ANKET | Basındaki İsimler Işığında TD Kim Olsun?

Gaz, Motivasyon ve Cesaretin Allahini veren Fatih Terim vardi da ne oldu ? Bunlardan kurtulmamiz lazim, taktik ile, zeka ile hareket eden Hocalar lazim.

Nasıl ne oldu, Fatih Hoca ile 8 senede 6 kere Şampiyon olduk :D

Türk oyuncusu gazlanmayı seviyor kardesim. Bizim topculara taktik dahisi hocalar fazla, anlamazlar cünkü..

Şimdi Nuri olay şu ;

tumblr_m4nne0dAAd1qlvmbqo1_500.jpg

Şimdi Pep, Rijkaard'ın altında çalışır mı ? Ya da Rijkaard Pep'in ?

Mutlaka birlikte calismak istiyorlar.

Senin yillarda, birlikte TD'li baslaydan ARKADAS Galatasaray teklif aliyor. Ayni zamanda sen de Teklif aliyorsun, "Hayir,asla Yardimci olmam,böyle bir sey olmaz" mi diyorsun? Ya da "Gelecegim! Birlikte efsane bir Kadro kuracagiz, müthis bir ikiliyiz, sen Motivasyon isleri yapacaksin ben de Taktik.Kim TD veya YD oldugnu önemli degil,birlitke basarili olacagiz"

72329357.jpg

loew-klinsmann-540x304.jpg

Düsünce gercekten cok güzel, böyle bir Hamle efsane olurdu. Ama zor maalesef.

Gerçekleşmeyecek olayı fazla konuşmaya gerek yok @Nuri Aslantas ;)

Neyse Jürgen gelmeli..

Klinsmann geçti Juande Ramos'u ama sanırım ABD bırakmayacağını açıklamış Klinsmann'ı?

Klinsmann iyi güzel olabilir de Donovan'ı kadroya dahi almayıp Jones'u ofansif orta saha oynatması bi acayip. Ya Aysal kimin aklıyla hareket ediyor cidden bilmiyorum. Löw'ü getirse de gülsek biraz orta saha Sabri sol bek Chedjou sağ açık Burak falan yapar.

Klinsmann iyi güzel olabilir de Donovan'ı kadroya dahi almayıp Jones'u ofansif orta saha oynatması bi acayip. Ya Aysal kimin aklıyla hareket ediyor cidden bilmiyorum. Löw'ü getirse de gülsek biraz orta saha Sabri sol bek Chedjou sağ açık Burak falan yapar.

germanya saglam takim acikchasi

england baines ve johnsonu yerinde oynattida noldu :beaten:

Dick gelecek dertler bitecek !

[attachment=11307:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 51
Geri
Üst Alt