Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilmiyorum, ama hayir verdim. ne akpliyim nede fenerbahceli, ama fenerbahceyi ilk basta sike yapti diye suclayan kimdi? akpnin polisi degilmiydi? erdogan aziz yilidirmi indirmek icin yapmis olamazmi? valla beyler bilmiyorum, öylsesine öyle düsündüm, bu konuyu hayir veya evetle bitmez.
Şike de yok diyorsun anladığım kadarıyla...
ne zaman yok dedim?
erdogan aziz yilidirmi indirmek icin yapmis olamazmi?
Bunu düşünüyorsan o zaman ortada şike yok hepsi RTE nin Azizi devirmek onu zor durumda bırakmak için bir tezgahı.
Ha eğer şike varsa o zaman RTE bunu neden yapsın tüm Fenerlileri karşısına alacağını bile bile.
AKP de diğer siyasilerde ve medya da ve hatta bürokraside korumuştur Feneri. Fener şike yapmıştır.
Bu koruma olmasaydı şu an Fener olması gereken yerdeydi....
Yusuf'un savını şöyle cevaplayayım.
Siyasiler Fenerbahçe'yi savundu. Aziz Yıldırım'ı değil. Aradaki fark buydu. RTE o yüzden kişilerle kurumları ayırın yav diye sızlandı durdu 3 temmuz ertesi.
Sen sike yapan her takim yakalandigini mi saniyorsun ?
İyi de kulüp kendi başına bir birey değil ki. Bir kurum. Şikeyi kişiler kurumları yani kulüpleri için yapar.
Kişilerle kurumları ayırmak demek " Suçu benim bedenim işledi ruhum değil. Ruhumun bedenimle birlikte ceza görmesine karşıyım" gibi birşey olur.
Bir mahkemeye böyle bir başvuru yapsan ne yaparlar...
Doğru işte ama Tayyip sandı ki bu şekilde Aziz'i alır götürürüm, herkes de yoluna devam eder. Ama olmaz tabii öyle şey.
Erdoğan Aziz'i operasyonla götürmek istese neden Fenerbahçe'sini riske atıp şike operasyonu düzenlesin direk Aziz'in şahsına bir şey ortaya çıkarırdı.Hatta bunlara hiç gerek kalmadan FB kongresinde hallederdi.Bu operasyonun başrolü cemaat bana göre.
Erdoğan Aziz'i operasyonla götürmek istese neden Fenerbahçe'sini riske atıp şike operasyonu düzenlesin direk Aziz'in şahsına bir şey ortaya çıkarırdı.Hatta bunlara hiç gerek kalmadan FB kongresinde hallederdi.Bu operasyonun başrolü cemaat bana göre.
Operasyon tarihini hatırlarsak o dönemde aslında aynı yere hizmet ettiklerini görürüz. Böyle aylarca süren bir operasyon Başbakan'ın haberi ve emri olmadan başlamaz arkadaşlar, imkanı yok.
Evet haberi vardır ama emri olduğunu sanmıyorum.Bildiğim kadarıyla bu operasyon başka amaçla başlamıştı ve Fenerbahçe daha sonra dahil oldu.Soruşturma tamamlandıktan sonra Erdoğan'a bildirilmişti ama operasyon için beklemelerini istemişti.Sonuç olarak kim neden yaptı pek önemi yok şikeye bakmak lazım.