü yönetilmesiyle alakası yok ki zaten ben Ankaralıda değilim Gökçeğe'de oy vermedim. Yalnız burda sizin gibi düşünmeyen çıkabilir,herneyse uzatmanın anlamı yok bjk maçı olunca tahriğe gelcek elemanlar maç başında:D

Herneyse dediğin gibi uzatmanın anlamı yok. Biz işimize bakalım. Umarım bu işten kulüp olarak biz zararlı çıkmayız.

Iyi de bu Melih Gokcek hazretlerinin isine gelir. Kendisinin amaci taraftari olmayan ve kendisine para kazandirmayan Ankaraspor'dan kurtulup; taraftari olan Ankaragucu'ne sahip olmakti. Ankaraspor kumeden dusurulunce amacina ulasmis oldu. Federasyonun Ankaragucu'nu de dusurmesi gerekir. Ayrica yazik o Ankaraspor'daki futbolculara. Hepsine ozel transfer izni verilmesi gerekir. Bir futbol kalmisti el atmadigi, onu da halletti. Bu adama oy veriyorlar bir de, helal olsun.

Iyi de bu Melih Gokcek hazretlerinin isine gelir. Kendisinin amaci taraftari olmayan ve kendisine para kazandirmayan Ankaraspor'dan kurtulup; taraftari olan Ankaragucu'ne sahip olmakti. Ankaraspor kumeden dusurulunce amacina ulasmis oldu. Federasyonun Ankaragucu'nu de dusurmesi gerekir. Ayrica yazik o Ankaraspor'daki futbolculara. Hepsine ozel transfer izni verilmesi gerekir. Bir futbol kalmisti el atmadigi, onu da halletti. Bu adama oy veriyorlar bir de, helal olsun.

Renktaş Melih Gökçek'e oy verme konusunu burada gündeme getirmeyelim istersen, bu konuda Ertuğrul kardeşimle bir iki satır önce küçük bir diyaloğumuz oldu ve haklıydı. Ne olur ne olmaz:)

Diyelim ki Adnan Polat'ın babası K.paşa'ya başkan oldu üstüne her zaman normal olarak yaptığımız şekilde bizim gelecek vaad eden gençlerden 3-5ini K.Paşaya verdik, daha sonrasına ihtimal hikayesi yazmama gerek varmı? Ayrıca Gökçeğin oğlu Ankaragücü başkanlığından istifa etti 1 hafta oluyor. Ama federasyon diyorki seninle beraber seçilen 15 kişide istifa etsin. Bunu Ankaragücüne diyor ama Ankaraspor'u düşürüyor. Bence azcık incele renktaş. Alınan kararlar hukuk dışı,keyfi! Talimatlara uydurabilecek tutar yanları yok. Federasyonun antetli kağıdına yazı yapıp altına imza atan akıl yoksunu avukatlar hukuktan bir haber terimler kullanıyorlar.

Hukuk önünde herkes eşitken önemli oyuncu ne demek onu anlatsınlar önce...

İfadelere takılı kalmadan diyebilirimki olay hukuka sığacak şekilde gerçekleşmedi. Yani kağıt üzerinde uydurdun diye bunun hukuken kabul edilebilir olması söz konusu değil, yorumlar da yapılacaktır kurullarda, buna göre karara bağlanacaktır. Sen hala ısrarla yok Adnan Polat yok babası diyorsun, benim öne sürdüğüm mantıkla hiçbir ilgisi yok dediğinin, ha federasyon yanlış işlem tesis eder bunu tartışırız ama benim noktam o değil.

Şimdi Ankaragücü ile oynayan takımların 3 puanı silinecek mi yoksa herkese 3 puan mı verilecek? Yada bir başka deyişle Ankaraspor'a yenilen Antalya'nın hesabını kim verecek.

Ankaraspor düşürüldü yeni lider Fenerbahçe mi?

Şimdi ne olacak

Ankaraspor öncelikle Tahkim Kurulu’na itirazda bulunacak.

Burada iki yol var;

Birincisi Tahkim Kurulu kararı onaylarsa Ankaraspor’un ligden düşürülmesi kesinleşecek ve geriye dönüş yolu kapanacak.. Bu durumda Süper Lig bu sezon 17 takımla oynanırken, Başkent ekibinin ligde ilk 4 haftada oynadığı maçların sonuçları tescil edilecek ve geriye kalan haftalarda ise oynayacağı ekiplerin hanesine 3-0’lık hükmen galibiyetle 3’er puan yazılacak.

Ancak burada bir iddia daha var: Onda da Ankaraspor’un şu ana kadar ligde oynadığı maçlar silinecek ve bundan sonra karşılaşacağı rakiplerinin hanesine puan yazılmayacak. Bu durumda Süper Lig’de puan durumu yeni baştan oluşturulacak ve Galatasaray’ın Ankaraspor ile oynayıp kazandığı maçın sonucu geçerliliğini yitireceği için Fenerbahçe maç fazlasıyla liderliğe yükselecek. Ancak bu durumun kesinleşmesi için Futbol Federasyonu’nun kararı olması gerekiyor.

