ANKET | Basındaki İsimler Işığında TD Kim Olsun?

moyes denizli dick olmasın gerisi farketmez liste için

Klismann babacan biri, yani motivasyon acısından iyi olur. Onun dısında yabancı bir hocanın özellikle ilk sezon basarısız olacagını düsünüyorum.. Klismann'da basarısız olabilir,

Gaz, Motivasyon ve Cesaretin Allahini veren Fatih Terim vardi da ne oldu ? Bunlardan kurtulmamiz lazim, taktik ile, zeka ile hareket eden Hocalar lazim.

Tuchel bunlardan hepsi daha iyi.

Ama böyle birsey olsa iyi olur: Klinsmann TD , Yardimcisi Löw. 2006'te oldugu gibi, efsane olurdu.

Klismann olsun. Alman iyidir her daim.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Adi gecenlerden Klinsmann en mantiklisi. Belcika ABDyi elesin ve Klinsmanni getirelim bir an önce.

piyasadaki isimlere bakınca en mantıklı isimler klinsman ve juande ramos. ama alman ekolüne taktığı için yönetim klinsman olmalı bence tercihimiz

Altyapıyı Alman sistemine göre kuracakmışız...Erdal Keser de bu yüzden getirilmiş zaten. O yüzden Alman veya o sisteme sıcak bakan birinin getirilmesi muhtemel..

Ha bu yabancı sınırı ve UEFA'nın mali incelemesi, Türk yabancı hocayı mantıklı kılıyor ama Türk hocalar ne kadar yeterli ? Kaldı ki en iyisini gönderip göreceli olarak daha alt seviye birini almak ne kadar rasyonel ?(Sebebi ne olursa olsun)..Böyle birşey de zaten küçülmenin göstergesi olacaktır. Kısa vadede başarı hedeflediğimiz açık,nitekim hem kendi durumumuz hem de daha çok Türk futbolunun Fenerbahçe'ye özgü yeni yapılanması bizi buna mecbur ediyor maalesef.

İmkansız. Ahaha, Alman Milli Takımı hocasına gel Türkiye'ye yardımcı ol diyorsan müsait bi yeriyle güler. (Aynı şey ABD Milli Takım hocası içinde geçerli.)

Alman Milli takımı ya da ABD milli takımı olmasından ziyade, sen onca şan şöhretten sonra Löw'e nasıl gel Klinsmann'ın altında çalış dersin? Boynuz kulağı geçmiş tekrar Klinsmann'ın yardımcısı mı olacak? Löw bu dünyada kimsenin yardımcısı olmaz. Ha tabiki Klinsmann'da kimsenin yardımcısı olmaz.

Juande Ramos niye o kadar fazla oy almış lan? :)

İmkansız. Ahaha, Alman Milli Takımı hocasına gel Türkiye'ye yardımcı ol diyorsan müsait bi yeriyle güler. (Aynı şey ABD Milli Takım hocası içinde geçerli.)

Tek bir problem var o da Para. Ikisi en az 4 Milyon almak isitiyor, Yillik 8 Milyon TD ve YD icin cok fazla bizim icin.

Ikisi Arkadas gibi, gel efsane bir kadro,proje vs yapalim dersek gelirler belki. Yani imkansiz degil bence, yinde olmaz. Sadece bir öneriydi.

Hikmet diyen kim? Allah rızası için isim verin. :)

Juande Ramos niye o kadar fazla oy almış lan? :)

Juande Ramos'a ben de karşıyım. Bu adam da Tottenham da tutunamadı Real Madrid'de de bir şey yapamadı. Ben Schuster'e benzetiyorum biraz. O da Real Madrid'i çalıştırmıştı ama olmadı sonrası malum.. Ramos Sevilla'da büyük işler yaptı eyvallah ama sanki bana vadesi geçti gibi geliyor.

Tek bir problem var o da Para. Ikisi en az 4 Milyon almak isitiyor, Yillik 8 Milyon TD ve YD icin cok fazla bizim icin.

Ikisi Arkadas gibi, gel efsane bir kadro,proje vs yapalim dersek gelirler belki. Yani imkansiz degil bence, yinde olmaz. Sadece bir öneriydi.

Şimdi Nuri olay şu ;

tumblr_m4nne0dAAd1qlvmbqo1_500.jpg

Şimdi Pep, Rijkaard'ın altında çalışır mı ? Ya da Rijkaard Pep'in ?

Geri
Üst Alt