ANKET | Fenerbahçe 'ye Ne Ceza Gelecek ?

Cevap: ANKET | Fenerbahçe 'ye Ne Ceza Gelecek ?

hiç ceza çıkmaması söz konusu mu?

Eğer ceza almadan yırtarsa diğer klüpler ayaklanır avrupada juventus gibi, bizim günahımız n ederler, o yüzden uefa ceza vermek zorunda.

Sanirim yurt icinde yirtarlar her türlü Tayyip sayesinde. Ama Avrupa kupalarinda men yiyebilirler acikcasi. Ligi düsünmeyin siz hic orada birileri araya girer mümkün olan en düsük cezanin daha da azini alirlar.

Yanlış işaretledim.

Fenerbahçeden büyük bir kulüp olan Juve'ye acımadı bunlar. İnşallah sonları Juve gibi olur

ben mi çok paranoyakca yaklaşıyorum yoksa gezi direnişinin ve yaşanan olayların unutlması için tamamen gündem mi degiştirme uefa yardımıyla

ben mi çok paranoyakca yaklaşıyorum yoksa gezi direnişinin ve yaşanan olayların unutlması için tamamen gündem mi degiştirme uefa yardımıyla

Uefanin böyle islerin icine girecegini düsünmezdim lakin Yapi Kredi (Ali Koc) Uefa'ya sponsor olana kadar. Vallah ben bilmem onu bunu süphelenmek artik normal oldu bu serefsilzlerde..

Fenerbahçeden büyük bir kulüp olan Juve'ye acımadı bunlar. İnşallah sonları Juve gibi olur

Eğer Türkiye içi cezadan bahsediyorsan Juve'yi düşüren İtalya Futbol Federasyonu'ydu. Kaldı ki İtalya başbakanı Milan'ın sahibiydi o zamanlar... Yani Juve'nin İtalya'daki gücü, fb'nin Türkiye'deki gücünden daha az karşılaştırırsak.Artı İtalya'da spor mahkemeleri var,hukuk sistemi bizden daha gelişmiş bir ülke...

Bunlar sporundan,siyasetine, ekonomisine müthiş kadrolaşmış durumda Türkiye içinde. Avrupa tarafından ceza gelir ama Türkiye içinde küme düşme falan olmaz bence.

Normalde olması gereken

Şampiyonluğun iptali ve küme düşme Eksi puan Avrupadan men

olacak olan

Avrupadan men..

Ceza alıp almayacakları umrumda değil. Ben kendi takımıma bakarım. 2 yıldır bu takım beni mutlu ediyor. Ama bu şikecilerin hakkaniyet açısından ceza alması ve kupanın Trabzonspor'a verilmesi lazım.

1 yıldır futbol hiç izlemiyorum, hangi kurum ceza verirse oranın ligini izlerim. CL'den men edilirse CL'yi ligden de düşerse Stşl'i izlerim. Hiç ceza gelmezse izlememeye devam ederim, heyecanla beklemekteyim.:yenieek:

1 yıldır futbol hiç izlemiyorum, hangi kurum ceza verirse oranın ligini izlerim. CL'den men edilirse CL'yi ligden de düşerse Stşl'i izlerim. Hiç ceza gelmezse izlememeye devam ederim, heyecanla beklemekteyim.:yenieek:

nasi izlemiyon ya

Neden bu olayı TFF çözmedi ki anlamıyorum sonuç ne olursa olsun yapılan bir suç vardır ve çekilmesi makbuldur umarım Türkiye ve takımları bazı şerefden yoksun kişiler tarafından ceza almaz Tek dileğim bu...

bu seçenekler yetersiz.. ilk üç madde de gerçekleşir..

2 yıl men az, yaklaşık 15 maçın skoruna etki edecek mevzulara girmişler. alınmadığı yılla 3 yıl men eder toplam

yaklaşık 5 maça 1 yıl men. normalde 1 maç şikeye 1 alt lig, 15 maç mahalle arası turnuvalar demek.

2 yıl men + şampiyonluğun ts verilmesi + o yıl şampiyonlukla kazanılan tüm gelirlerin faizle ts verilmesi + en azından 18puan civarı - puanla lige başlamaları kafi.

Kulübü kapatma seçeneğini de ekleyin :D

Geri
Üst Alt