Bu arada gelecek sezon Bank Asya 1. Lig'den, Turkcell Süper Lig'e 3 yerine 4 takım yükselecek.

FUTBOLCULARA EK SÜRE VERİLMESİ GÜNDEMDE

Ankaraspor'un Tahkim, FİFA, CAS ve şirket olması nedeniyle ticari dava açması beklenirken, teknik adam, futbolcular ve daha önce yapılan maçların durumları da kafalarda soru işareti bıraktı. Futbol Federasyonu'nun futbolcuların durumu ile ilgili bir toplantı yaparak karar vermesi bekleniyor. Federasyon'un bayram sonrası toplanacağı belirtiliyor.

Futbolcuların bir anda bir sezon oynamama sorunu ile karşı karşıya kaldığı bu karar sonrasında federasyonun futbolculara transfer için ek süre verebileceği gelen söylentiler arasında. Federasyon'un bu futbolcular için 15 günlük bir transfer süresi vereceği belirtiliyor. Diğer bir sıkıntıda Ankaraspor Teknik Direktörü Jurgen Röber'in durumu. Bilindiği gibi yabancı teknik direktörler 1. Lig' de görev alamıyorlar. Bu durumda teknik dirktör için de tazminat yolu açılıyor. Federasyonu bekleyen bir diğer sorun da Ankaraspor'un bugüne kadar yaptığı maçlar. Federasyon eğer bu günden sonraki maçları hükmen yenilgiye bağlarsa, daha önce yapılan maçlarda Ankaraspor'un rakiplerinin itiraz etme hakkı doğacak.

Kaynak: Zürriyet

Cevap: Ankaraspor düşürüldü yeni lider fenerbahçe

Böyle olmayacağını sanıyorum. Bundan sonraki oynayacağı takımları 3-0 galip ilan ederler.

Bunun kaynagını merak ettim bilgilendirirmisin lütfen..

Puan sileceklerini zannetmem,o zaman kaos yaşanır çünkü.

Tabi Ankaraspor tahkime gidecek ama muhtemelen Ankaraspor normal fikstüründe oynayacağı maçlarda,o hafta oynadığı takımın 3-0 hükmen galip ilan edilip puan hanesine +3 yazılması normal olur.Çünkü ligde tam 5 hafta geçti ve bu takım 4 takımla maç yapıp 3'ünün puanını çaldı,onlara haksızlık olur.

Galatasaray 'ın hakkı yenmedi diyenler 2 defa okusun. Ter döküp kazandığın maçı silerler böyle.

walla ben bu akşam böyle bir başlıkla konu açmıştım millet galeyana kapıldı ne oluyor diye konu hemen kaldırıldı :D

seninkide kalkar muhtemelen yada başlık düzenlenir :))

puan silerlerde birşey değişmez fener bir süreliğine maç fazlasıyla hayali bir sevinç yaşar

lideriz diye kendini kandırır sevindirik olur.

Tüm takımlar hükmen galip sayılır,yoksa Ankaraspor'un oynadığı takımlara karşı haksızlık olur.

Ancak burada bir iddia daha var: Onda da Ankaraspor’un şu ana kadar ligde oynadığı maçlar silinecek ve bundan sonra karşılaşacağı rakiplerinin hanesine puan yazılmayacak.

Bu arada gelecek sezon Bank Asya 1. Lig'den, Turkcell Süper Lig'e 3 yerine 4 takım yükselecek.

Bunlar gerçekleşmez büyük ihtimalle.

Ankaraspor kalan maçları 3-0 kaybeder ve ligdende 2 takım düşer...

konu mevcut zaten. tekrar niye konu açılır ki...

İşte o yüzden kimseye puan falan vermeyecekler. Herkese +6 puan vermek ayrı bı haksızlık olusturur.

Öyle bir durumdada bizim Kewell ve Nonda'nın golleri silinecek. Ayrıca sonuçta gidilen ve efor sarfedilen bir Ankaraspor deplasmanı var ki zaten olay o kadar saçmadır ve temeli olmadan verilmiştir ki zaten mazlum durumda olan Ankaraspor aleyhine karar verilmiş Ankaragücü yoluna güle oynaya devam edecektir. E madem haksız rekabet oluştu bunun yegane sorumlusu ve bu işten kaymak yiyende Ankaragücüdür. O zaman bu adamlarıda düşür ama kaba tabirle "yemez" tabi. Saygılar federasyon!!

Ayrıca tüm bu olaylar olurken nerdeydin be federasyon 5 hafta sonra saçmasapan bir kararsızlığa götürüyorsun türk futboluna, tüm bu olayların olacağı söylentileri ayyuka çıkmışken verseydin uyarını bu olayın gerçekleşmesi durumunda ligden düşürme olacağını da hiç yaşanmasaydı bu olaylar

Geri
Üst Alt